powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΓΚΟΛ!

Χαίρετε κύριοι! Πολλά συγχαρητήρια στον Laftsi για την τελευταία του ανάρτηση με το 4/4 και όπως βλέπετε οι αναρτήσεις άρχισαν και πάλι να πρασινίζουν. Στα δικά μας τώρα και στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, πανηγυρική δικαίωση τόσο για τον τίτλο όσο και για το σύνολο της ανάρτησης. Πολύ κατώτερος των περιστάσεων (όπως άλλωστε περιμέναμε) αποδείχτηκε ο ΠΑΟΚ, αφού σε ένα ματς σταθμό για την ιστορία του, κατάφερε να κάνει 0 ευκαιρίες για γκολ, με το σκορ στο 2-2 και με αριθμητικό πλεονέκτημα αφού οι Γερμανοί έπαιζαν με παίχτη λιγότερο από το 65ο λεπτό.

Ανούσια κατοχή της μπάλας και σέντρες στο πουθενά ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την ισοφάριση του σκορ στο 79' και μετά. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι το ματς δεν θα ήταν διαφορετικό αν οι κερκίδες ήταν γεμάτες και το γήπεδο έβραζε? Συγγνώμη κύριοι, αλλά τα λάθη πρέπει να πληρώνονται για να μαθαίνουμε από αυτά. Θα πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να μάθει να φέρεται κόσμια όταν πηγαίνει στο γήπεδο, διότι φέρει κι αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό της ομάδας του. Όσον αφορά τη Milan, το τελικό σκορ μιλάει από μόνο του. Η εμπειρία για ακόμα μια φορά κέρδισε τον ενθουσιασμό και η βαρύτερη φανέλα από τις δυο βρίσκεται στους ομίλους του Champions League.

Στα σημερινά, χωρίς να υπάρχει κάποιο ματς που να μου κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον, θα ασχοληθώ κυρίως με γκολ. Ξεκινάω από το παιχνίδι στη Λεωφόρο. Ο Παναθηναϊκός φέτος θα κάνει πολλές κηδείες. Είτε δε θα κερδίζει παιχνίδια με μικρότερες ομάδες, είτε θα κάνει νίκες σε έδρες που κανείς δε θα περιμένει. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με τα αποτελέσματά του φέτος, θα τον κυνηγάω όμως αρκετά συχνά στα 2-3 γκολ και ας λήγουν τα παιχνίδια ό,τι θέλουν. Τον έπιασα την πρώτη φορά με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο, το ίδιο ευελπιστώ να γίνει και σήμερα. Συνεχίζω με ένα ακόμα παιχνίδι από τη Superleague. ΑΕΛ Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννινα, και παίρνω και εδώ το 2-3 σύνολο τερμάτων. Καλή ομάδα τα Γιάννινα ως τώρα, παίκτης με ποιότητα ο Christian Chaves (πολυτέλεια να τον έχει στο roster της οποιαδήποτε ομάδα Superleague), δύσκολα θα φύγει το ματς από την ισοπαλία, παίρνω όμως το 2-3 γκολ να καλύψω πιθανή νίκη μιας εκ των δυο ομάδων.

Συνεχίζω με ένα άσσο από τη δεύτερη κατηγορία της Σκωτίας. Δε συνηθίζω να ασχολούμαι με ερασιτεχνικές κατηγορίες, στο παιχνίδι όμως Ayr United - Airdrieonians τα ανταλλακτήρια έχουν πάρει φωτιά. Ο άσσος γνωρίζει κατακόρυφη πτώση αφού άνοιξε κατά μέσο όρο στο 1.90 και αυτή τη στιγμή παίζεται στο 1.75. Κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν, οπότε τους ακολουθώ κι εγώ.Τέλος κλείνω με ακόμα ένα 2-3 σύνολο τερμάτων στο ντέρμπι από την Πορτογαλία Sporting Lisbon FC - SL Benfica. Προπονητής της Sporting είναι ο γνωστός μας Leonardo Zardim και από όσο θυμάμαι από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, είναι προπονητής που δίνει έμφαση στην άμυνα. Ιδιαίτερα στα ντέρμπι. Δεν του αρέσει με τίποτα να χάνει, οπότε κοιτάει να εξασφαλίσει το μηδέν πίσω και ό,τι βγει μπροστά. Η Benfica είναι ομάδα με παίχτες κλάσης και θεωρώ ότι σήμερα θα σκοράρει. Δύσκολα όμως θα χάσει και η Sporting, οπότε ανάμεσα στο γκολ - γκολ και το 2-3 σύνολο τερμάτων, διαλέγω το δεύτερο.

Αυτά για σήμερα, θα πάω αρκετά συγκρατημένα όμως γιατί θεωρώ το αυριανό κουπόνι πιο αξιόλογο και πιο ενδιαφέρων. Περισσότερα όμως αύριο, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ:               2-3 GOALS        Bet365 1.95
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:       2-3 GOALS        Bet365 2.00
AYR UNITED - AIRDRIEONIANS:                1                Bet365 1.66
SPORTING LISBON - SL BENFICA:     2-3 GOALS        Bet365 1.95
 
Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου