powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΥΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 14.00!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια σε Κsaderfo και CaptaiN για τις τελευταίες τους αναρτήσεις και τις επιτυχημένες τους εκτιμήσεις. Κυριακή σήμερα και έχουμε επιλέξει δύο παιχνίδια που θα μπουν σε ένα κοινό δελτίο, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί. Συνολική απόδοση δυάδας στο 14.00! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε με παιχνίδι από την 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βύζας Μεγάρων υποδέχεται την ομάδα των Χανίων σε νοκ άουτ φάση. Για ποιο λόγο δίνεται στα Χανιά η απόδοση του 3.50 δεν μπορώ να το καταλάβω. Από τα πολύ καλά παιχνίδια για μίζες, αυτά των πρώτων γύρων σε κύπελλα για διοικήσεις ομάδων γενικότερα. Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα των Μεγάρων, μιας και ο προπονητής της δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε πέντε βασικούς παίχτες λόγω τραυματισμού. Από την άλλη, η ομάδα των Χανιών πραγματοποίησε αξιόλογες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο και στο στρατόπεδο της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για καλή αρχή στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, με πρόκριση σήμερα εναντίον του Βύζα Μεγάρων. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Τρίπολης, σε διπλά παιχνίδια. Διπλό του 3.50 και ας μην έρθει ποτέ.

Κολλάμε στο παραπάνω παιχνίδι και το διπλό του Παναθηναϊκού από ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και έχουμε την παραπάνω απόδοση του 14.00. Καλύτερο υλικό οι πράσινοι από την ομάδα του Πλατανιά, αναμένω να μπουν από την αρχή δυνατά, αναζητώντας τη νίκη και τους πρώτους τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας. Αναμένω να πάρει το αίμα του πίσω ο Παναθηναϊκός για τις περσινές του ήττες από την ομάδα της Κρήτης. Ενισχύθηκε συν τοις άλλοις στη διακοπή του πρωταθλήματος με ποιοτικές μεταγραφές και προέρχεται και από ισοπαλία στην έδρα του με τη Βέροια. Διπλό αναμένουμε απόψε και το ρισκάρουμε αυτό από το ημίχρονο.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΧΑΝΙΑ:             2     Bet365 3.50
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ     2/2   Bet365 4.00

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου