powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συνεχίζεται η αστοχία μας στις τελευταίες δύο αναρτήσεις, αλλά νομίζω ότι κάπου εδώ ήρθε η ώρα το αρνητικό σερί να λάβει τέλος. Άλλωστε τρεις συνεχόμενες αποτυχίες είναι πολλές για εμάς, αν και χθες προσέγγισα πολύ λάθος το ντέρμπι στο νησί, όπου ενώ πίστευα ότι οι προπονητές θα είναι επιφυλακτικοί, πόνταρα στα γκολ. Εν τέλει, η τακτική νίκησε το ταλέντο.

Σήμερα, όπως καταλαβαίνεται και από τον τίτλο της ανάρτησης, θα πάμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος δεν είναι ότι γίναμε ξαφνικά αντιππαοκτζήδες (άλλωστε μόνο αντιολυμπιακοί υπάρχουν στην Ελλάδα), απλά εκεί που μπλέκεται το χρήμα, το συναίσθημα πρέπει να μένει απ' έξω. Όπως πολλές φορές έχω γράψει για τον Ολυμπιακό ότι δεν μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα κόντρα σε ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες, όμοια για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και για άλλες ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης, σήμερα ήρθε και η σειρά του ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε, από όποια πλευρά και να το δούμε, το επίπεδο των ελληνικών ομάδων είναι πολύ χαμηλό συγκριτικά ακόμα και με μεσαίας δυναμικής ευρωπαϊκούς συλλόγους. Σήμερα, λοιπόν, θεωρώ ότι το καλύτερο που μπορεί να πάρει ο ΠΑΟΚ από το παιχνίδι είναι μια ισοπαλία με τέρματα που είτε θα στείλει το ματς στην παράταση (στην καλύτερη περίπτωση), είτε θα αποκλειστεί με τα εκτός έδρας γκολ. Όσοι είδαν το πρώτο ματς θα διαπίστωσαν τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Παίχτες όπως ο Κατσουράνης (που θεωρείται κλειδί για τον ΠΑΟΚ) είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα, πολύ λίγος όμως για να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μιλάω βέβαια για τον Κατσουράνη τον τωρινό και όχι αυτόν που πριν από 6-7 χρόνια εκπροσωπούσε επαρκώς την Ελλάδα σε ευρωπαϊκά γήπεδα. Ένας Stoch (ο μόνος που είναι πολλά επίπεδα πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίχτες του ΠΑΟΚ), λοιπόν, δεν φέρνει την Άνοιξη και δύσκολα το παιχνίδι θα φύγει από το διπλό. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βοηθήσει σε αυτό (δια της απουσίας του βέβαια αφού το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας που κουβαλάνε οι Θεσσαλονικείς από πέρσι) και το διπλό σε DNB αποτελεί για μένα στοιχηματική ευκαιρία. Το under επίσης θα αποτελούσε καλή περίπτωση, θεωρώ όμως ότι αν μια ομάδα σκοράρει νωρίς (μέχρι το 20' - 25'), το παιχνίδι θα γίνει ροντέο και θα αποκτήσει μια άγρια ομορφιά. Μένουμε, λοιπόν, στον 2DNB σε μια απόδοση που μας αφήνει άκρως ικανοποιημένους.     

Το δεύτερο παιχνίδι που αξίζει να γράψω και να ποντάρω από σήμερα είναι το AC Milan - FC Eindhoven. Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα είδαν ότι το σκορ είναι πλασματικό. Οι Ιταλοί ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού (με εξαίρεση ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου και δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης) και επικίνδυνοι κάθε φορά που πλησίαζαν την εστία του Tyton. Παίκτες όπως  Balotelli, El Shaarawy, Boateng, Mexes, Montolivo, De Jong και Muntari, είναι έμπειροι και θα πάρουν από το χέρι τη Milan των εφτά Ευρωπαϊκών τίτλων για να την οδηγήσουν στους ομίλους του Champions League. Από την άλλη, η Eindhoven με το νεανικό roster δεν έχει να παρατάξει παρά μόνο ενθουσιασμό. Σε τέτοια παιχνίδια όμως μετράνε τα χιλιόμετρα και αυτά οι Ιταλοί τα ''έχουν φάει με το κουτάλι''. Άκρως ικανοποιητικό το 1.61 του άσσου, το παίζουμε από σήμερα διότι αύριο η απόδοση θα κατρακυλήσει.

Με αυτή την ευρωπαϊκή δυάδα ευελπιστώ να ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και μακάρι το θέαμα που θα δούμε μεσοβδόμαδα να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που μας προσέφεραν Manchester και Chelsea.

ΠΑΟΚ - FC SCHALKE 04:         2 DNB       Bet365 1.53
AC MILAN - FC EINDHOVEN:       1           Bet365 1.61
Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου