powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ!

Χαίρετε κύριοι! Πολλά συγχαρητήρια στον Caesar για τις τελευταίες του αναρτήσεις και κυρίως για τη χθεσινή. Επέμενε και ακολούθησε τις πληροφορίες για την Club America, με αποτέλεσμα να πληρωθεί-ούμε δύο από τις τρεις φορές σε πολύ υψηλές αποδόσεις. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η ισοπαλία στο παιχνίδι από τη Β' Ιταλίας μεταξύ Pescara και Brescia. Στα δικά μας, 2.55 μας πλήρωσε η πρώτη νίκη του Δώνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Κρίμα γιατί στα τελευταία λεπτά έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του (και να πληρωθούμε και τα 2-3 γκολ), όταν οι παίχτες της Ανόρθωσης είχαν βγει μαζικά μπροστά για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Από το σημερινό κουπόνι με τα δυο ντέρμπι από Premier League και Super League θα ασχοληθώ κυρίως, συν κάποια ειδικά στοιχήματα που θεωρώ ότι αξίζουν το ρίσκο.

Αρχίζοντας από το ελληνικό ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που δυστυχώς έχει χάσει μέρος από την αίγλη που είχε παλαιότερα. Το γεγονός ότι οι πράσινοι έχουν αποδυναμωθεί έχει μειώσει το ενδιαφέρον (κυρίως των πρασίνων) για το παιχνίδι, αλλά δεν παύει να αποτελεί το ντέρμπι που θα καθηλώσει τον περισσότερο κόσμο, από κάθε άλλο του ελληνικού πρωταθλήματος, μπροστά από τις τηλεοράσεις του. Η πρώτη μου σκέψη είναι να αποφύγω σημείο. Όσο μεγάλη και να είναι η διαφορά δυναμικότητας αλλά και μονάδων των δύο ομάδων, ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι και το 1.70 κατά μέσο όρο στο διπλό του Ολυμπιακού δεν έχει στοιχηματική αξία. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν το αγαπημένο μου στοίχημα φέτος όταν έβλεπα Παναθηναϊκό, τα 2-3 σύνολο γκολ. Η δυναμικότητα των ερυθρολεύκων και το γεγονός ότι φέτος έχουν σμπαραλιάσει άμυνες, φιλοδωρώντας τους με 3 και 4 γκολ σε 20' λεπτά με κάνει όμως να αποφύγω το σημείο. Εν τέλει, πιο συνετή επιλογή θεωρώ το να σκοράρουν αμφότεροι, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φέτος δέχονται γκολ με μεγάλη συνέπεια. Αυτό το 1.85 μ.ο. στο γκολ-γκολ το θεωρώ εξαιρετική τιμή και θα το συμπεριλάβω στα βασικά μου σημεία. Από εκεί και πέρα, καλή περίπτωση θα ήταν και να συνεχίσει ο Μήτρογλου την ''ερωτική'' επαφή που έχει με τα δίχτυα του Παναθηναϊκού (το ερωτική αναφέρεται στο γεγονός πως όποια φανέλα κι αν έχει φορέσει (Ολυμπιακού, Πανιωνίου και Ατρομήτου) έχει σκοράρει ενάντια στους πράσινους και μάλιστα πανέμορφα σε εκτέλεση γκολ, αλλά και πάλι θεωρώ πολύ μικρή απόδοση το 1.90 και δεν θα το πάρω. Τελικά κρατάω το γκολ-γκολ και ακόμα δυο ειδικά που θα αναφέρω πιο κάτω.

Στο άλλο ντέρμπι της ημέρας, Arsenal και Liverpool κοντράρονται στο νησί σε ένα παιχνίδι όπου και εδώ θεωρώ καλή περίπτωση να σκοράρουν αμφότερες. Πολύ φορμαρισμένες αυτή την περίοδο και οι δυο, με επιθετικούς σε οίστρο αφού Giroud, Ozil, Suarez και Sturidge ματώνουν ανελλιπώς τα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό αναμένω να κάνουν και σήμερα, οπότε το 1.47 στο γκολ-γκολ είναι οριακά αποδεκτό. Κλείνω τη βασική μου τριάδα με τον άσσο του Ajax απέναντι στη Vitesse. Από ισοπαλία στην έδρα τους προέρχονται και οι δυο, ο μεν Ajax με τη RKC Waalwijk, η δε Vitesse με την FC Groningen. Όσοι είδαν το παιχνίδι του ''Αίαντα'' θα απορούν πως ήρθε αυτό το 0-0. Με 75-25 κατοχή υπέρ του Ajax και με 28-1 τελικές προσπάθειες για γκολ, είναι απορίας άξιο πως κατάφερε το παιχνίδι να μείνει στο 0-0. Η αλήθεια είναι πως στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν, αλλά σήμερα θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ο Ajax θα πάρει αυτό που δεν πήρε την προηγούμενη αγωνιστική.

Τέλος, θα κλείσω τις σημερινές μου εκτιμήσεις με τέσσερα ειδικά στοιχήματα σε αρκετά καλές αποδόσεις. Μανιάτης και Holebas είναι παίχτες με παραπάνω νεύρα από ένα μέσο ποδοσφαιριστή. Ειδικά ο ''Γερμανός'' είναι κοκόρι έτοιμος να αρπαχτεί με τους αντιπάλους του σε κάθε σκληρή κόντρα. Σε ένα ντέρμπι όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα μπαίνουν δυνατά στις φάσεις είναι άκρως επίφοβος για να κιτρινιστεί. Από την άλλη, ο Μανιάτης είναι παίχτης που μιλάει πολύ και διαμαρτύρεται συνεχώς στους διαιτητές. Δεδομένου ότι παίζει στο κέντρο όπου οι αμφισβητούμενες φάσεις θα είναι περισσότερες από κάθε άλλο σημείο του γηπέδου, η περίπτωση της διαμαρτυρίας ή του σκληρού φάουλ κάνει ακόμα πιο πιθανό το ενδεχόμενο να κιτρινιστεί και αυτός. Αποδόσεις του 2.60 και 2.85 αντίστοιχα είναι προκλητικά υψηλές για τέτοιο ντέρμπι και θα τιμηθούν δεόντως σε δυάδες, ή και μονά αποδεκτά, μαζί με το 2 & under 3.5 της Leverkuzen και το 2 & over 2.5 της Manchester United μέσα σε Braunschweig και Fulham αντίστοιχα.

Η χημεία δικιά σας, καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Υ.Γ: Απέφυγα σήμερα να ''κιτρινίσω'' τον αγαπημένο μου Αντρέα Σάμαρη διότι δε γνωρίζω αν θα ξεκινήσει βασικός ή όχι. Επιφυλάσσομαι για τον αγώνα της Τρίτης ενάντια στην Benfica...

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:      GOAL-GOAL     Stoiximan 1.90 
ARSENAL FC - LIVERPOOL FC:          GOAL-GOAL     Stoiximan 1.47
AJAX FC - SBV VITESSE:                             1              Stoiximan 1.55


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

JOSE HOLEBAS                                           ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ            Stoiximan 2.60
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ                                   ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΤΑ            Stoiximan 2.85
FULHAM FC - MANCHESTER UNITED:       2 & OVER 2.5 GOALS        Stoiximan 2.20
BRAUNSCHWEIG - LEVERKUZEN:            2 & UNDER 3.5 GOALS        Stoiximan 2.45


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου