powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

Καλησπέρα! Αρκετούς αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι τόσο ποδοσφαιρικούς όσο και μπασκετικούς. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.




Ξεκίνημα με ποδόσφαιρο και την αναμέτρηση Γουόκινγκ-Ντάρτφορντ. Τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς την έχουν οι γηπεδούχοι. Απέκτησαν δανεικό τον επιθετικό Μάριοτ, έχοντας πέρσι πετύχει 26 γκολ με την ομάδα νέων της Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας και εκτός έδρας είναι τραγικοί. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο, με μικρότερο ρίσκο το 1Χ.
Επόμενη αναμέτρηση η Χάλιφαξ-Χάιντ. Ακόμα χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι. Χαρακτηριστικό, όμως, είναι ότι παλεύουν κάθε παιχνίδι και δημιουργούν αρκετές φάσεις, ακόμα κι όταν δε σκοράρουν. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκαν εντός έδρας 1-2 από την Τσέστερ. Προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό και ενώ μέχρι το 40ο λεπτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 4-0, δέχθηκαν το 1-1 και αμέσως με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου το 1-2. Μετά το παιχνίδι άνοιξε με ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το σκορ να παραμένει ως είχε. Δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Χάιντ, αλλά θεωρώ σίγουρο το να σκοράρει απέναντι στην τραγική άμυνα των γηπεδούχων. Πιθανόν το να σκοράρει και περισσότερα του ενός γκολ.



Τελειώνουμε από Αγγλία με το Φόρεστ Γκριν-Νόνιτον. Οι γηπεδούχοι παραμένουν ακόμα χωρίς προπονητή. Η άμυνα τους είναι τραγική (η 2η χειρότερη της κατηγορίας). Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν επιθετικά με τον περσινό επιθετικό της Βααλβάικ Μπαρουαγέ και έχουν σκόραρε σε 15 από τα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Το να σκοράρουν σήμερα το θεωρώ βέβαιο. Σε καλή απόδοση και το να σκοράρουν περισσότερα του ενός γκολ. 

Συνέχεια με Β΄ Βραζιλίας. Φιγκειρένσε-Α Μπε Σε Νατάλ ο πρώτος αγώνας που θα ασχοληθούμε. Και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για τους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι για την άνοδο, οι φιλοξενούμενοι για τη σωτηρία. Δεν μπορώ, όμως, να παραβλέψω την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Δεν ασχολούμαι με τον άσσο λόγω απόδοσης. Αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων, μία από τις χειρότερες στην κατηγορία (και 2η χειρότερη εκτός έδρας), και η επίθεση των γηπεδούχων, μία από τις καλύτερες στην κατηγορία, με οδηγούν στο να σκοράρουν οι γηπεδούχοι τουλάχιστον 2 γκολ.


Πάμε και στο μπάσκετ. Αρχή από το Eurocup και την αναμέτρηση Μονς-Άλμπα Βερολίνου. Σε φόρμα οι φιλοξενούμενοι και εννοείται καλύτερη ομάδα. Αλλά από τη μία έρχονται από δύσκολο αγώνα απέναντι στη Μπάγερν (μεγάλη νίκη με 94-74) και από την άλλη είναι μεγάλη η ανάγκη των γηπεδούχων για την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Βέλγιο ήταν στις 15.11.2011 με τους γηπεδούχους να χάνουν με μόλις 4 πόντους διαφορά, 74-78. Θα πάω προς τον άσσο.



Η δεύτερή μας επιλογή είναι από το Eurochallenge και την αναμέτρηση Kormend-Gaz Metan Medias. Οι Ούγγροι απέδειξαν στον πρώτο αγώνα ότι δεν έχουν το απαραίτητο βάθος για τη διοργάνωση. Έχασαν εύκολα από την Triumph με 90-74, παρότι προηγήθηκαν μέχρι και με 10 πόντους στην αρχή του αγώνα. Από την άλλη, οι Ρουμάνοι αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ έκαναν την έκπληξη περνώντας από την  BC Kiev με 74-83. Διπλό καρφί.





Κλείνουμε με τον αγώνα Cholet-Leiden. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 3 σερί ήττες, 1 στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα. Οι Γάλλοι έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική στη Φινλανδία με 76-70. Έκαναν άσχημο ξεκίνημα, αλλά μετά ισορρόπησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ. Ευκαιρία σήμερα να ξεσπάσουν απέναντι στους Ολλανδούς, που υπέστησαν  εντός έδρα ήττα σοκ από τους Δανούς!!! της Bakken Bears με 61-62 και επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου 8-22. Άνετα άσσος!   



WOKING-DARTFORD:                                               1X                                 Bet365   1.28
HALIFAX-HYDE:                                           HYDE TO SCORE                        Bet365   1.50
FOREST GREEN-NUNEATON:                   NUNEATON TO SCORE                  Bet365   1.44
FIGUEIRENSE-ABC NATAL:    FIGUEIRENSE TO SCORE OVER 1,5 GOALS     Bet365   1.72
DEXIA MONS-ALBA BERLIN:                            HC1(HC 16,5:0)                     Bet365  1.41
KORMEND-GAZ METAN:                                             2                                   Bet365  1.47
CHOLET-LEIDEN:                                                       1                                   Bet365  1.12


ΣΥΣΤΗΜΑ 4ΑΔΕΣ
HALIFAX-HYDE:                             HYDE TO SCORE OVER 1,5 GOALS         Bet365   3.50
FOREST GREEN-NUNEATON:      NUNEATON TO SCORE OVER 1,5 GOALS  Bet365   3.25
FIGUEIRENSE-ABC NATAL:        FIGUEIRENSE TO SCORE OVER 2,5 GOALS Bet365   3.40
DEXIA MONS-ALBA BERLIN:                             HC1(HC 12,5:0)                    Bet365  1.76
KORMEND-GAZ METAN:                                    HC2(HC 4,5:0)                     Bet365   1.88
CHOLET-LEIDEN:                                              HC1(HC 0:11,5)                   Bet365   1.88




Caesar











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου