powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ OVER ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!

Χαίρετε κύριοι! Μετά από αρκετό διάστημα, εκτός από μια παρένθεση στο τέλος Ιουνίου με παιχνίδι από το κύπελλο συνομοσπονδιών που πραγματικά ήταν μεγάλη στοιχηματική ευκαιρία, επιστρέφουμε σήμερα με ένα φιλικό και ένα παιχνίδι από τα προκριματικά του UEFA Europa League. 

Το βασικό μας ποντάρισμα σήμερα θα είναι από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ. Έχοντας παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό της ελληνικής ομάδας πριν τέσσερις μέρες έβγαλα κάποια συμπεράσματα, βεβιασμένα μεν χρήσιμα (για τα προσεχή μας πονταρίσματα) δε. Πρώτον, ο Μήτρογλου δεν παίζεται... Συνεχίζει με φόρα από πέρυσι σκοράροντας ακατάπαυστα είτε πρόκειται για φιλικό, είτε για οικογενειακό διπλό, είτε... είτε... είτε... Γενικά σκοράρει και το κάνει με όλους τους τρόπους. Δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς, ευτυχώς για μας (διότι θα έχουμε ένα στάνταρ anytime scorer να ποντάρουμε κάθε Κυριακή), θα είναι η τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό, διότι είναι τέτοια η κλάση του και το ταλέντο του, που του χρόνου το καλοκαίρι, αν όχι το Γενάρη, θα τον μοσχοπουλήσουν. Δεύτερο συμπέρασμα, ο Ολυμπιακός είναι ομάδα καλή επιθετικά με κενά όμως στην άμυνα. Αυτό βέβαια είναι γνώρισμα όλων των ομάδων που έχει προπονήσει ο Μίτσελ ως τώρα στην καριέρα του, πράγμα το οποίο είδαμε από πέρυσι στον Ολυμπιακό μόλις ανέλαβε και φάνηκε και φέτος στο πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας. Τρίτο και τελευταίο προς το παρόν, η Φράιμπουργκ είναι πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό. Το ξέρω ότι είναι μια φράση κλισέ και χιλιοειπωμένη (και εγώ έχω βαρεθεί να την ακούω από τους δημοσιογράφους κάθε καλοκαίρι όταν οι ομάδες μας παίζουν φιλικά προετοιμασίας με ξένες ομάδες), αλλά είναι άκρως αλήθεια. Η Φράιμπουργκ θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Γερμανίας σε είκοσι περίπου μέρες, ενώ ο Ολυμπιακός σε κάτι παραπάνω από μήνα. Συν τοις άλλοις, διαβάζω στα ρεπορτάζ ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα το πρωί κανονικά σα να μην έχουν φιλικό μπροστά τους το απόγευμα, πράγμα το οποίο θα βαρύνει πολύ τα πόδια τους. Με βάση όλα τα παραπάνω, λοιπόν, συν το γεγονός ότι και οι δυο ομάδες θα κάνουν πάρα πολλές αλλαγές και η χημεία θα χαθεί, πρώτο μου ποντάρισμα θα είναι το γκολ-γκολ, επειδή όμως δεν το βρίσκω σε όλες τις εταιρίες στο διαδίκτυο, θα στραφώ στο over. Από εκεί και πέρα θα ρίξω και κάποια ψιλά στον Μήτρογλου ως anytime scorer.

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθώ για σήμερα είναι από τα προκριματικά του Europa League και είναι το Γιαγκόντινα - Ρούμπιν Καζάν. Γνωστή ομάδα οι Ρώσοι, με επενδύσεις τα τελευταία χρόνια και αξιόλογες παρουσίες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, έχουν παίχτες έμπειρους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.  Marcano και Cesar Navas στην άμυνα, M'Vila, Eremenko, Kasaev και Karadeniz στο κέντρο και Rondon στην επίθεση. Όλοι τους παίχτες με εμπειρία Champions League. Από την άλλη, η Γιαγκοντίνα είναι μια σέρβικη ομάδα, τίποτα το ιδιαίτερο, που μόνο της όπλο είναι η σκληρή έδρα, χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλωστε όλων των σέρβικων ομάδων. Για όσους με διαβάζουν όμως θα ξέρουν πως θεωρώ ότι μπάλα παίζουν οι παίχτες μέσα στις τέσσερις γραμμές και όχι οι έδρες ή ο κόσμος, οπότε πάω με το διπλό, το οποίο αν και άνοιξε στο 1.55, αυτή τη στιγμή έχει κατρακυλήσει στο 1.44

Κλείνω με αυτά τα δυο ματς για σήμερα καθότι δεν διακρίνω κάτι άλλο αξιόλογο προς ποντάρισμα και υπόσχομαι να επανέρθουμε σιγά σιγά στις αναρτήσεις (ειδικά τώρα που ξεκινούν τα προκριματικά Europa και Champions League), περιμένοντας να ξεκινήσει η δράση από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


FREIBURG - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:      OVER 2.5 GOALS   Bet365 1.80 
JAGODINA - RUBIN KAZAN:                 2                 Bet365 1.44

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου