powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ Η ΡΟΜΑ!

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Αν και δεν κάναμε το απόλυτο χτες, θεωρώ ότι η μέρα ήταν καλή. Η Atletico και η Everton πέρασαν πάρα πολύ εύκολα, ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια φορά έστειλε τους αδιάβαστους στον κουβά, όχι εμάς όμως αφού τα λέμε από την αρχή της χρονιάς ότι θα κάνει κηδείες φέτος. Εμείς πήραμε το 2-3 γκολ, πληρωθήκαμε από το 60' και απλά απολαύσαμε το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Μοναδική παραφωνία χτες η ισοπαλία της Parma. Αν και έπαιζε με παίχτη παραπάνω από το 54', πίεσε, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βάλει δεύτερο γκολ και να πάρει το παιχνίδι. Αυτή η Bologna είναι τόσο τυχερή τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά όλα τα παραμύθια έχουν και ένα τέλος. Εδώ θα είμαστε για να το εκμεταλλευτούμε... 


Στα σημερινά, θα σταθώ περισσότερο στο παιχνίδι της Atalanta με τη Roma. Όσοι νομίζουν ότι η ομάδα ''ξεφούσκωσε'' τότε μάλλον δεν έχουν παρακολουθήσει τα παιχνίδια της. Μπορεί να μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, αν εξαιρέσουμε όμως το παιχνίδι με τη Sassuolo, τόσο με την Torino όσο και με την Cagliari ήταν πολύ ανώτερη και έχασε σωρεία ευκαιριών. Η Atalanta διαθέτει καλή έδρα, όχι όμως και καλή ομάδα. Σήμερα θεωρώ ότι η Roma θα επιστρέψει στις επιτυχίες και το 1.83 είναι μια απόδοση που αξίζει να πληρώσουμε για να μάθουμε αν μπορεί να τα καταφέρει.


Συνέχεια με παιχνίδι από την Ελληνική Superleaguge. ΟΦΗ εναντίον ΑΕΛ Καλλονής το παιχνίδι με τον άσσο στην απαράδεκτη απόδοση του 1.60 μ.ο. Οι Κρητικοί είναι ομάδα που φέτος σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Οι Μυτιληνιοί από την άλλη, επίσης είναι ομάδα που πρώτα κοιτάει να διασφαλίσει τα μετόπισθεν και μετά να επιτεθεί. Θεωρώ ότι εδώ έχουμε μια καλή περίπτωση under 2.5 goals και αυτό θα ακολουθήσω. Τέλος, θα κλείσω μια τριάδα με ένα over από Τουρκία. Kasimpasa SK - Galatasaray SK σε ένα ματς όπου ο δεύτερος υποδέχεται τον τέταρτο. Πολύ καλή ομάδα και δυνατή έδρα φέτος για την Kasimpasa, αλλά η Galata είναι πάντα Galata και η φανέλα είναι βαριά. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει, βλέπω όμως αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν, ωστόσο θα πάω με το over που έχει αρκετά υψηλότερη απόδοση.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


ATALANTA BC - AS ROMA:                                 2                     Stoiximan 1.83
ΟΦΗ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ:                           UNDER 2.5 GOALS     Stoiximan 1.50
KASIMPASA SK - GALATASARAY SK:        OVER 2.5 GOALS      Stoiximan 1.72



Ksaderfos 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου