powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

Καλησπέρα σε όλους! Σε τρεις αγώνες του σημερινού προγράμματος θα επικεντρωθούμε, οι οποίοι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν πληρώνουν λίγο παραπάνω από τέσσερις φορές το αρχικό μας ποντάρισμα! Ξεκινάμε με τένις και τον αγώνα του πρώτου γύρου του US Open ανάμεσα στον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο (No 176) και στον Καναδό Μίλος Ράονιτς (No 11). Τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο αθλητών. Θεωρώ την επικράτηση του Ράονιτς κάτι παραπάνω από δεδομένη και θα ποντάρω στην καθαρή του νίκη του με 3-0.

Συνεχίζουμε με μπάσκετ και το περίφημο τουρνουά Ακρόπολις (27-29 Αυγούστου), το οποίο κάνει πρεμιέρα απόψε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με τον αγώνα μεταξύ Ιταλίας - Λιθουανίας. Τελευταίο τεστ για τις ομάδες πριν το καθοριστικό ραντεβού του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας και τελευταία ευκαιρία για τους προπονητές να δοκιμάσουν σχήματα και διάφορους άλλους πειραματισμούς. Η πάλαι ποτέ ευρωπαϊκή δύναμη του μπάσκετ Ιταλία δείχνει σημάδια ανάκαμψης, κάνοντας προσπάθεια μετά από χρόνια να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο. Απέναντι στη Λιθουανία σήμερα το απόγευμα έχει αρκετά δύσκολο έργο, αλλά θεωρώ εξαιρετικά πιθανό το να σκοράρει πάνω από 71 πόντους, καθώς στα τελευταία φιλικά της παιχνίδια απέναντι σε δυνατές ομάδες όπως Σλοβενία, Μαυροβούνιο και Ισραήλ κατάφερε με άνεση να ξεπεράσει το φράγμα των 70 πόντων. Το γεγονός ότι πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, κάνει πολύ πιθανό τις άμυνες να είναι λίγο πιο χαλαρές και με οδηγούν στο ποντάρισμα που αναφέρω παραπάνω.

Τέλος κλείνω με ένα ποδοσφαιρικό ματς από το Λιγκ Καπ Αγγλίας, το παιχνίδι μεταξύ Μπάρτον - Φούλαμ. Στην League 2 η Μπάρτον, ομάδα Premier League η Φούλαμ. Η διαφορά δυναμικότητας μεγάλη ανάμεσα στις δυο αντιπάλους. Ακόμα και με τη δεύτερη ομάδα να παίξει σήμερα η Φούλαμ, πιστεύω πως μπορεί να κατακτήσει εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ήδη έχει πτωτικές τάσεις το διπλό και σε αυτό θα ποντάρω. Ανακεφαλαιώνοντας συνοπτικά έχουμε:



TH. FABBIANO - M. RAONIC:         MILOS RAONIC TO WIN 3-0           Sportingbet 1.444
ITALY - LITHUANIA:               ITALY TO SCORE OVER 71.5 POINTS   Sportingbet 1.833
BURTON - FULHAM:                                           2                                Sportingbet 1.533

CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου