powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

FEDERER VS BABY FEDERER...!!!

Καλημέρα σε όλους! Με τένις θα ασχοληθώ για ακόμα μια φορά στο σημερινό πρόγραμμα και τον αγώνα ανάμεσα σε Ρότζερ Φέντερερ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των προημιτελικών του ATP της Βασιλείας, γενέτειρας του μεγάλου Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός μαέστρος έχει κερδίσει στο παρελθόν πέντε φορές το τουρνουά της πατρίδας του και φέτος θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να κατακτήσει το τρόπαιο. Αντίπαλος του ο άνθρωπος τον οποίο έχουν χαρακτηρίσει όλοι ως τον διάδοχο του Φέντερερ και δεν είναι άλλος από τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Ντιμιτρόφ είναι μεγάλος θαυμαστής του Φέντερερ, το τενιστικό του στυλ είναι πανομοιότυπο με αυτό του Ελβετού και απόψε το βράδυ ο νεαρός Βούλγαρος θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει το ίνδαλμά του σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά και μάλιστα μέσα στη Βασιλεία. Ο Ντιμιτρόφ κατάφερε την προηγούμενη βδομάδα να κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο στο ATP της Στοκχόλμης, κερδίζοντας τον Νταβίντ Φερέρ (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) με 2-1 σετ και μάλιστα με ανατροπή. Το μεγάλο φαβορί της σημερινής αναμέτρησης είναι σίγουρα ο Φέντερερ. Περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος είναι η αλήθεια όμως και μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποστολή του σήμερα απέναντι στον πολύ καλό και μαχητικό Ντιμιτρόφ. Σε αυτή τη μαχητικότητα και τον ενθουσιασμό με οδηγεί το ένστικτό μου να ποντάρω στο σημερινό παιχνίδι. Ο Φέντερερ έχει κάνει ήττες από πολύ χειρότερους αντιπάλους φέτος και αν παραμείνει ο Ντιμιτρόφ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του (κάτι που το κάνει σχεδόν πάντα όταν αντιμετωπίζει τενίστες που είναι στο top5) πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει, έστω και δύσκολα, σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποτελεί καθηγητή για τον ίδιο.

Υ.Γ: Ίντριγκα και κακός χαμός χθες στο blog μας, καθώς ο Laftsis δυναμίτισε το κλίμα με τον τίτλο ''άχαστο'' τον οποίο έδωσε στην χθεσινή του ανάρτηση και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια! Για ακόμα μια φορά διαπίστωσα ότι ζούμε στην Ελλάδα και στην πρώτη στραβή ή ενδεχόμενο λάθος, σου τη ''φυλάνε στη γωνία'' και περιμένουν διάφοροι καλοθελητές για να στα ''ψάλλουν''. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν, ήδη έχει ξεκινήσει μια καινούρια στοιχηματική ημέρα, απλά σαν επίλογο στο χθεσινό θέλω να αναφέρω ότι ανάρτηση σαν την χθεσινή του Laftsi παρατηρούμε 12 σχόλια, ενώ αναρτήσεις τύπου (http://betrace.blogspot.gr/2012/06/130.htmlhttp://betrace.blogspot.gr/2010/08/blog-post_12.html) δεν είχαν ούτε ένα.. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, συνεχίζουμε δυναμικά, απλά όπως κράζουμε κάτι το οποίο δεν μας αρέσει, καλό θα ήταν να έχουμε την ανάλογη συμπεριφορά και σε κάτι όμορφο και ωραίο και δεν αναφέρομαι μόνο σε στοιχηματικά πλαίσια.

ROGER FEDERER - GRIGOR DIMITROV:    WINNER GRIGOR DIMITROV   Bet365 2.62


CaptaiN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου