powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 1.28 Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ?

Χαίρετε κύριοι! Πολλά συγχαρητήρια στον Caesar ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει πάρει το blog στις πλάτες του και με τα συνεχόμενα ταμεία έχει καταφέρει να διαγράψει το κόκκινο από το χρωματολόγιο. Επιπλέον, όπως βλέπετε και στο chat box (http://postimg.org/image/ii1pay9zb/), με 9/10 και 11/12 ''πρασινισμένα'' σημεία έχει καταφέρει αυτό που πολλοί παίχτες θεωρούν όνειρο θερινής νυκτός. Bravo Caesar, keep on... Στα δικά μας τώρα, η τελευταία μου ανάρτηση (ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ!), ίσως είναι από τις καλύτερες και πληρέστερες που έχω γράψει από τότε που μπήκα σε αυτή τη διαδικτυακή παρέα. Μπορεί να μην πρασίνισαν και τα τέσσερα σημεία, αλλά όποιος διαβάζει το κείμενο και δεν πηγαίνει τυφλά κάτω στα σημεία θα είδε: τρεις σκόρερ, ένα ακριβές σκορ και δύο γκολ-γκολ. Το σύνολο, 9/10 κερδισμένα σημεία μαζί με αυτά που πρασίνισαν κάτω. Το blog είναι σε φόρμα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Ο λόγος που ανεβάζω αυτή την ανάρτηση σήμερα, πέρα από αυτό τον μικρό αυτοέπαινο της πρώτης παραγράφου, είναι διότι θέλω να γράψω δυο-τρεις σκέψεις γύρω από το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο. Κατ' αρχήν, όποιος θεωρεί ότι το παιχνίδι δεν θα παιχτεί στα ίσια, σταματάει να διαβάζει από εδώ και κάτω, παίρνει τον άσσο του 1.35 και περιμένει να πάει 21:30 για να πληρωθεί. Από την άλλη, εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα στο γήπεδο. Ο άσσος την Παρασκευή άνοιξε στο 2.25, λίγες ώρες αργότερα έπεσε στο 2.10 όπου τελικά φράχτηκε για αρκετή ώρα και τελικά ξανάνοιξε στο 1.25. Τη στιγμή αυτή που γράφεται το κείμενο έχει ανέβει ελάχιστα (ήτοι 1.28) αλλά μέχρι την έναρξη του ματς θα έχουμε και άλλη αλλαγή. Αυτό που εγώ συμπεραίνω από όλη αυτή την ανακατωσούρα είναι ότι όλοι έχουν επηρεαστεί από τα τελευταία νέα για την ομάδα του Πανιωνίου. Η διοίκηση δεν έχει λεφτά, οι παίχτες απείχαν από τις προπονήσεις (μόνο την Τρίτη και όχι όλη τη βδομάδα όπως κακώς έχει ακουστεί) και γενικά επικρατεί μια αναστάτωση στην ομάδα του ''ιστορικού''. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπουν μέσα για να χάσουν. Ίσα ίσα που τέτοιες καταστάσεις συσπειρώνουν μια ομάδα και αυτό άλλωστε υποστηρίζουν και οι ίδιοι οι παίχτες. Σήμερα θα παίξουν για την υστεροφημία τους, αλλά και για ενδεχόμενη μεταγραφή το Γενάρη. Το μόνο υπαρκτό πρόβλημα είναι η απουσία του τιμωρημένου Αραβίδη (πρώτος σκόρερ της ομάδας), αλλά παίχτες όπως ο Καμπάνταης και ο Κολοβός μπορούν κάλλιστα να καλύψουν το κενό. Από την άλλη μεριά, ο Λεβαδειακός δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι μια μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας που στηρίζεται στην έδρα της και είναι ανάμεσα στις ομάδες που κάθε χρόνο παλεύουν για την παραμονή τους. Ο άσσος του 1.28 αγωνιστικά δε δικαιολογείται με τίποτα.  

Συμπερασματικά, έχω μπροστά μου ένα παιχνίδι με αποδόσεις 1.28 - 4.75 - 11.00 (Bet365) όταν κανονικά θα έπρεπε να ήταν περίπου 2.25 - 3.00 - 3.10. Επειδή θεωρώ ότι το παιχνίδι θα παιχτεί μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό, δεν μπορώ παρά να αρπάξω αυτή την ευκαιρία (βάση αποδόσεων) και να πάρω το Χ2 του Πανιωνίου. Ο καθείς ας δει το παιχνίδι και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, το παιχνίδι θα συμπεριληφθεί σε φάκελο της UEFA ως ύποπτο.  


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:          Χ2          Bet365 3.50

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου