powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Η MANCHESTER UNITED ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗ LIVERPOOL!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Δεν κύλησε ιδιαίτερα πετυχημένα η χθεσινή μέρα αφού με 2/4 δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Ωστόσο, πάλι 2-3 γκολ θα έπαιζα την ΑΕΛ Καλλονή, αφού στο ματς χάθηκαν πολλές ευκαιρίες (κυρίως από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο) να μπει τουλάχιστον ένα δεύτερο γκολ. Στο άλλο χαμένο παιχνίδι η Ayr United έμεινε με 9 παίκτες, αφού στο 50' και στο 55' αντίκρισε δυο απευθείας κόκκινες κάρτες και το μόνο που κατάφερε ήταν να κρατήσει το 2-2 που είχε διαμορφωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Άψογο ήταν όμως το διάβασμα του Παναθηναϊκού και της Sporting Lisbon και ελπίζω να καταφέρω και σήμερα να προσεγγίσω τόσο καλά τα παιχνίδια με τα οποία θα ασχοληθώ.

Ξεκινώντας από το βασικό μου παιχνίδι για σήμερα, στο ντέρμπι που καθηλώνει ολόκληρο το νησί αλλά και τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο, η Liverpool υποδέχεται τη Manchester United. Καλό ξεκίνημα για τους Reds φέτος στην Premier League με 2/2 νίκες απέναντι σε Stoke και Aston Vila αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει το ταλέντο. Ανώτερη σε όλες τις γραμμές η United, έχει μονάδες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναστατώσουν οποιαδήποτε άμυνα και έναν Van Persie καλύτερο από ποτέ. Θεωρώ ότι οι απουσίες του Luis Suarez και του Toure θα στοιχίσουν στους γηπεδούχους και το ματς θα πάει προς το διπλό. Αν και συνηθίζω τέτοια παιχνίδια να τα καλύπτω είτε με ισοπαλία, είτε με DNB, σήμερα θα πάρω το διπλό της Manchester χωρίς κάλυψη και τον Van Persie anytime scorer.

Συνεχίζω με Γερμανία και το παιχνίδι Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund. Kαλή ομάδα η Eintracht που υποδέχεται μια Borussia που μετράει 3/3 ως τώρα. Αν και στην αρχή πίστευα το παιχνίδι για διπλό, ύστερα από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αποφύγω ενδεχόμενη παγίδα σε τελικό σημείο και θα πάρω το over. Δε βλέπω να το κάνει μόνη της μία από τις δυο ομάδες, οπότε καλή περίπτωση είναι και το goal - goal.

Κλείνω με Ελλάδα και Superleague, έχοντας διαμορφώσει πλέον μια εικόνα για τις ομάδες στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήρθε η ώρα για τον Σάκη Τσιώλη να πάρει την πρώτη του νίκη φέτος. Ο Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο και παρ' όλο που δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει, σήμερα θα βρει απέναντί του τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Σμύρνης. Οι φιλοξενούμενοι αν και κέρδισαν στην πρεμιέρα τον κάκιστο φέτος Άρη, έχασαν εύκολα στους Ζωσιμάδες από τον ΠΑΣ και το ίδιο αναμένω να γίνει και σήμερα. Άσσος και για τον ΠΑΟΚ χωρίς ιδιαίτερο σχόλιο. Είπαμε, μπορεί να μην είναι έτοιμος ακόμα για μεγάλα ματς στην Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα είναι μακράν δεύτερος με διαφορά από τον τρίτο. Αυτό θα φανεί σήμερα και στο γήπεδο. Τέλος στα 2-3 γκολ θα παίξω τον Ολυμπιακό μέσα στη Λιβαδειά. Οι ομάδες του Sir (Τάκη Λεμονή) παρουσιάζονται καλοδουλεμένες, με σφιχτή άμυνα που ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο γήπεδο. Αν και ο Ολυμπιακός παραδοσιακά περνάει εύκολα από τη Λιβαδειά, σήμερα τους βλέπω να δυσκολεύονται. Καλή περίπτωση είναι και το anytime scorer Μήτρογλου, καθώς σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, πράγμα πρωτοφανές για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Αυτά για σήμερα, ελπίζοντας να σταθούμε πιο τυχεροί από χθες. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED:                            2                 Bet365 3.00
EINTRACHT FRANKFURT - DORTMUND:           OVER 2.5 GOALS    Bet365 1.53
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:                 1                 Bet365 1.53
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:                                                       1                 Bet365 1.36
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:                              2-3 GOALS         Bet365 1.95

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

VAN PERSIE     ANYTIME SCORER   Bet365 2.50
ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ   ANYTIME SCORER   Stoiximan 1.83

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου