powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΞΑΔΑΣ ΣΤΟ 43.00!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! 4/4 επιτυχημένες εκτιμήσεις είχαμε την τελευταία φορά, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της ανάρτησής μας (http://betrace.blogspot.gr/2013/08/44-483.html). Σάββατο σήμερα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όπως το έχουμε αφήσει. Έξι παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει για ποντάρισμα, ελπίζοντας να είμαστε τυχεροί και να κάνουμε τις σωστές επιλογές στα κουπόνια μας.

Πρώτη μας στάση, λοιπόν, για σήμερα είναι ένα ειδικό στοίχημα από το παιχνίδι της Manchester City με τη Hull City. Φουριόζα αναμένεται να μπει στο παιχνίδι η γηπεδούχος, μετά την ήττα της την προηγούμενη αγωνιστική από την Cardiff. Απέναντί της μια αρκετά υποδεέστερη από αυτήν ομάδα, εκτιμώ πως ήδη από το πρώτο ημίχρονο θα έχουμε δει γκολ από τους γηπεδούχους. Ποντάρουμε, λοιπόν, στα δύο και άνω τέρματά τους στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στην εξαιρετική απόδοση του 2.10.

Συνεχίζουμε με ποντάρισμα από την πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και στεκόμαστε στο παιχνίδι της Gladbach με τη Werder Bremen. Η ομάδα των over, Werder Bremen, όπως την γνωρίζουν οι παίχτες του στοιχήματος, έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 3/3 0-1 τέρματα, δείχνοντας πως έχει αλλάξει νοοτροπία και στυλ παιχνιδιού. Απέναντί της σήμερα μια ομάδα με πολύ δυνατή επιθετική γραμμή, η οποία έχει ήδη σκοράρει έξι τέρματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αφήνουμε τα σημεία στην άκρη και ποντάρουμε στο σύνολο τερμάτων, θεωρώντας το συγκεκριμένο ποντάρισμα κάτι παραπάνω από δυνατό. Τέταρτο συνεχόμενο 0-1 γκολ δεν φέρνει η Werder, ενώ δεν αναμένω να ξεφύγει, αν ξεφύγει, σε μεγάλο over το παιχνίδι. Μέχρι τρία τέρματα το πολύ και είμαστε μέσα.

Από Αυστρία τώρα, ο άσσος της Sturm Graz θεωρείται από πολλούς σήμερα από τους δυνατότεροςυ άσσους του κουπονιού, μιας και αναζητάει την πρώτη της νίκη εδώ και καιρό, πραγματοποιεί καλύτερες εμφανίσεις, εν συγκρίσει με την έναρξη του πρωταθλήματος και απέναντί της θα βρει απόψε μια χειρότερη από αυτήν ομάδα και τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Wolfsberger. Τί άλλο χρειάζεται για να πάμε και εμείς με τους πολλούς? Άσσος του 2.00? Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!


Ουκρανικό ντέρμπι κορυφής μεταξύ Shakhtar Donetsk και Metalist Kharkiv. Γκολ θα έχουμε σίγουρα στο παιχνίδι, ελπίζουμε να μην ξεφύγει πολύ το σκορ, μιας και να μένει στα 0-1 γκολ το θεωρούμε αρκετά δύσκολο. Προϊστορία απόλυτη στα 2-3 τέρματα από το 2009 και έπειτα μεταξύ των δύο ομάδων (0-3, 1-1, 2-1, 1-2, 2-1, 1-2, 1-2, 0-2, 1-1). Τώρα που το ποντάρουμε εμείς θα βρει να σπάσει? Δεν νομίζω! Το εντοπίσαμε και το συμπεριλαμβάνουμε σε δελτίο μας!



Συνέχεια με τον άσσο του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βέροια, απλά γιατί είναι καλύτερος σε όλους τους τομείς και το 1.70 που δίνεται δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Από γκέλα προέρχονται οι πράσινοι και απόψε στη Λεωφόρο, έχοντας αντίπαλο ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό στη Football League, πρέπει, μπορούν και εκτιμώ πως θα κερδίσουν! Με τη Βέροια παίζουμε ρε μαλ%@#ς... σοβαροί να είμαστε...


Serie A για το τέλος και ειδικό ποντάρισμα στο Juventus - Lazio! Caesar... like you... Juventus to score over 1.5 goals στο 1.50!!! Θα έρθει... τέλος... πολύ καλύτερη η Juve, πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι, έδειξε και στο Super Cup πως μπορεί να κερδίσει για πλάκα απόψε. Ποια Lazio ρε μάγκες? Με διαφορά τερμάτων θα κερδίσει η Juve απόψε. Εμείς πάμε όμως με το αγαπημένο, καθιερωμένο του φίλου Caesar, Juventus to score over 1.5 goals, ελπίζοντας να μας δικαιώσει! Το νου σου Caesar...!!!



MANCHESTER CITY - HULL CITY:     1st HALF OVER 1.5 GOALS        Bet365 2.10
GLADBACH - WERDER BREMEN:                   2-3 GOALS                      Bet365 2.00
STURM GRAZ - WOLFSBERGER:                          1                               Bet365 2.00
SHAKHTAR DON. - MET. KHAR.:                  2-3 GOALS                      Bet365 2.00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ:                                 1                               Bet365 1.70
JUVENTUS - LAZIO:                  JUVE TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Bet365 1.50

Laftsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου