powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΣΩΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Μεγάλη Κυρία χαρακτηρίζουν οι γείτονες Ιταλοί την Juventus, δεν φάνηκε και τόσο μεγάλη όμως χτες. Για το αποτέλεσμα μιλάω, μιας και μέσα στο γήπεδο υπήρχε μόνο αυτή. Οι Δανοί έκαναν τρία σουτ όλα κι όλα, με το ένα μόνο προς την εστία και μάλιστα να καταλήγει και στα δίχτυα. Αν έχεις τύχη διάβαινε που λέει και ο φιλόσοφος λαός και η Kobenhavn από τύχη κάθε άλλο. Τη μια μας χαλάει το απόλυτο η Chelsea το Σάββατο, τη δεύτερη η Juve χθες (και οι δυο είχαν απόλυτη υπεροχή και πολλαπλάσιες ευκαιρίες για γκολ), αναρωτιέμαι τι να περιμένω σήμερα ή αύριο. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού τα πράγματα κύλησαν ακριβώς όπως τα περίμενα. Στο πρώτο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι έδειξαν ότι μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους σίγουρα την Anderlecht, ίσως και τη Benfica, στο δεύτερο όμως μίλησε η εμπειρία και τα εκατομμύρια, οπότε το διπλό ήρθε φυσιολογικά. Από εκεί και πέρα, ακόμα και οι ''οπαδικοί στοιχηματάκηδες'' που δεν πήγαινε το χέρι τους στο διπλό, πληρώθηκαν με το γκολ - γκολ και μάλιστα από νωρίς. Στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας, η Benfica κέρδισε εύκολα απλά και μόνο επειδή η Anderlecht, όπως έγραψα, είναι πολύ κακή ομάδα και τίποτα παραπάνω.

Στα σημερινά τώρα, με τρία παιχνίδια θα ασχοληθώ, για το ένα όμως έχω ήδη γράψει από χθες και δεν έχω αλλάξει γνώμη. Ήδη ο άσσος έχει κατρακυλήσει. Ευτυχώς εγώ τον πρόλαβα στα ψηλότερά του. Τα άλλα δυο είναι το SSC Napoli - Borussia Dortmund και Olympique de Marseille - Arsenal FC. Διπλό και γκολ - γκολ βλέπω και στα δυο, θα διαλέξω το ένα όμως στο διπλό και το έτερο στο γκολ -γκολ, για να αποφύγω να παίξω ίδια σημεία σε ματς παρόμοιων αποδόσεων. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να αποφασίσω ποιο από τα δυο είναι πιθανότερο διπλό και ποιο πιθανότερο γκολ -γκολ (δίνω ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες και στα δυο διπλά και στα δυο γκολ - γκολ), οπότε καθαρά στην τύχη (αν και τώρα τελευταία η τύχη δεν είναι με το μέρος μου) θα πάω με το διπλό της Dortmund και το γκολ -γκολ της Arsenal.

Επειδή όμως στοίχημα δεν είναι μόνο το τι παίζουμε, αλλά και τι δεν παίζουμε-αποφεύγουμε, θα μείνω μακριά από Porto, διότι για μένα είναι ομάδα ερωτηματικό. Δεν την έχω δει φέτος να αγωνίζεται ούτε μια φορά και δεν ξέρω τι ακριβώς ζητάει και πως το παίρνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μακριά επίσης και από τη Milan, διότι φέτος την θεωρώ τον Παναθηναϊκό της Ιταλίας. Μπορεί να κερδίσει τη Juventus ή τη Napoli, αλλά μπορεί να χάσει ακόμα και από ομάδα Β' Εθνικής. Μακριά από Schalke, διότι αυτό που είδα με τον ΠΑΟΚ μόνο ομάδα δεν ήταν. Κρίμα που δεν κληρώθηκε με καμιά πιο σοβαρή από τη Steaua να την κοντράρω κιόλας. Τέλος, μακριά από Barcelona και Chelsea κυρίως λόγω αποδόσεων, αν και ο άσσος της Chelsea ανεβαίνει και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Επειδή έχασε από την Everton το Σάββατο? Τα ίδια έκαναν και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού χθες και ανέβαζαν το διπλό της Paris επειδή ο Ολυμπιακός έβαλε 4 τέσσερα σε μια πολύ κακή Ξάνθη, αλλά άλλο Ευρώπη και άλλο εγχώρια πρωταθλήματα. Το ίδιο ισχύει σήμερα και για την Chelsea. Δωράκι ή τυράκι? Μακριά λέω εγώ και σε λίγες ώρες θα μάθουμε...

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

SSC NAPOLI - BORUSSIA DORTMUND:                    2             Bet365 2.30
OLYMPIQUE de MARSEILLE - FC ARSENAL:    GOAL-GOAL    Bet365 1.80

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου