powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!

Καλησπέρα σας κύριοι! Επιτυχημένη, έστω και οριακά, η χθεσινή μέρα από τη στιγμή που το ταμείο στο τέλος είχε θετικό πρόσημο. Η επιλογή των μονών αποδεκτών παιχνιδιών μάς έσωσε χθες, αφού με 3/5 σωστές προβλέψεις καταφέραμε στο τέλος της ημέρας να έχουμε ένα κέρδος της τάξης του 12,8% του συνολικού μας πονταρίσματος. Ουσιαστικά είναι σα να παίξαμε ένα παιχνίδι με απόδοση 1.128 και να ποντάραμε το άθροισμα των χρημάτων που βάλαμε στα πέντε παιχνίδια δεδομένου ότι τα μονά αποδεκτά έχουν ίδιο βάρος, δηλαδή παίζουμε τα ίδια χρήματα σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παραδείγματος χάριν, αν παίξαμε 10 μονάδες σε κάθε παιχνίδι τότε ποντάραμε 50 μονάδες σύνολο και στο τέλος της ημέρας μας επιστράφηκαν 56.4 μονάδες, δηλ. 50 χ 1.128 = 56.4. Ας αφήσουμε όμως τα μαθηματικά του στοιχήματος και ας πιάσουμε τα σημερινά παιχνίδια, συνεχίζοντας την τακτική των μονών αποδεκτών, αφού και σήμερα η μέρα δεν με εμπνέει ιδιαίτερα. Άλλωστε, όπως έγραψα και χθες, έχω ήδη ξεχωρίσει κάποιες ευκαιρίες μεσοβδόμαδα και εκεί θα κινηθώ δυναμικά.

Νίκες Ατρομήτου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έβλεπα από το χθεσινό πρόγραμμα, τα 2-3 σύνολο γκολ πήρα όμως και στα τρία παιχνίδια και επιβεβαιώθηκα κατά τα 2/3. Μόνο οι πρωταθλητές Ελλάδας (ήταν και το παιχνίδι που φοβόμουν περισσότερο από τα τρία ότι μπορεί να ξεφύγει) άνοιξαν πολύ το σκορ, αλλά σε αυτό φταίει και ο Πλατανιάς που ''τόλμησε'' να προηγηθεί στο δεύτερο λεπτό. Στα σημερινά παιχνίδια της Superleague βλέπω νίκες για ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, αλλά πάλι θα πάρω τα 2-3 σύνολο τερμάτων, καθώς οι αποδόσεις είναι πετσοκομμένες. Είναι απαράδεκτο να δίνεις 1.60 στον ΟΦΗ, μια ομάδα που έχει σκοράρει μόλις δυο φορές σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια, όταν μάλιστα παίζει τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο που ακόμα δεν έχει χάσει εκτός έδρας. Αν και πιστεύω ότι σήμερα θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι, το 1.60 είναι απαράδεκτο και δε μου κάνει. Όμοια απαράδεκτο και το 1.55 του Παναθηναϊκού βάσει εμφανίσεων της ομάδας. Αν αντί για Παναθηναϊκός λεγόταν κάπως αλλιώς, αυτό το 1.55 θα ήταν τουλάχιστον 1.70-1.80. Με αυτό το σκεπτικό αφήνω πίσω μου τις νίκες των γηπεδούχων και παίρνω το 2-3 σύνολο τερμάτων με την ικανοποιητική απόδοση του 2.00.

Τέλος, θα κλείσω με το διπλό της Inter από την Ιταλία και της Lahti από τη Φιλανδία. Οι Nerazzurri παίζουν ποδόσφαιρο τακτικής, είναι, αυτό που λέμε, ομάδα του προπονητή, έχουν σχέδιο και πλάνο μέσα στο γήπεδο και προς το παρόν παίρνουν και τα αποτελέσματα. Θεωρώ κακή παρένθεση την τελευταία εντός έδρας ήττα-διασυρμό από τη Roma και πιστεύω ότι σήμερα θα ανακάμψουν. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτούργησε θετικά για την ψυχολογία των παιχτών της Inter, όπως άλλωστε συνέβη και χθες με τους παίχτες της Espanyol. Στο έτερο ματς από τη Φιλανδία, η τέταρτη Lahti παίζει στην έδρα της δεύτερης και μάλλον αδιάφορης Honka. Ήδη το διπλό έχει αρχίσει να κατρακυλά στα ανταλλακτήρια και μάλλον σε αυτό βοηθάει και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι φαίνεται να τα έχουν παρατήσει, αφού στα τελευταία έξι ματς μετρούν μόλις μια νίκη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αρκετά φορμαρισμένοι, μετρώντας έξι νίκες στα τελευταία εφτά παιχνίδια. Δύσκολο παιχνίδι βέβαια με αρκετό ρίσκο στο διπλό, γι' αυτό όμως παίρνουμε και την εξαιρετική απόδοση του 2.80 η οποία αναμένεται να πέσει κι άλλο. Σύντομα φαβορί στις αποδόσεις θα γίνουν οι φιλοξενούμενοι οπότε όποιος πρόλαβε, πρόλαβε...

Αυτά και για σήμερα, θυμίζω ξανά ότι πάλι θα πάμε με μονά αποδεκτά και κρατάμε δυνάμεις και μπάνκα για τις μεσοβδόμαδες ευκαιρίες του Champions League. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ΟΦΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:                            2-3 GOALS        Bet365 2.00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:     2-3 GOALS        Bet365 2.00
TORINO FC - FC INTER MILAN:                  2                Bet365 2.25
HONKA FC - LAHTI FC:                              2                Bet365 2.80


Ksaderfos
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου