powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ MAN. UNITED ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ!

Χαίρετε κύριοι! Πολύ κόσμο έστειλε στον κουβά ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα, όχι τόσο γιατί κανείς δεν περίμενε να κερδίσει, όσο διότι κανείς δεν περίμενε να μη δεχτεί γκολ. Βέβαια με βάση την εικόνα του ματς θα έπρεπε να έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ (για να μην πω παραπάνω), αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο. Όμοια και στο ματς της Real Socieded με τη Man. United. Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους και χαμένο πέναλτι, ώστε να έρθει τελικά αυτό το άδικο 0-0. Ελπίζω σήμερα και οι δυο (Ολυμπιακός και Man. United) να μας δώσουν αυτά που δεν μας έδωσαν την Τρίτη. Με πέντε παιχνίδια θα ασχοληθώ, πάμε να τα δούμε ένα ένα.

Αρχίζω με το ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Καλύτερη ομάδα οι ερυθρόλευκοι, παίζουν στην έδρα τους και λογικά θα κερδίσουν. Το 1.70 που πληρώνει η νίκη των γηπεδούχων δεν μου κάνει. Θα ποντάρω στην προβληματική τους άμυνα η οποία αν και δεν εκτέθηκε την Τρίτη, θεωρώ ότι θα εκτεθεί σήμερα. Θα σκοράρει ο ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά θα σκοράρει και ο Ολυμπιακός, οπότε παίρνω το γκολ-γκολ στην εξαιρετική για μένα απόδοση του 2.00. Από εκεί και πέρα και το over παίζει δυνατά στο ματς, επειδή όμως δίνει ίδια απόδοση με το γκολ-γκολ και επειδή δε βλέπω μια από τις δυο να το κάνει μόνη της, θα μείνω στην πρώτη μου επιλογή. Συνεχίζω με ελληνική Super League και κοιτάω τον άσσο του Παναιτωλικού. Θεωρώ τους Αγρινιώτες την καλύτερη ομάδα έδρας από επαρχία και κόντρα σε ένα κακό μέχρι στιγμής Λεβαδειακό θα πάρουν τους τρεις πόντους. Οριακά αποδεκτό το 1.65, που όμως αν πέσει κι άλλο θα το αφήσω στην ησυχία του. Τέλος, κλείνω τη Super League με ακόμα ένα άσσο, αυτό του Εργοτέλη κόντρα στον Πανθρακικό. Καλύτερη ομάδα μέχρι στιγμής οι Κρητικοί και σε αυτό το παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να ρεφάρουν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά τους. Για όσους φοβούνται τον απλό άσσο μπορούν να κοιτάξουν και στο DNB όπου και εκεί οριακά έχουμε αποδεκτή τιμή.


Θα κλείσω τις εκτιμήσεις μου με δυο ντέρμπι από Αγγλία και Τουρκία. Στην Premier League θα κυνηγήσω αυτό που δεν έκαναν Man United και Arsenal στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Να σκοράρουν πολύ. Και η Manchester, αλλά και η Arsenal μαζί με τη Dortmund έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως δυο παιχνίδια του over ήρθαν 0-0 και 0-1 αντίστοιχα. Ελπίζω σήμερα αμφότεροι να ματώσουν τα αντίπαλα δίχτυα γι' αυτό και πάω με το over. Στο ντέρμπι της Τουρκίας η Fenerbahce υποδέχεται τη Galata σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν 13 χρόνια να πάρουν νίκη σε αυτή την έδρα. Λέτε να γίνει σήμερα? Καλή ομάδα η Galata, άδικο το 1-0 μεσοβδόμαδα από την Kobenhavn, αλλά θα αφήσω το σημείο στην ησυχία του. Προτιμώ το να σκοράρουν αμφότεροι και ας λήξει ό,τι θέλει.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ:                           GOAL - GOAL       Stoiximan 2.00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:                    1                 Stoiximan 1.65
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:                    1 DNB             Stoiximan 1.44
MAN UNITED - ARSENAL:                    OVER 2.5 GOALS   Stoiximan 1.72
FENERBAHCE SK - GALATASARAY:        GOAL - GOAL      Stoiximan 1.55


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου