powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΣΤΗΡΙΓΜΑ SHAKHTAR ΚΑΙ DORTMUND!

Χαίρετε κύριοι! Δίκαια κέρδισε χτες ο Λεβαδειακός τον Πανιώνιο σε ένα ματς όπου οι Νεοσμυρνιώτες πάλεψαν μέχρι τέλους. Λόγο των ψιθύρων που ακούγονταν γι αυτό το παιχνίδι κάθισα και το παρακολούθησα σχεδόν όλο. Άριστος ο διαιτητής οπότε τουλάχιστον από αυτή την πλευρά εγώ δεν είδα κάτι το μεμπτό. Παρ' όλα αυτά ακόμα και σήμερα, με το τελικό αποτέλεσμα δεδομένο, το Λεβαδειακό στο 1.28 και στο 1.40 δε θα τον έπαιζα ποτέ. Πάμε παρακάτω. Εβδομάδα Champions League αυτή που διανύουμε και ευκαιρία να ξεχωρίσει η ήρα από το στάχυ. Αυτοί που μπορούν θα συνεχίσουν ενώ οι υπόλοιποι θα πάνε σπίτι τους.

Αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι της Shakhtar Donetsk με την Real Sociedad, θα σταθώ στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Οι Ουκρανοί είναι έμπειρη ομάδα με πολυετή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με σταθερά ανοδικά βήματα τα τελευταία χρόνια και παίχτες αξίας πολλών εκατομμυρίων στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο (Pyatov, Chygrynskiy, Srna, Ilsinho, Fernando, Alex Teixeira, Luiz Adriano, Taison). Αδικούνται από τη μέχρι τώρα βαθμολογική τους συγκομιδή και πολύ περισσότερο από το τελευταίο εντός έδρας 0-0 με τη Bayern Leverkuzen. Αντίθετα οι Ισπανοί, όντας πρωτάρηδες στη διοργάνωση, έχουν μόλις ένα βαθμό και αυτόν με αρκετή δόση τύχης αφού το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Manchester προήλθε με χαμένο πέναλτι και δυο δοκάρια από πλευράς Άγγλων. Θεωρώ ότι αύριο η Shakhtar έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη (αν θέλει να ελπίζει για συνέχεια στη διοργάνωση) και από αυτό τον άσσο θα ξεκινούν όλα μου τα δελτία.

Συνέχεια με σημερινό παιχνίδι και Borussia Dortmund εναντίον SSC Napoli. Με την Arsenal και τη Napoli να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και τους Λονδρέζους να υποδέχονται την αδιάφορη και αποκλεισμένη Olympique de Marseille, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους Γερμανούς πέραν της νίκης. Μπορεί να έχουν αρκετά προβλήματα λόγο τραυματισμών αφού θα παίξουν με σύνθεση ανάγκης στην άμυνα, αλλά όντας συσπειρωμένοι και θεωρώντας εαυτόν αδικημένο από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ιταλία, θεωρώ ότι θα κερδίσουν και μάλιστα σχετικά εύκολα. Η Napoli φέτος σε δύσκολες έδρες όπως αυτές των Arsenal, Juventus και Roma παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, έχασε με κάτω τα χέρια χωρίς μάλιστα να σκοράρει ούτε ένα γκολ και έδειξε ότι μακριά από το San Paolo χάνει αρκετή από τη δύναμή της. Σε όλα αυτά προσθέστε και τη σημαντικότατη απουσία του κινητήριου μοχλού Marek Hamsik που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Parma και θα βρείτε αξία σε αυτό τον άσσο του 1.53.

Τέλος, θα κλείσω με τα δυο παιχνίδια από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Προκλητικό το διπλό του 2.10 της Benfica στην έδρα της Anderlecht. Είχα γράψει και στην αρχή της διοργάνωσης ότι οι Βέλγοι κακώς βρίσκονται σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι πολύ κακή ομάδα και λόγο της χαμηλής δυναμικότητας του πρωταθλήματός τους κατάφεραν να βρίσκονται εδώ που είναι.  Αν εξαιρέσουμε το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό όπου ήταν καλύτεροι και αδίκως έχασαν με 0-3, σε όλα τα άλλα παιχνίδια τους ήταν εμφανέστατα κατώτεροι των αντιπάλων τους. Οι Πορτογάλοι καίγονται για τη νίκη, αδικούνται από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στους ερυθρόλευκους και στο Βέλγιο θα πάρουν αυτό που δεν πήραν στην Αθήνα. Καλή περίπτωση επίσης το γκολ - γκολ αλλά και το over. Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου η Pari υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι με αξία στον άσσο με over αφού θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα χάσει, αλλά θα σκοράρει. Καταφέρνουμε έτσι το 1.40 της Pari να το κάνουμε 2.00. Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλα σημεία που μπορούμε να σταθούμε, όπως το ότι η Celtic δεν χάνει από αυτή τη Milan, με αξία βέβαια και στα 2-3 σύνολο γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθότι και οι μικροί άσσοι των Juventus και Arsenal. Αποφεύγω ωστόσο τις Real Madrid, Bayern Munchen, Chelsea και Barca διότι δεν μου αρέσουν ομάδες χωρίς κίνητρο.

Αυτά για το διήμερο, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 

Υ.Γ.1: Λέτε να πάρει κάρτα ο Ανδρέας αυτή τη φορά? Εγώ πάντως κάτι ψιλά θα τα ρίξω. Με έχει πληρώσει φέτος σε όλα τα δύσκολα ματς...

SHAKHTAR DONETSK - REAL SOCIEDAD:                       1                      Bet365 1.65
BORUSSIA DORTMUND - SSC NAPOLI:                            1                      Bet365 1.53
RC ANDERLECHT - SL BENFICA:                                     2                      Bet365 2.10
PARIS SAINT GERMAIN - OLYMPIAKOS:          1 & OVER 2.5 GOALS      Bet365 2.00


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου