powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΗ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Επιτυχημένα έκλεισε η χθεσινή ημέρα, μιας και όπως αναφέραμε στο chat box όταν παίζεις σωστά και διαβασμένα δεν γίνεται στατιστικά να γκελάρεις συνεχώς!! Δεύτερη, λοιπόν, συνεχόμενη διαβασμένη μέρα... 1/2 επιτυχημένες αναρτήσεις! Έτσι είναι το στοίχημα όμως... συνεχίζουμε! Σάββατο σήμερα, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, υγεία και καλή τύχη! Τέσσερις θα είναι οι επιλογές μας για σήμερα, με τη βάση μας να προέρχεται από το αντιεμπορικό πρωτάθλημα της μακρινής Λευκορωσίας.

Μελετώντας γενικότερα τους σημερινούς αγώνες, το μάτι μου έπεσε στα στατιστικά αυτού του πρωταθλήματος και ξεχώρισα κάτι αρκετά ενδιαφέρον. To παιχνίδι Torpedo Zhodino - Shakhter Soligorsk μου κέντρισε την προσοχή. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες γκέλες και σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, μιας και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, η νίκη φαινομενικά κρίνεται επιτακτική. Οι δύο από τις τέσσερις γκέλες που έκανε η Shakhter Soligorsk, ήταν με πολύ δυνατές ομάδες της χώρας, όπως BATE Borisov και Dinamo Minsk, Η προϊστορία επίσης είναι απόλυτη υπέρ της επιλογής μας τα τελευταία χρόνια, αφού μετράει 5/5 νίκες εκτός έδρας με αντίπαλο τη Torpedo Zhodino. Tο 2 DNB θα ποντάρω, με μεγαλύτερη ασφάλεια, ελπίζοντας να βγω σωστός.

Συνεχίζουμε με αγγλικό πρωτάθλημα και μικρές κατηγορίες. Ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια που είναι πολύ πιθανόν να επιβεβαιωθούν τα πολλά τέρματα. Πρώτο παιχνίδι από τη League 1 μεταξύ Leyton Orient και Rotherham. Πρώτη στη βαθμολογία η Leyton Orient, παρ' όλο που ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από την ομάδα της Coventry. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και ότι θα σκοράρει απόψε το θεωρώ σχεδόν δεδομένο. Από την άλλη δέχεται γκολ αρκετά εύκολα, με τα τρία τελευταία της στο πρωτάθλημα να είναι goal-goal. Το σημερινό παιχνίδι πρόκειται να είναι το τρίτο που θα δώσει μέσα σε μία εβδομάδα, οπότε λόγω ενδεχομένης κούρασης είναι πιθανό και το Χ2 της Rotherham, αλλά επειδή τα αμυντικά κενά και της τελευταίας είναι αρκετά, κρατάω τα πολλά τέρματα και ας έρθει οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Δεύτερο παιχνίδι που αναμένουμε να σημειωθούν αρκετά τέρματα είναι αυτό μεταξύ Maidenhead Utd και Bromley. Πρόκειται για παιχνίδι από μικρές κατηγορίες Αγγλίας και συγκεκριμένα από Conference South. Η φιλοξενούμενη έχει από τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, ενώ δέχεται και γκολ αρκετά εύκολα. Η γηπεδούχος έχει άμυνα για τα πανηγύρια, αφού έχει δεχτεί 14 τέρματα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Στο 1.66 η επιλογή μας, αναμένουμε να επιβεβαιωθεί.

Κλείνουμε με μπασκετικό σημείο από την 3η αγωνιστική της Α1 και το διπλό με χάντικαπ της Νέας Κηφισιάς στην έδρα του Άρη. Πολύ καλό σύνολο έχει η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας (http://www.esake.gr/el/action/EsaketeamView?idteam=7E7C484C&mode=1) και απόψε μπορεί ακόμα και την το διπλό στο Αλεξάνδρειο κατά την προσωπική μου άποψη. Ας μην είμαστε όμως ακραίοι, θα πάρουμε το διπλό με το χάντικαπ των 10.5 πόντων και εκτιμώ πως είμαστε αρκετά ασφαλείς. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

ZHODINO - SHAKHTER SOLIGORSK:            2 DNB             Bet365 1.44
LEYTON ORIENT - ROTHERHAM:        OVER 2.5 GOALS    Bet365 1.80
MAIDENHEAD UTD - BROMLEY:          OVER 2.5 GOALS    Bet365 1.66
ΑΡΗΣ - ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ:                        2 (+10.5 ΠΟΝΤΟΙ)   Bet365 1.47


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου