powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Χαίρετε κύριοι! Συγχαρητήρια στον Captain για την τελευταία του ανάρτηση με τένις και την επιτυχημένη του πρόβλεψη, που μας έδωσε την ευκαιρία να τετραπλασιάσουμε τα χρήματά μας. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο άθλημα κρύβει στοιχηματικές ευκαιρίες και ο Captain, που ασχολείται ανελλιπώς με το σπορ, μας έχει προσφέρει αρκετές. Από την άλλη, εγώ παραμένω πιστός στο βασιλιά των σπορ και θα ασχοληθώ μόνο με ποδόσφαιρο και με προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου. Την Παρασκευή απείχα  συνειδητά, μιας και ήθελα να διαπιστώσω ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες και μετά να στοιχηματίσω.

Ξεκινώ από το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Λετονία. Παιχνίδι ''must win'' για την Εθνική μας, που αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να κάνει το 3/3, αρχής γενομένης από το σημερινό παιχνίδι. Είτε ως πρώτη (με πιθανό στραβοπάτημα των Βόσνιων), είτε ως καλύτερη δεύτερη, είτε στη χειρότερη περίπτωση ως δεύτερη με αγώνα μπαράζ, η Ελλάδα πρέπει και οφείλει να βρίσκεται στη Βραζιλία το καλοκαίρι. Τα πάντα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με αλλαγές θα παραταχθούμε απόψε κόντρα στους Λετονούς. Οι ποιοτικότεροι, κατά τη γνώμη μου, Σαμαράς και Σαλπιγγίδης θα πάρουν τη θέση των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ αντίστοιχα, με τον φορμαρισμένο Μήτρογλου να παραμένει στην κορυφή της επίθεσης. Ίσως και ο Νίνης να αντικαταστήσει τον πιο αμυντικογενή Ταχτσίδη και βλέπω την Ελλάδα από το πρώτο λεπτό (και με τη βοήθεια του κόσμου) να κλείνει στα καρέ τους Λετονούς. Η αλήθεια είναι ότι και νίκη με μισό μηδέν μας κάνει, αλλά θα ποντάρω στον ενθουσιασμό και στην ποιότητα και θα πάρω τον άσσο της Ελλάδας με δυο γκολ διαφορά και πάνω, καθώς και τον guarantee τις τελευταίες αγωνιστικές Κώστα Μήτρογλου ως anytime scorer.    

Συνεχίζω με το παιχνίδι Νορβηγία - Ελβετία. Τίποτα το ιδιαίτερο τα τελευταία χρόνια οι Σκανδιναβοί, θα βρουν απέναντί τους σήμερα μια καλοδουλεμένη ομάδα. Αυτόχειρες στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία οι Ελβετοί, αφού αν και προηγήθηκαν με 4-1, κατάφεραν στις καθυστερήσεις να ισοφαριστούν. Με παίχτες έμπειρους και γεμάτους ευρωπαϊκές παραστάσεις (Lichtsteiner, Senderos, Barnetta, Inler, Behrami, Shaqiri, Dzemaili) και με την εστία τους να μην έχει ακόμα παραβιαστεί εκτός έδρας, δύσκολα θα χάσει σήμερα από τους Νορβηγούς που κέρδισαν δύσκολα την Παρασκευή με 2-0 τους αδύναμους Κύπριους. Από τον ίδιο όμιλο θα κρατήσω και το Χ2 της Αλβανίας μέσα στην Ισλανδία. Οι Αλβανοί κάνουν ένα καλό τουρνουά, βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τους δεύτερους Νορβηγούς και δείχνουν πείσμα και θέληση μέσα στο γήπεδο. Παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό και την Παρασκευή έχασαν με 1-0 μέσα στη Σλοβενία, με mvp του ματς τον Σλοβένο τερματοφύλακα Handanovic. Διαθέτουν αρκετούς παίχτες που πλέον παίζουν σε δύσκολα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, περιμένω και σήμερα οι Αλβανοί να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί μέσα στην Ισλανδία. 

Τέλος θα κλείσω τις εκτιμήσεις μου για σήμερα με το 2 DNB των Δανών μέσα στην Αρμενία. Μπορεί οι Αρμένιοι να έκαναν μεγάλο διπλό μέσα στην Τσεχία την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά νομίζω ότι ήταν καθαρά φωτοβολίδα, μιας και στην έδρα τους σε επίσημο παιχνίδι μετρούν τρεις ήττες από Ιταλία, Τσεχία και από την ανύπαρκτη Μάλτα. Αντίθετα οι Δανοί παρουσιάζουν μια σταθερά ανοδική πορεία από το Euro 2012 και μετά και σίγουρα θα δουν το παιχνίδι ως ευκαιρία για εκδίκηση για εκείνο το ντροπιαστικό 0-4 από τους σημερινούς τους αντιπάλους μέσα στην έδρα τους.

Κλείνοντας, να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική μας σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι όποιος και να παίξει θα δώσει παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων του και παράκληση στον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο να φωνάζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ακόμα και αν το αποτέλεσμα στραβώσει στην αρχή. Καλή τύχη στις επιλογές σας!

ΕΛΛΑΔΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ:        1 (-1.5 HC)   Bet365 2.00
ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ:            Χ2          Bet365 1.53
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ:             Χ2          Bet365 1.61
ΑΡΜΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ:               2 DNB       Bet365 1.57

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ           ANYTIME SCORER    Bet365 2.40

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου