powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ NAPOLI!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια στον Caesar για τις αναρτήσεις του Τετάρτη και Πέμπτη, καθότι τα πήγε περίφημα, πράγμα πολύ δύσκολο με βάση τον όγκο των παιχνιδιών που αποφάσισε να ασχοληθεί. Χθες ήταν απλά μια κακή παρένθεση και είμαι σίγουρος ότι μέσα στο Σ/Κ θα επανέλθει πάλι στις επιτυχίες. Στα δικά μας, με τρία παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα που θα τα έχω ως βάση για δελτία με τριάδες και τετράδες.

Genoa CFC - Napoli SSC το πρώτο παιχνίδι και πάω στο διπλό των Ναπολιτάνων. Η ομάδα του Benitez παρουσιάζεται πολύ δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα, βγάζει αξιοζήλευτη ομοιογένεια και μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο και έχει μια μίξη παιχτών με ταλέντο και εμπειρία. Σήμερα απέναντι σε μια Genoa, που μετράει μόνο μια νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στη μισητή Sampdoria, θα προσπαθήσει να αποφύγει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, μετά την ισοπαλία στο γήπεδό της με τη Sassuolo και νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Άλλωστε οι ομάδες που συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα συνηθίζουν να γκελάρουν μετά από τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες και όχι πριν από αυτούς.

Ντέρμπι από το πορτογαλικό πρωτάθλημα στο δεύτερο παιχνίδι για σήμερα και Ferreira εναντίον Zardim. Γνώριμοι και οι δυο από τη θητεία τους στο ελληνικό πρωτάθλημα ο μεν (Ferreira) προπονητής της πρώην του Zardim (Braga), ο δε (Zardim) προπονητής της περσινής του Ferreira (Sporting Lisbon). Και οι δυο προπονητές δίνουν έμφαση στην άμυνα, ιδιαίτερα στα ντέρμπι, οπότε και σήμερα θεωρώ ότι μέλημά τους θα είναι να μη χάσουν. Πιθανή και μια ισοπαλία που έχει 19 χρόνια να εμφανιστεί σε παιχνίδι Braga - Sporting, αλλά θα πάω με την ασφάλεια του 2-3 σύνολο γκολ.


Τέλος δε θα μπορούσα να μην ασχοληθώ κι εγώ (όπως και όλος ο κόσμος σήμερα) με το ντέρμπι της Μαδρίτης. Real Madrid εναντίον Atletico de Madrid και νομίζω ότι θα δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ. Όσοι διαβάζετε συστηματικά τις αναρτήσεις μου, θα γνωρίζεται την αδυναμία που έχω στην Atletico και ιδιαίτερα στον Simeone, διότι μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προσεγγίζει το ποδόσφαιρο και η μαχητικότητα που βγάζουν οι παίχτες του μέσα στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα θα αποφύγω να ασχοληθώ με σημείο στο παιχνίδι (αν και αυτό το διπλό του 4.50 δυσκολεύομαι να το αφήσω στην ησυχία του), αλλά θα πάω με το γκολ -γκολ. Πολύ πιθανό βλέπω να υπάρχει και κόκκινη κάρτα στο ματς καθώς οι παίχτες του Simeone κλωτσάνε παραπάνω από το κανονικό, αλλά και η Real διαθέτει ''καλόπαιδα'' τύπου Ramos και Pepe. Στο 2.70 βρίσκω την κόκκινη και σίγουρα θα συνδυαστεί με κάποια άλλα ειδικά στοιχήματα.

Κλείνοντας, θα αναφερθώ στην τακτική που θα ακολουθήσω σήμερα και γενικά στο πως προσεγγίζω το στοίχημα όταν υπάρχει τόσο μεγάλος όγκος παιχνιδιών. Διαλέγω 3-4 παιχνίδια που τα θεωρώ στήριγμα (είναι τα παιχνίδια που αναφέρω εδώ) και από εκεί και πέρα, κρατώντας ένα ή δυο από αυτά κάθε φορά φτιάχνω τριάδες ή τετράδες. Αν περάσουν όλα τα στηρίγματα, συνήθως περνάνε και αρκετές από τις τριάδες-τετράδες, οπότε το κέρδος είναι καλό. Αν σπάσει ένα μειώνεται αρκετά, αλλά και πάλι έχουμε κέρδος. Από εκεί και πέρα όσο περισσότερα σπάνε, τόσα περισσότερα δελτία χάνουμε. Γενικά φροντίζω να μοιράζω τα παιχνίδια στα δελτία μου (για να μειώνω το ρίσκο) και προσπαθώ να μην έχω μια από τις βάσεις μου σε 4 δελτία και τις υπόλοιπες 2-3 σε άλλα 4 δελτία. Αν π.χ. έχω 4 στηρίγματα και θέλω να φτιάξω 8 δελτία, τότε κάθε στήριγμα θα βρίσκεται το πολύ σε 2 δελτία. Αυτή είναι μια τακτική που βάσει στατιστικής, όσες περισσότερες φορές επιβεβαιώνονται τα στηρίγματα, τόσο περισσότερα τα κερδισμένα δελτία, άρα και τόσο μεγαλύτερο το κέρδος.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Υ.Γ. Μακριά από τη Milan. Μην πληρώνετε για να μάθετε αν ήρθε η ώρα να αναστηθεί μια ομάδα. Κάποια στιγμή σίγουρα θα κερδίσει, ίσως και σήμερα, αλλά φροντίστε να μην την έχετε χιλιοπληρώσει. H μία φορά που θα την πιάσετε θα είναι απλά σταγόνα στον ωκεανό. Αυτό διότι πολύς κόσμος πήγε να την αναστήσει μεσοβδόμαδα και την πλήρωσε και υποψιάζομαι ότι αρκετοί θα κάνουν το ίδιο και σήμερα.


GENOA CFC - NAPOLI SSC:                         2                Bet365 1.80
SC BRAGA - SPORTING LISBON:           2-3 GOALS       Bet365 1.95
REAL MADRID - ATLETICO MADRID:    GOAL -GOAL     Bet365 1.61

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου