powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΜΕ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ!

Χαίρετε κύριοι! Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Laftsi με μπασκετικό σημείο (το μπάσκετ άλλωστε αποτελεί ειδικότητά του), επιστροφή και για μας στην ποδοσφαιρική δράση μετά από 13 μέρες. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος διότι ομάδες που είχαν κίνητρο και ανάγκη για βαθμούς δίνονταν σε αποδόσεις μικρότερες και από επιτόκιο τράπεζας. Αποχή και συντήρηση των κεκτημένων για να μπούμε δυνατά μεσοβδόμαδα στο Champions League που έχει μερικά value σημεία. Σήμερα δεν με εμπνέει ιδιαίτερα η μέρα, παρ' όλα αυτά διάλεξα πέντε παιχνίδια τα οποία θα ποντάρω μονά αποδεκτά κυρίως, για να μειώσω τη χασούρα σε περίπτωση λάθους. Άλλωστε έχω ήδη ξεχωρίσει δυνατά σημεία για το μεσοβδόμαδο κουπόνι και εκεί σκοπεύω να κινηθώ δυναμικά. Αυτό το Σ/Κ προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω για ξεμούδιασμα από την δεκατριών ημερών αποχή μου.

Αρχίζω από την ελληνική Superleague και παίρνω και τα τρία σημερινά παιχνίδια στο 2-3 σύνολο τερμάτων. Βλέποντας ένα ένα και τα τρία παιχνίδια θεωρώ ότι Ατρόμητος, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για να πάρουν τη νίκη. Μικρά ποσοστά και για τους τρεις όμως στις πιθανές νίκες τους, οπότε παίρνω το συγκεκριμένο σύνολο τερμάτων για μεγαλύτερη απόδοση. Άλλωστε, δε βλέπω να ανοίγει το σκορ σε κανένα από τα τρία παιχνίδια. Ακόμα και ο Ολυμπιακός, που ίσως να είναι ο πιο επίφοβος από τους τρεις για να διασύρει τον αντίπαλο, παίζει με ένα Πλατανιά που έχει πέντε ισοπαλίες σε εφτά παιχνίδια. Αυτό το ερμηνεύω ως καλή άμυνα, οπότε με ένα 0-2, 0-3 είμαστε μέσα. Εξάλλου και οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ κρίσιμο παιχνίδι την Τετάρτη, οπότε από ένα σημείο και μετά θα γίνουν αλλαγές και συντήρηση δυνάμεων.

Συνεχίζω με την αγαπημένη μου για φέτος Atletico de Madrid και παίζω τη νίκη της μέσα στην έδρα της RCD Espanyol. Δε χρειάζονται πολλά λόγια για το παιχνίδι και ιδιαίτερα για την Atletico. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ίσως περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ενώ ξεκίνησαν δυναμικά το πρωτάθλημα με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μετράνε ισάριθμες ήττες και μάλιστα από μικρομεσαίες ομάδες, όπως η Getafe και η Elche. Ίσως η διακοπή να τους έκανε καλό, ίσως και όχι. Εγώ πάντως παίζω την Atletico που είναι σταθερή αξία και τρομερή ομάδα. Η Atletico επίσης θα είναι μια από τις επιλογές μου και την Τρίτη.

Τέλος, θα κλείσω με τον άσσο από παιχνίδι της Β' κατηγορίας της Γαλλίας, στο ντέρμπι RC Lans - Nimes FC. Έτυχε να παρακολουθήσω το παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας μεταξύ AC Arles και Lans. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό 1-1 τους αδικεί. Θεωρώ ότι σήμερα θα πάρουν και αυτό που έπρεπε να είχαν πάρει πέντε μέρες πριν.

Αυτά για σήμερα, τονίζω και πάλι ότι πάμε με μονά αποδεκτά ώστε να κρατήσουμε μπάνκα για καλύτερο κουπόνι. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!  

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:                2-3 GOALS    Stoiximan 1.97
ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:                  2-3 GOALS    Stoiximan 1.97
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:                   2-3 GOALS    Stoiximan 1.97
RCD ESPANYOL - ATLETICO MADRID:            2            Stoiximan 1.81
RC LANS - NIMES FC:                                      1            Stoiximan 1.70

Ksaderfos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου