powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ALL IN ΣΤΟ 1.75 ΤΗΣ BENFICA!

Χαίρετε κύριοι! Σχεδόν αδιάφορα έκλεισε το Σ/Κ, αφού μετά το πολύ μικρό κέρδος του Σαββάτου, την Κυριακή πήραμε τα λεφτά μας πίσω, πιάνοντας δυο από τα τέσσερα ματς με αποδόσεις 2.00 έκαστο. Φαίνεται ότι η τακτική με τα μονά αποδεκτά μας βοήθησε να αποφύγουμε παγίδες και να κλείσουμε το τριήμερο με απειροελάχιστο κέρδος. Στα της Κυριακής με τα 2-3 γκολ στα ελληνικά παιχνίδια, αποφύγαμε τις παγίδες (από την αρχή της χρονιάς φωνάζω ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει κηδείες), αλλά ήμασταν σχετικά άτυχοι στα δυο εναπομείναντα. Η Inter (που έπαιζε με 10 παίχτες από το 5ο λεπτό ύστερα από την αποβολή του Handanovic) κατάφερε να προηγείται με 2-3 μέχρι το 90' ώσπου ένα τραγικό λάθος του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της, έφερε την ισοφάριση. Στο φινλανδικό παιχνίδι η Lahti και ενώ προηγείται με 1-2, χάνει πέναλτι στο 56' για να κάνει το 1-3 και μέσα σε 15 λεπτά το 1-2 γίνεται 4-2. Anyway, σταθήκαμε άτυχοι σε αυτά τα δύο, τυχεροί στα άλλα δύο και η σούμα στο τέλος έγραψε μηδέν. Μηδέν χασούρα, μηδέν κέρδος. Με αυτά και εκείνα όμως έφτασε η τρίτη αγωνιστική του Champions League, μια αγωνιστική που όπως έγραφα από το Σ/Κ κρύβει ευκαιρίες.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του διημέρου για μένα βρίσκεται στο 1.75 του άσσου της Benfica. Με βάση την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Βέλγιο με την Anderlecht, αλλά και στο τελευταίο του παιχνίδι εντός συνόρων, δεν μπορώ παρά να παίξω all in σε αυτό το 1.75. Πολύ κακός ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο και πλασματικό το 0-3, αφού με βάση την εικόνα του παιχνιδιού η Anderlecht ήταν πολύ ανώτερη τουλάχιστον για 60-65 λεπτά. Στη συνέχεια λόγω της κούρασης από τη συνεχή πίεση, αλλά και της ψυχολογικής κατάρρευσης μετά το δεύτερο γκολ των ερυθρολεύκων, ο ρυθμός της έπεσε και οι παίχτες της φάνηκε να παρατούν το ματς. Όντας μικροί και άπειροι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι. Επίσης, μέσα στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός έπαιξε 20' λεπτά μπάλα και έβαλε τέσσερα γκολ. Αυτό οφείλεται κυρίως λόγο στη διαφορά ποιότητας από τις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη όμως 20' λεπτά καλής μπάλας δεν αρκούν για να πάρεις αποτέλεσμα και η Benfica δεν θα γίνει νέα Anderlecht. Οι Πορτογάλοι δε θα χρειαστούν 10 τελικές για να σκοράρουν. Μπορεί να το κάνουν με μια ή και δυο μόνο. Βέβαια και ο Ολυμπιακός έχει τρομερή επίθεση και θεωρώ κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα σκοράρει, οπότε εν τέλει κρατάω τρία πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Γκολ - γκολ, over και άσσο, με το all in που έγραφα πιο πάνω να πηγαίνει στον άσσο.

Από εκεί και πέρα έχω ξεχωρίσει ακόμα δύο παιχνίδια αρκετά πιθανά προς επαλήθευση που θα συμπληρώσουν τη βασική πρόταση του διημέρου. Διπλό για την Atletico μέσα στην Austria Wien και διπλό για τους Παριζιάνους μέσα στο Βέλγιο. Μπορεί η Atletico το Σάββατο να μη μας έκανε τη χάρη, αυτό δεν αλλάζει όμως την εικόνα που έχω για την ομάδα του Simeone. Απόψε θα κερδίσουν και μάλιστα εύκολα, μια Austria που κακώς βρίσκεται στους ομίλους του Champions League. Σε τέτοιο όμιλο που κληρώθηκε μάλιστα δεν μπορεί να ελπίζει και πολλά πέρα από μια αξιοπρεπή παρουσία. Στο Βέλγιο η Paris Saint Germain αντιμετωπίζει τους πιτσιρικάδες της Anderlecht. Σοκ και δέος μόνο και μόνο στην παρουσία τέτοιων αντιπάλων για τους μικρούς της Anderlecht, δε νομίζω να πάρουν και αυτοί κάτι από το ματς.


Τέλος, σε κάποια ειδικά στοιχήματα που θα παραθέσω πιο αναλυτικά στο τέλος της ανάρτησης, θα βάλω τον άσσο της Celtic, τον άσσο της Manchester United, το γκολ -γκολ καθώς και το 2 & over της Borussia, το 2dnb της Marseille και τέλος το αγαπημένο μου στοίχημα πλέον, να πάρει κάρτα ο Σάμαρης στο ανεβασμένο σε σχέση με την τελευταία φορά 2.80.

Αυτά για το διήμερο συνολικά, καλή χημεία και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

SL BENFICA - OLYMPIACOS PIRAEUS:                 1     Bet365 1.75
RSC ANDERLECHT - PARIS SAINT GERMAIN:       2     Bet365 1.45
FK AUSTRIA WIEN - ATLETICO DE MADRID:       2      Bet365 1.35


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ (ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ)

SL BENFICA - OLYMPIACOS PIRAEUS:         1 & OVER 2.5 GOALS     Stoiximan 2.55
ARSENAL FC - BORUSSIA DORTMUND:        2 & OVER 2.5 GOALS     Stoiximan 4.00
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΗΣ                                      ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ          Stoiximan 2.80
CELTIC FC - AFC AJAX:                                           1                        Stoiximan 2.45


ΣΥΣΤΗΜΑ  4-5-6

SL BENFICA - OLYMPIACOS PIRAEUS:                GOAL - GOAL      Bet365 1.72
ARSENAL FC - BORUSSIA DORTMUND:               GOAL - GOAL      Bet365 1.50
BAYERN MUNCHEN - VICTORIA PLZEN:               1 (-2.5 HC)        Bet365 1.775 
CELTIC FC - AFC AJAX:                                          1 DNB             Bet365 1.66
OLYMPIQUE DE MARSEILLE - SSC NAPOLI:              2 DNB             Bet365 1.80 
MANCHESTER UNITED - REAL SOCIEDAD:                   1                Bet365 1.53


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου