powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΧΩΡΙΣ 10 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ!

Πάντα το ίδιο λάθος. Όσο και να πω Europa Leagus δεν παίζω, πάντα παίζω και πάντα θα βρεθεί μια μικρή απόδοση να χάσω. Αντί να τα βάλω όλα στον άσσο της Μεταπάν, που έπεφτε σε όλες τις εταιρίες, εκτός από την Bet365 που είχε φτάσει μέχρι και στο 6.00. Όποιος το είδε στο chat box και το έπαιξε, πέρασε άνετα και ξεκούραστα. Συγχαρητήρια στον Laftsi για χθες. Μας πήγε ταμείο άνετα με την τριάδα.

Σήμερα πληθώρα αγώνων. Ενδεικτικά αναφέρω μερικές επιλογές. Στην Αγγλία η Μάντσεστερ εύκολα ή δύσκολα κερδίζει, στη Γερμανία πάω με τους γηπεδούχους σε Αννόβερο και Μάιντς. Στο Βέλγιο προϊστορία και στατιστική δείχνουν over στο Μαλίν - Λέουβεν. Στην Ελβετία πιθανή επιστροφή στις νίκες για Γιουνγκ Μπόις, όπως και για τον Αστέρα Τρίπολης στην Ελλάδα.

Μεγάλη ευκαιρία βρίσκω σήμερα στο Μεξικό στον αγώνα της Αμέρικα με την Πουέμπλα. Από τους γηπεδούχους θα λείψουν 10 διεθνείς και όλο το τεχνικό τιμ (δανεικό) με την Εθνική Μεξικού, λόγω προετοιμασίας για τα playoffs παγκοσμίου κυπέλλου. Σε περίπτωση μη πρόκρισης το τεχνικό τιμ θα επιστρέψει, σε περίπτωση πρόκρισης πρέπει η Αμέρικα να βρει καινούριο. Οπότε σήμερα η Αμέρικα θα κατέβει με το U20 τεχνικό τιμ και με ενδεκάδα ανάγκης, ειδικά στην άμυνα. Είναι και άνετη βαθμολογικά. Το διπλό άνοιξε στο 8.00 και πέφτει συνεχώς. Θα πέσει κι άλλο. Οπότε όποιος το προλάβει το παίζει. Χ2 με ακόμα λιγότερο ρίσκο.

CLUB AMERICA - PUEBLA:   X2   Bet365 2.30 

VALUE BET

CLUB AMERICA - PUEBLA:    2    Bet365 5.50


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
MANCHESTER UTD - STOKE:                                 1                Bet365 1.33
HANNOVER - HOFFENHEIM:                                  1                Bet365 2.00
MAINZ - BRAUNSCHWEIG:                                     1                Bet365 1.57
YOUNG BOYS - AARAU:                                         1                Bet365 1.80
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:                  1                Bet365 1.44
MECHELEN - LEUVEN:                              OVER 2.5 GOALS    Bet365 1.70

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου