powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ!

Καλησπέρα! Άσχημη μέρα η χθεσινή. Σήμερα ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα, αν και υπάρχουν περιορισμένες επιλογές. Ας ρίξουμε μια ματιά.


Ξεκίνημα από τη βασική μας επιλογή και την αναμέτρηση της Κρισιούμα εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε. Με 5 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, αφού βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται βέβαια στη 2η θέση, αλλά από τη μία, πρωτάθλημα δεν προλαβαίνουν (η Κρουζέιρο έχει 13 βαθμούς διαφορά) και από την άλλη δύσκολα θα χάσουν μια θέση στο Λιμπερταδόρες, αφού έχουν αέρα 5 βαθμών, αλλά και την εναλλακτική μέσω κυπέλλου, σε περίπτωση νίκης στον τελικό απέναντι στη Φλαμένγκο. Επιπλέον, σήμερα αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι τραυματισμούς 4 βασικών παιχτών τους, συν δύο βασικούς που θα προφυλαχθούν. Όλα οδηγούν στον άσσο!



Από τα υπόλοιπα παιχνίδια πιθανή νίκη βλέπουμε της Μποταφόγκο που κυνηγάει θέση στο Λιμπερταδόρες, πολλά γκολ των Μεξικανών στην πρώτη αναμέτρηση των playoffs για το Μουντιάλ, όπως και νίκη των γηπεδούχων στην πρώτη αναμέτρηση των playoffs στη Νορβηγία. Στο μπάσκετ αναμετρώνται δύο άκρως επιθετικές ομάδες, η Βαρέζε με την Ούλμ. Αναμένω εύκολο over. 
Fun Bet το Χ στο παιχνίδι χάντμπολ από τη Γερμανία με τις 2 αντίστοιχες αναμετρήσεις τα 2 τελευταία χρόνια να έχουν λήξει ισόπαλα. 



CRICIUMA-ATL PARANAENSE:                              1                                Bet365   2.20 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
BOTAFOGO-PORTUGUESA:                                  1                                Bet365   1.65
SP SARPSBORG-RANHEIM:                                    1                                Bet365   1.61
MEXICO-NEW ZEALAND:          MEXICO TO SCORE OVER 1,5 GOALS    Bet365   1.30
VARESE-ULM:                                          OVER 159,5 POINTS              Bet365   1.70


FUN BET
MELSUNGEN-FLENSBURG:                                    X                                 Bet365   9.00

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου