powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.25!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια στον ksaderfo για τις επιτυχημένες του εκτιμήσεις τελευταία, με την χθεσινή να επιβεβαιώνεται τρανά με 3-0 υπέρ της γερμανικής ομάδας.

Δεύτερη ημέρα Champions League και θα σταθούμε σε τρία παιχνίδια. Ξεκινάμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βέλγιο. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, μιας και αμυντικά έχουν χτυπητές αδυναμίες αμφότερες, παρ' όλα αυτά θα πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3, αφού δεν βλέπουμε να ξεφεύγει περισσότερο από τρία τέρματα το παιχνίδι. Συνέχεια με τα λίγα γκολ στο παιχνίδι της Manchester United στην έδρα της Shakhtar Donetsk.


Μπερδεμένοι οι book μεταξύ under και over, δίνοντάς τα σε πανομοιότυπες αποδόσεις. Προσωπική μου άποψη τα λίγα τέρματα στο παιχνίδι και για τους τολμηρότερους το 0-1 γκολ. Τρίτη μας επιλογή η διπλή ευκαιρία 1Χ της έτερης ομάδας του Manchester με αντίπαλο την Bayern Munich. Πολύ καλό το υλικό της αγγλικής ομάδας, πολύ καλή η απόδοση της μη ήττας της, το συμπεριλαμβάνουμε στις επιλογές μας.

Τέλος, στα άλλα παιχνίδια εκτιμούμε πως θα κερδίσει, γιατί πολύ απλά... έτσι πρέπει και δεν γίνεται διαφορετικά... η Juventus, πιθανό το Χ2 της Sociedad στη Γερμανία, τα 2-3 γκολ στο παιχνίδι της Real Madrid με την Copenhagen και τέλος στο παιχνίδι Paris Saint-Germain - Benfica, ο άσσος παίζει δυνατά, όπως και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ποντάρισμα που ευνοεί απόλυτα και η προϊστορία στα μεταξύ τους. Κρατάμε τα εξής:

ANDERLECHT - OLYMPIACOS:                  2-3 GOALS         Bet365 1.95
SHAKHTAR DONETSK - MAN. UTD:    UNDER 2.5 GOALS   Bet365 2.00
MAN. CITY - BAYERN MUNICH:                       1X                Bet365 1.60


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου