powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!

Χαίρετε κύριοι! Επιστρέψαμε στις επιτυχίες με την τελευταία ανάρτησή μας το Σάββατο και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να πρασινίζουμε. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League σήμερα και θα αποφύγω σημεία κλείνοντας περισσότερο προς τα γκολ. 


Αρχή με το παιχνίδι της Benfica κόντρα στην Pari. Μπορεί οι Γάλλοι να ταξίδεψαν αδιάφοροι και με αρκετές απουσίες στη Λισαβόνα, αλλά με τον Cavani στην κορυφή της επίθεσης θα είναι πολύ επικίνδυνοι. Δεν ξέρω αν θα ''δώσουν'' το ματς στους Πορτογάλους, αλλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες οπότε θα είμαστε κοντά στο over. Στο 1.60 το γκολ - γκολ, στο 1.80 το over, κλείνω προς το δεύτερο. Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό θα κινηθώ και στο παιχνίδι Galatasaray - Juventus. Οι Τούρκοι θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, οι Ιταλοί βολεύονται και με την ισοπαλία. Όποιος από τους δυο και αν προηγηθεί, ο άλλος θα ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Θεωρώ και εδώ δεδομένο το γκολ -γκολ αλλά θα ψάξω πάλι κάτι παραπάνω με το over.


Στη συνέχεια μεταφέρομαι στο Manchester όπου η τοπική United υποδέχεται τη Shakhtar του Donetsk. Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος βρίσκονται οι κόκκινοι διάβολοι αφού σε τέσσερις μέρες μετρούν δυο διαδοχικές ήττες στην έδρα τους, αμφότερες με 0-1. Η αλήθεια είναι ότι δεν πείθει αυτό τον καιρό η ομάδα του Moyes, αλλά θεωρώ λίγο δύσκολο να μη σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι στην έδρα της. Από την άλλη, η Shakhtar έχει πολύ καλή ομάδα, θέλει νίκη ώστε να περάσει σίγουρα ή τουλάχιστον ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Leverkuzen. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά βασιζόμενος στην τρομερή της επίθεση θεωρώ ότι σήμερα τουλάχιστον θα σκοράρει. Με αυτά τα δεδομένα παίρνω το γκολ - γκολ στο μικρό αλλά αποδεκτό 1.66. Τέλος, στο μοναδικό σημείο για σήμερα θα πάρω το διπλό της Real μέσα στην Kobenhavn. Μπορεί οι Δανοί να μετράνε 8 ματς αήττητοι στην έδρα τους σε αγώνες ομίλων Champions League, αλλά πιστεύω ότι σήμερα ήρθε η ώρα να χάσουν. Έχοντας παρακολουθήσει και τα δυο πρώτα παιχνίδια με Juventus και Galata, παρατήρησα ότι και οι δυο αντίπαλοι της έβγαλαν αρκετές τελικές προσπάθειες για γκολ. Μάλιστα και στις δυο περιπτώσεις είχαν περισσότερες από αυτή. Η Real δεν είναι επιπέδου Juve και Galata και με το Ronaldo να επιστρέφει στην ενδεκάδα και τον Bale να διψάει για διάκριση, θεωρώ ότι το γήπεδο θα ''γύρει''. Αφήνω στην άκρη το 1.40 και παίρνω το διπλό με -1,5 HC στο εξαιρετικό 2.00.

Αυτά για σήμερα. Ανανεώνω το ραντεβού για αύριο με ''χρωστούμενα από την περίοδο 2011-2012''. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


SL BENFICA - PARIS SAINT GERMAIN:       OVER 2.5 GOALS     Bet365 1.80
GALATASARAY SK - JUVENTUS FC:          OVER 2.5 GOALS     Bet365 1.72
MANCHESTER UNITED - SHAKHTAR:            GOAL - GOAL        Bet 365 1.66
FC KOBENHAVN - REAL MADRID CF:             2 (-1.5 HC)         Bet365 2.05



Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου