powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!

Καλημέρα! Σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με Μεξικό, όπου δύο αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και θα πάμε με το κίνητρο. Για την κατάσταση της Αμέρικα τα έχω γράψει στις τελευταίες μου αναρτήσεις. Σήμερα φιλοξενείται από την Κερετάρο. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τους βαθμούς για να παραμείνουν εντός των θέσεων των playoffs. Άνετη η Αμέρικα, που δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση, έτσι όπως είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα. Πάμε με τους γηπεδούχους.

UPDATE 12:45 μ.μ.  Γύρισαν χθες το βράδυ οι 10 διεθνείς από τις ΗΠΑ και τελικά ακολούθησαν την αποστολή στο Κερετάρο (οδικώς). Αμφίβολο είναι, όμως, το αν θα λάβουν κάποια λεπτά συμμετοχής, λόγω κούρασης, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, από τα πολλά ταξίδια και το φιλικό που έπαιξαν προχθές. Εμείς θα επιμείνουμε στο 1Χ. Με μεγαλύτερο πλέον ρίσκο ο άσσος, ο οποίος αν πέσει κι άλλο, χάνει την αξία του.

Αντιστοίχως υποστηρίζουμε τους γηπεδούχους και στην αναμέτρηση Τιχουάνα - Ατλάντε. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι για να ελπίζουν, αλλιώς αποκλείονται και μαθηματικά από τα playoffs. Αήττητοι εντός έδρας.  Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αδιάφοροι και η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 0-0-7 / 2-15 γκολ. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην του άσσου θα είναι μεγάλη έκπληξη. Και στους δυο αγώνες πιέζονται ήδη πολύ τα σημεία που προτείνω, οπότε όποιος προλάβει πρόλαβε.

Υ.Γ: Από τους μεσημεριανούς αγώνες αξίζει κάποια ψηλά το Χ στο Πεσκάρα-Μπρέσια.

QUERETARO - CLUB AMERICA:      1X       Bet365 1.83
TIJUANA - ATLANTE:                      1        Bet365 1.50


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
PESCARA - BRESCIA:                        X        Bet365 3.10

VALUE BET
QUERETARO - CLUB AMERICA:        1       Bet365 3.75


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου