powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ... ''ΕΞΙΛΕΩΣΗ'' !!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Αν και η χθεσινή προσέγγιση του παιχνιδιού ήταν σωστή και άξιζε το ποντάρισμα του άσσου, η ομάδα του Ολυμπιακού είχε διαφορετική άποψη και μας χάλασε το ποντάρισμα. Σίγουρα πολύ λάθος ο τίτλος της ανάρτησης, αλλά ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου για τον ενδοχαβαλέ του blog. Sorry για όσους επηρέασα, θα γίνει προσπάθεια ανάκαμψης ήδη από σήμερα Παρασκευή. Σχόλια υπήρξαν αρκετά, τόσο στο chat box, όσο και στην ανάρτηση (http://betrace.blogspot.gr/2013/10/blog-post_24.html#comment-form). Καλοδεχούμενα όλα... συνεχίζουμε!

Καθαρά με μπάσκετ θα ασχοληθώ και σήμερα, προσπαθώντας για την... εξιλέωση! Δεύτερη ημέρα της 2η αγωνιστικής της Eurolegue και τα παιχνίδια αρκετά. Δύσκολα τα χάντικαπ που δίνονται, θέλει σίγουρα προσοχή. Ξεκινάμε από τον αγώνα της Partizan με τη Nanterre και την επικράτηση των γηπεδούχων στο για πολλούς πιο καυτό ευρωπαϊκό γήπεδο, όσον αφορά την ατμόσφαιρα που δημιουργείται. Με καλές εμφανίσεις, αλλά με ήττες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους αμφότερες οι δύο ομάδες στη Eurolegue. Πρωτάρα στο θεσμό η ομάδα από τη Γαλλία, θα παλέψει απόψε, αλλά εκτιμώ πως θα ηττηθεί από μια ομάδα με έμπειρο προπονητή, δυνατό και νεανικό σύνολο και πολύ δυνατή έδρα. Αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση η ομάδα της Σερβίας, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει, μιας και στον ίδιο όμιλο βρίσκονται οι CSSKA Moscow, η Fenerbahce και η Barcelona που δείχνουν μεγαθήρια μπροστά στις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου. Άσσος, λοιπόν, απλός, ελπίζοντας να επιβεβαιωθούμε.

Συνέχεια με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Laboral Kutxa. Θα κερδίσουν οι πράσινοι. Έχουν την ποιότητα να αντιδράσουν μετά από την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση και αναμένω απόψε να το πραγματοποιήσουν. Με απουσίες ταξίδεψε η ισπανική ομάδα στην Κύπρο, μιας και το παιχνίδι θα διεξαχθεί εκεί, λόγω τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού, ενώ η αποστολή θα είναι πλήρης για την ελληνική ομάδα. Τα χάντικαπ παρ' όλα αυτά που δίνονται είναι δύσκολα, γι' αυτό προτιμάω να ποντάρω στην επικράτηση του Παναθηναϊκού από ημίχρονο στην αποδεκτή απόδοση του 1.40. Δυνατά αναμένω να ξεκινήσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη και να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ήδη από το ημίχρονο.

Τελευταίο παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτό της Malaga με την πολωνική Zielona Gora. Παρακολούθησα την ισπανική ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα του Ολυμπιακού, όπου μέχρι το black out του τελευταίου δεκαλέπτου, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Τα είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση για την ομάδα του Joan Plaza. Ότι θα κερδίσει απόψε την πρωτάρα στο θεσμό ομάδα από την Πολωνία το θεωρώ σχεδόν δεδομένο. Κλείνω το χάντικαπ όσο μου δίνεται η δυνατότητα και το ποντάρω στην απόδοση του 1.50.

PARTIZAN - NANTERRE:                                     1                  Stoiximan 1.33
PANATHINAIKOS - LABORAL KUTXA:               1/1                Stoiximan 1.40
MALAGA - ZIELONA GORA:                   1 (-13.5 ΠΟΝΤΟΙ)    Stoiximan 1.50


Laftsis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου