powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

Χαίρετε κύριοι! Πολύ πιο εύκολα από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ κέρδισε χθες η Borussia την Marseille, αφού εκτός από μια φάση στην αρχή του παιχνιδιού δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους Γάλλους. Τεράστια η διαφορά των δυο ομάδων, πράγμα που φάνηκε μέσα στο γήπεδο και επιβεβαίωσε όσους πίστευαν στους περσινούς φιναλίστ του Champions League. Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο με το παιχνίδι της ελληνικής ομάδας, μη μπορώντας όμως να καταλάβω το φαβοριτισμό υπέρ του Ολυμπιακού όλων των στοιχηματικών γραφείων.

Η αλήθεια είναι ότι καμιά εταιρεία δεν άνοιξε το παιχνίδι δίνοντας φαβορί τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, ακολουθώντας τους νόμους των μαθηματικών ρίχνουν την απόδοση βλέποντας τα πονταρίσματα να πηγαίνουν στο διπλό, προσπαθώντας έτσι να ελαχιστοποιήσουν τη ζημία τους σε περίπτωση νίκης των Ελλήνων. Για ποιο λόγο όμως ο κόσμος παίζει αυτό το διπλό? Από πότε ελληνική ομάδα είναι φαβορί για να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα ομάδας επιπέδου Champions League? Νομίζω ότι το γενικό κλίμα των ''φυλλάδων'' για ματς ζωής ή θανάτου για τον Ολυμπιακό έχει διαμορφώσει αυτή την τάση στην κοινή γνώμη, πράγμα που αποτυπώνεται και στο στοίχημα. Εξ' ου και η λέξη ''υποκινούμενη'' στον τίτλο της ανάρτησης. Λάθος κύριοι! Ο Ολυμπιακός δεν χάνεται αν χάσει. Αντικειμενικός στόχος της ομάδας, ύστερα από την κλήρωση των ομίλων, είναι η τρίτη θέση. Η δεύτερη αποτελεί υπέρβαση και η πρώτη όνειρο. Φυσικά και η τέταρτη θέση όμως αποτελεί αποτυχία. Με αυτά τα δεδομένα, ακόμα και αν χάσει σήμερα ο Ολυμπιακός τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί στο Φάληρο τους Βέλγους και εκεί θα κριθούν όλα. Με αυτά τα δεδομένα, στοιχηματικά θα συμφωνήσω με τον Laftsi και ανάμεσα στο πιο σίγουρο γκολ -γκολ και στο 2-3 σύνολο γκολ, θα πάρω τη μεγαλύτερη απόδοση του δεύτερου. Έτσι καλύπτω και τα τρία αποτελέσματα καθώς την περίπτωση νίκης μιας εκ των δυο με μεγάλο σκορ.

Με το ίδιο σκεπτικό θα κινηθώ και στο έτερο ματς του ομίλου Paris Saint Germain - Benfica. Καλές άμυνες και για τις δυο ομάδες, δεν θεωρώ ότι θα ανοίξει πολύ το σκορ και επιλέγω το 2-3 σύνολο γκολ. Έτσι καλύπτω και τα τρία αποτελέσματα, αλλά και τις εκατέρωθεν καθαρές νίκες. Τέλος, ένα ειδικό στοίχημα που θεωρώ καλή περίπτωση από το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι να δεχτεί κάρτα ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο ερυθρόλευκος μέσος δεν είναι έτοιμος ακόμα να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο, ωστόσο η ομάδα έχει επενδύσει πάνω του, θεωρώντας ότι μπορεί μελλοντικά να αποκομίσει κέρδος από ενδεχόμενη πώλησή του. Για τον λόγο αυτό τον στηρίζει και προσπαθεί, δίνοντάς του συνεχόμενα παιχνίδια στην Ευρώπη αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, να ανεβάσει τις μετοχές του. Ο Σάμαρης συνήθως κάνει επιπόλαια λάθη στο χώρο του κέντρου, πουλώντας τη μπάλα τουλάχιστον 2-3 φορές σε κάθε παιχνίδι, πράγμα που τον αναγκάζει να κάνει φάουλ για κόψει πιθανή αντεπίθεση των αντιπάλων. Αυτό θεωρώ ότι θα του κοστίσει τουλάχιστον μια κάρτα.

Αυτά για σήμερα, μακάρι να δούμε όμορφα παιχνίδια και θεωρώ ότι γενικά θα είναι αγωνιστική με πολλά γκολ. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

RSC ANDERLECHT - OLYMPIACOS PIRAEUS:   2-3 GOALS   Stoiximan 2.00
PARIS SAINT GERMAIN - FC BENFICA:             2-3 GOALS   Stoiximan 2.00

ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΣΑΜΑΡΗΣ     ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ   Stoiximan 2.50

Ksaderfos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου