powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΝΑΤΗ ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια σε Ksaderfo και Laftsi για τις τελευταίες σωστές εκτιμήσεις τους. Από το σημερινό πρόγραμμα της Κυριακής έχω ξεχωρίσει δυο αγώνες τους οποίους θεωρώ αρκετά πιθανoύς να επαληθευτούν και να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Θα ξεκινήσουμε με τένις και τον σημερινό τελικό που διεξάγεται στο πλαίσιο του ATP της Μόσχας ανάμεσα σε Ρίτσαρντ Γκασκέ και Μίχαελ Κουκούσκιν. Ο Γάλλος Γκασκέ, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, υπερέχει σε όλους τους τομείς απέναντι στον Κουκούσκιν που βρίσκεται στο Νο102 στην σχετική λίστα με τους καλύτερους τενίστες. Ο νεαρός από το Καζακστάν έπαιξε καλό τένις αυτήν την εβδομάδα και κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον τελικό του τουρνουά. Σήμερα όμως το εμπόδιο του Γκασκέ θεωρώ ότι είναι αξεπέραστο για εκείνον. Ο Γκασκέ παίζει εκπληκτικό τένις, θα κερδίσει σήμερα το τρόπαιο και έτσι, λοιπόν, ποντάρω στην καθαρή του νίκη με 2-0 σετ!

Συνέχεια με ποδόσφαιρο και τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Πανθρακικού. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τούμπα επιστρέφει στη Λεωφόρο και απέναντι στον Πανθρακικό οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Μετά τον σημερινό αγώνα ακολουθούν για το τριφύλλι δυο πολύ δύσκολοι αγώνες με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, ο πρώτος για το πρωτάθλημα και ο δεύτερος για το κύπελλο και έπεται το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Απόψε το παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα και με τον κόσμο στο πλευρό του θα καταφέρει να το κερδίσει ο Παναθηναϊκός, έστω και με μισό μηδέν, κάτι που θα του δώσει και ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια που επέρχεται. Αυτά για σήμερα και συνοψίζοντας, λοιπόν, έχουμε:

RICHARD GASQUET - MIKHAIL KUKUSHKIN:    GASQUET 2-0  Bet365 1.66
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:                            1            Bet365 1.57     

Καλή τύχη σε κάθε επιλογή...!!!


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου