powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος, σωστή προσέγγιση του αγώνα όμως βάσει εικόνας της Εθνικής ομάδας, η τελευταία ανάρτηση. Για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι θα είδαν τον Μήτρογλου να χάνει απίστευτες ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο για να μας πληρώσει το anytime scorer, αλλά και τον άσσο με handicap της Ελλάδας. Επειδή όμως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και προχθές ''πέσαμε έξω'' θα κρατήσω απλά τη σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού, διότι θεωρώ ότι με αυτό το σκεπτικό σε βάθος χρόνου θα είμαστε κερδισμένοι.

Ξεκινώ τις εκτιμήσεις μου για σήμερα με ένα παιχνίδι που θα ανοίγει και θα κλείνει όλα μου τα δελτία. Γνωρίζοντας εξ' αρχής ότι είναι λάθος να βάζω το ίδιο παιχνίδι σε παραπάνω από ένα παρολί, παρ' όλα αυτά είμαι τόσο αισιόδοξος, που αποφάσισα να κάνω αυτό το ''λάθος''. Αν ποτέ χρησιμοποιούσα τη λέξη ''άχαστο'' για ποδοσφαιρικό αγώνα, ο αγώνας θα ήταν αυτός. Δεν χρησιμοποιώ όμως αυτή τη λέξη διότι γνωρίζω πως στο ποδόσφαιρο όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Όπως καταλάβατε από τον τίτλο της ανάρτησης πρόκειται για το διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στη Βέροια, κάτι που έγραψα και χτες στο chatbox, όταν το διπλό βρισκόταν στο 1.80. Δυστυχώς σήμερα θα το πάρουμε στο κουτσουρεμένο 1.65, αλλά και έτσι μας κάνει. Τεράστια διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δυο ομάδων, ο ΠΑΟΚ φέτος έχει βάλει πλώρη για τη δεύτερη θέση (μην ακούω παραμύθια περί πρωταθλήματος) και μάλιστα θα το καταφέρει άνετα. Στο γήπεδο θα βρεθούν και σχεδόν 3.000 φίλοι του, οπότε θα θυμίζει κάτι από έδρα. Η Βέροια μπορεί να άλλαξε προπονητή και γενικά να φυσάει αέρας αισιοδοξίας μετά από αυτή την κίνηση, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Το δεύτερο παιχνίδι που θα ασχοληθώ σήμερα είναι και αυτό από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι το Ολυμπιακός - Ξάνθη. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μιας και όλοι γνωρίζουν τις δυο ομάδες, οπότε παίρνουμε τον άσσο του Ολυμπιακού με -1.5 HC στο εξαιρετικό 1.75. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας και εδώ για τις δυο ομάδες, θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει το παιχνίδι να πάει στο γκολ μέχρι το τέλος και θα κοιτάξει να το τελειώσει νωρίς για να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει του παιχνιδιού της Τρίτης με την Paris Saint-Germain. Έχει παίχτες τέτοιας κλάσης που μπορούν να κάνουν 2-3 γκολ σε 5-10 λεπτά και να τελειώσει το ματς εκεί. Δεν γνωρίζω ακόμα τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Μίτσελ (ακούγεται ότι θα ξεκουράσει παίχτες όπως ο Μήτρογλου και ο Μανιάτης), αλλά όποιος και να παίξει έχει ποιότητα και αυτό θα φανεί.

Τέλος, θα κλείσω τις σημερινές μου εκτιμήσεις με δυο παιχνίδια, το Χ2 της Chelsea μέσα στην Everton και το over στο Bayer Leverkuzen - VfL Wolfsburg. Η Everton έχει επιθετικό πρόβλημα, οπότε αν θέλει να πάρει κάτι καλό από την Chelsea σήμερα θα πρέπει να παίξει κυρίως άμυνα. Από την άλλη, ο Mourinho είναι μετρ της τακτικής οπότε και ένα γκολ να σκοράρει η Chelsea, δύσκολα θα χάσει. Συν τοις άλλοις, αποδυναμώθηκαν αισθητά οι γηπεδούχοι φέτος σε αντίθεση με την Chelsea που έκανε μεταγραφές ουσίας τόσο στον πάγκο (chosen one) όσο και μέσα στο γήπεδο. Καλή περίπτωση φαντάζει και το under, προτιμώ όμως την ασφάλεια του Χ2. Στο γερμανικό παιχνίδι η Leverkusen υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Wolfsburg. Με 2-0 έχουν χάσει και τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια τους οι λύκοι, σήμερα όμως πάνε σε μια έδρα όπου οι γηπεδούχοι σκοράρουν, αλλά και δέχονται γκολ. Αν αναλογιστούμε ότι η Leverkusen έχει και παιχνίδι Champions League στο Old Traford την Τρίτη, ενδεχομένως να μην μπουν τόσο συγκεντρωμένα στον αγώνα και να δούμε ένα γκολ - γκολ και over. Θα διαλέξω το δεύτερο από τα δύο και θα απολαύσω το παιχνίδι.

Αυτά για σήμερα, μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί από την Τρίτη. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ:                                            2                     Bet365 1.65
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ:                         1 (-1.5 HC)           Bet365 1.75
EVERTON FC - FC CHELSEA:                        X2                   Bet365 1.33
LEVERKUSEN - VfL WOLFSBURG:      OVER 2.5 GOALS     Bet365 1.60

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου