powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

STANISLAS WAWRINKA ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ US ΟPEN...!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Πιο δύσβατη από ότι αναμενόταν αποδείχθηκε η χθεσινή πρεμιέρα του Εurobasket, καθώς είχαμε ''ηχηρές'' εκπλήξεις από την πρώτη κιόλας αγωνιστική! Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα της Γαλλίας, της Τουρκίας, του Ισραήλ, της Ρωσίας, οι οποίοι αν και παίζανε με αντιπάλους φαινομενικά υποδεέστερους, δεν κατάφεραν εν τέλει να κερδίσουν. Το ρητό, λοιπόν, που υποστηρίζει ότι κάθε αρχή και δύσκολη επαληθεύτηκε ακόμα μία φορά, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει δρόμο μπροστά το τουρνουά. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε στην εθνική μας ομάδα και ελπίζουμε και στοιχηματικά να είμαστε πιο τυχεροί στις επόμενες προβλέψεις μας!

Σήμερα θα ασχοληθώ για ακόμα μία φορά με τένις και ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι από τα δύο σημερινά που ολοκληρώνουν την προημιτελική φάση του US Open! 

Παρεμπιπτόντως θέλω να αναφερθώ στην προηγούμενη ανάρτησή μου (http://betrace.blogspot.gr/2013/09/4-us-open.html), όπου πραγματικά θεωρώ ότι από καθαρή ατυχία δεν μας έκατσε το 2/2. Ενώ Τιπσάρεβιτς - Φερέρ επιβεβαίωσαν εύκολα το over 3.5 σετ (1-1 μετά το δεύτερο σετ), στον αγώνα Γκασκέ - Ράονιτς, ο Ράονιτς ενώ προηγούνταν με 2-1 στα σετ, και είχε match point κατά την διάρκεια του τέταρτου σετ, κατάφερε εν τέλει να χάσει με 3-2 σετ από τον μαχητικό κατά τα άλλα Ρίτσαρντ Γκασκέ. Ο Γάλλος μετά και την χθεσινή του νίκη επί του Νταβίντ Φερέρ και πάλι στα πέντε σετ, είναι πλέον αντίπαλος στον ημιτελικό με το Ράφα Ναδάλ, που νίκησε κι αυτός εύκολα τον Τόμι Ρομπρέδο τα ξημερώματα. Μετά τη μεγάλη σχετικά παρένθεση που έκανα, λοιπόν, επιστρέφουμε στα σημερινά.

Ο Τζόκοβιτς αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ρώσου Γιούζνι και θα είναι ο τρίτος που θα περάσει στα ημιτελικά του τουρνουά. Ο αντίπαλος του θα προκύψει από το παιχνίδι ανάμεσα σε Άντι Μάρεϊ και Στάνισλας Βαβρίνκα. Ο υπερασπιστής του τίτλου Άντι Μάρεϊ έφτασε αθόρυβα σε ένα ακόμα προημιτελικό grand slam χωρίς να έχει παίξει τρομερό τένις μέχρις στιγμής, καταφέρνοντας όμως να είναι διεκπαιρεωτικός στους αγώνες του ξεπερνώντας το όποιο εμπόδιο του έβαλαν οι μέχρι τώρα κατώτεροι αντίπαλοί του. Από την άλλη μεριά, ο Βαβρίνκα έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική έως τώρα πορεία αποκλείοντας καλούς τενίστες όπως οι Στέπανεκ, Κάρλοβιτς, Παγδατής, με αποκορύφωμα την προχθεσινή του νίκη απέναντι στον Τόμας Μπέρντιχ, No5 της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα ο Βαβρίνκα ενώ έχασε το πρώτο σετ, γύρισε το παιχνίδι σε 3-1 υπέρ του, παίζοντας ταυτόχρονα πολύ καλό και σταθερό τένις. Οι δύο τενίστες έχουν συναντηθεί μια φορά μέσα στο 2013 στο Μόντε Κάρλο, όπου ο Βαβρίνκα κέρδισε εύκολα σε χωμάτινη επιφάνεια με 2-0 σετ. Ο Μάρεϊ από τότε που τον ανέλαβε ο Ιβάν Λέντλ έχει βελτιωθεί αισθητά, έχοντας ως τρανή απόδειξη του δυο grand slam τίτλους που έχει κατακτήσει και φυσικά το χρυσό μετάλλιο του 2012 στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Αναμένω να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ ούτως ή άλλως δύο πολύ καλών αθλητών. Το γεγονός ότι ο Σκωτσέζος δεν παίζει και το καλύτερο του τένις τη συγκεκριμένη περίοδο, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ψυχολογία του Βαβρίνκα, με κάνει να επιλέξω ως νικητή για απόψε τον Ελβετό. Το ματς του 2010 όπου είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά στο US Open οι δυο τους πρέπει να είναι παράδειγμα για τον Βαβρίνκα, καθώς είχε επικρατήσει τότε με 3-1. Ο φοβερά μαχητικός πάντοτε  Βαβρίνκα απέναντι στους κορυφαίους τενίστες (έφτασε ακόμα και τον Τζόκοβιτς στα όρια του στο Αυστραλιανό Όπεν πριν μερικούς μήνες http://www.youtube.com/watch?v=eYXGIGvL0qw), πιστεύω ότι έστω και δύσκολα μπορεί να κερδίσει το βράδυ τον Μάρεϊ! Έτσι, λοιπόν, έχουμε:

ANDY MURRAY - STANISLAS WAWRINKA: WAWRINKA TO WIN  Bet365 4.00


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου