powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ PORTO!

Χαίρετε κύριοι! Άκρως λανθασμένη η τελευταία προσέγγιση την προηγούμενη Κυριακή αφού η Roma αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και παίζοντας καλά μόνο για ένα ημίχρονο, δικαίως απέσπασε μόνο την ισοπαλία από την μαχητική Atalanta. Μπορεί να παραμένει ακόμα αήττητη στη Serie A, η Fiorentina όμως αύριο παραμονεύει. Λέτε να έχουμε την πρώτη ήττα των πρωτευουσιάνων και μάλιστα στην έδρα τους? Θα γράψουμε σχετικά αύριο. Στο Ελληνικό παιχνίδι ΟΦΗ - ΑΕΛ Καλλονή έγινε το εξής παράξενο. 1.60 ήταν αρχικά οι αποδόσεις για τον άσσο του ΟΦΗ. Στο ημίχρονο και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 1-1 και χωρίς να υπάρχει αποβολή παίχτη, ο άσσος έδινε πλέον 1.36. Τρεις μέρες αργότερα σε παιχνίδι κυπέλλου ΟΦΗ - ΑΕΛ Καλλονή πάλι στο Γεντί Κουλέ είχαμε τελικό αποτέλεσμα 0-1 ενώ η Καλλονή έπαιζε με 10 παίχτες από το 42'. Τα συμπεράσματα δικά σας... Για την ιστορία, ο ΟΦΗ σε 12 αγωνιστικές φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα είχε σκοράρει μόνο μια φορά 2 τέρματα στο ΟΦΗ - Αρης 2-0. Σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είχε σκοράρει ένα ή κανένα γκολ. Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτηση για παιχνίδι της Ιταλίας, έλεγα ότι η Bologna είναι πολύ κακή ομάδα φέτος και θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Μπορεί η Parma να μην κατάφερε να την κερδίσει και να έμεινε στο 1-1, τέσσερις μέρες όμως αργότερα η Bologna αποκλείστηκε στο κύπελλο στην έδρα της από τη Siena (ομάδα της Serie B) και χτες έχασε 0-2 από τη Juve. Όποιος διαβάζει το κείμενο και δεν κοιτάζει μόνο τις προβλέψεις, κάτι θα πήρε μεσοβδόμαδα.


Πάμε στα σημερινά όπου έχω ξεχωρίσει τρία σημεία με βασική επιλογή τη νίκη της Porto απέναντι στην Braga του γνωστού μας Jesualdo Ferreira. Τρεις συνεχόμενες γκέλες για την Porto είναι πολλές και σήμερα αναμένω να επιστρέψει στις νίκες. Η ομάδα του Ferreira προσφέρεται αφού παραπαίει φέτος. Στις τελευταίες 7 αγωνιστικές έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την προτελευταία Olanense 2 φορές, μια για το κύπελλο και μια για το πρωτάθλημα. Η Porto έχει πολύ σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Champions League και σήμερα θα κερδίσει ώστε να πάει στο παιχνίδι αυτό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το 1.61 στον άσσο είναι άκρως ικανοποιητικό και θα το πάρω. 


Συνέχεια με Premier League και Crystal Palace εναντίον Cardiff. Ομάδες καθ' όλα αμυντικές. 1-0 η Palace τη West Ham και 0-0 η Cardiff με την Stoke την προηγούμενη αγωνιστική. Μοιρασμένο το βλέπω σήμερα το παιχνίδι, αλλά θα πάρω τα 2-3 σύνολο γκολ. Τέλος, μένω Αγγλία αλλά περνάω στην Championship με ένα σημείο από ένα φίλο expert της συγκεκριμένης κατηγορίας. Over 2.5 το Reading - Bournemouth και σε ερώτησή μου ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Reading κέρδισε μόλις 1-0 την Charlton, μου είπε ότι: ''σήμερα θα σκοράρει και η Bournemouth, το παιχνίδι είναι καρφί over''. Τον εμπιστεύομαι και το παίρνω κι αυτό. Έτσι λοιπόν, με δυο δικά μου κι ένα δανεικό σημείο κλείνω την τριάδα μου για σήμερα και ανανεώνω το ραντεβού για αύριο.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 

FC PORTO - SC BRAGA:                                           1                    Stoiximan 1.61
CRYSTAL PALACE - CARDIFF CITY FC:            2-3 GOALS            Stoiximan 1.97
READING FC - AFC BOURNEMOUTH:           OVER 2.5 GOALS      Stoiximan 1.80



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου