powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΑΣΣΟΣ Η LIETUVOS RYTAS!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Πολλά συγχαρητήρια στον ksaderfo για την τελευταία του ανάρτηση (http://betrace.blogspot.gr/2013/11/shakhtar-dortmund.html)! Πολύ σωστά τα λεγόμενά του, 4/4 επιτυχημένες εκτιμήσεις! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λέει και ο λαός. Πάντα τέτοια!

Μπασκετική η πρώτη μας επιλογή μας για απόψε! Η Lietuvos Rytas αντιμετωπίζει στην έδρα της την ομάδα της Lokomotiv Kuban. 3/3 νίκες μετράει η ομάδα από τη Ρωσία στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Τόσο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τη Laboral Kutxa και τον Ερυθρό Αστέρα, τους δύο βαθμούς της νίκης κατάφερε και πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα των παιχνιδιών. Από την άλλη, η λιθουανική ομάδα αν και έχει αρκετά καλό υλικό, μετράει μόνο μία νίκη και πέντε ήττες. Με το ένα πόδι εκτός συνέχειας θεσμού, παρ' όλα αυτά προσπαθεί για το καλύτερο. Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στο τέλος από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική. Έχει αρκετά καλό υλικό (http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=lie) και δυνατή έδρα. Εκτιμώ πως θα τα καταφέρει απόψε και θα φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Κλείνουμε με το 1Χ της Shakhter Karagandy με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Θα περάσει ο ΠΑΟΚ, μιας και έχει πάρει ήδη τους προαπαιτούμενους βαθμούς για αυτό. Ακόμα και να ηττηθεί απόψε, παραμένει φαβορί για πρόκριση. Η 1η θέση είναι πολυτέλεια. Το μυαλό πιθανόν να είναι και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι κλιματολογικές συνθήκες επίσης δεν θα είναι υπέρ του. Το 1Χ είναι καλοπληρωμενο και το επιλέγουμε.

LIETUVOS RYTAS - LOKOMOTIV KUBAN:      1     Stoiximan 2.20
SHAKHTER KARAGANDY - PAOK:                  1X    Stoiximan 2.02


Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου