powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ!

Χαίρετε κύριοι! Κυριολεκτικά στο νήμα χάθηκε το χτεσινό απόλυτο (η Galatasaray πλήρωσε μονάδα) καθώς η Shakhtar δεν κατάφερε να σκοράρει έστω ένα γκολ παρά τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που έχασε. Η αλήθεια είναι ότι οι πολλές χτεσινές χαμένες ευκαιρίες αλλά και αυτές στο 0-0 με την Leverkuzen στην Ουκρανία της στέρησαν την πρόκριση στα knock out ματς του Champions League. Πάντως πιο δίκαιο θα ήταν το 0-1, παρά το   1-0. Η United εξακολουθεί να μην πατάει καλά στο γήπεδο και αυτό είναι ολοφάνερο. 



Σήμερα θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησα χτες. Κλείνοντας την ανάρτησή μου έγραφα ότι ανανεώνω το ραντεβού για αύριο με χρωστούμενα από την περίοδο 2011-12. Σήμερα λοιπόν ήρθε η ώρα να πληρωθούν αυτά τα χρωστούμενα. Αναφέρομαι στο παιχνίδι Olympique Marseille - Borussia Dortmund. Δυο χρόνια πριν, σε ένα όμιλο με Arsenal, Marseille, Olympiaco και Dortmund, την τελευταία αγωνιστική έγινε το εξής παράξενο. Ο Ολυμπιακός υποδεχόταν στο Φάληρο την Arsenal και ήθελε δική του νίκη και παράλληλα να μη χάσει η Dortmund στην έδρα της από την Marseille ώστε να περάσει αυτός στην επόμενη φάση του Champions League. Σε περίπτωση βέβαια νίκης του Ολυμπιακού οι Γερμανοί θα τερμάτιζαν τέταρτοι στον όμιλο ανεξάρτητα από το τι θα γινόταν στο δικό τους παιχνίδι. Ενώ λοιπόν ο Ολυμπιακός κέρδιζε 3-1 την Arsenal, παράλληλα και η Dortmund κέρδιζε 2-1 τη Marseille. Φθάνουμε έτσι στο 84' λεπτό και ενώ δεν έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, ξαφνικά οι Γάλλοι με δυο γκολ στο 85' και 87' ανατρέπουν το σκορ και το εις βάρος τους 2-1 γίνεται πλέον 2-3 και περνούν αυτοί στην επόμενη φάση αντί του Ολυμπιακού. Σήμερα ταξιδεύει η Dortmund στη Γαλλία και θέλει αυτή τη νίκη απέναντι σε μια αδιάφορη και τελευταία Mardeille ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον άλλο αγώνα. Ακόμα και 1.20 να μου δώσουν το διπλό, εγώ θα το πάρω. Όχι ότι δεν μπορεί η Dortmund να πάρει το διπλό με την αξία της μέσα στη Γαλλία (κέρδισε και η Napoli και η Arsenal σε αυτή την έδρα), αλλά αν στραβώσει οτιδήποτε, δε θα σκοτωθούν κιόλας να κρατήσουν το σκορ οι γηπεδούχοι. Άλλωστε, χρέη που έχεις την ευκαιρία να τα σβήσεις τόσο γρήγορα και αναίμακτα, δεν τα αφήνεις να σε κυνηγούν... 



Στα άλλα παιχνίδια, είναι πολύ καλύτερη ομάδα οι Άγγλοι και θα το δείξουν και μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μια ντεφορμέ Napoli. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει σίγουρα να κερδίσει αλλά το 2 DNB έχει αξία. Όπως αξία έχει και η νίκη της Chelsea με -1.5 HC στον άσσο απέναντι σε μια αδιάφορη και τελευταία Steaua. Ο Mourinho, ύστερα από την τελευταία ήττα της ομάδας του από τη Stoke για την Premier League τα ''έχωσε'' στους παίχτες του και ιδιαίτερα στους αμυντικούς λέγοντας ότι: ''μπορεί να σας βάλει γκολ ακόμα και κάποιος χαζός΄΄. Αυτό θεωρώ ότι θα πεισμώσει τους παίχτες του και θα κάνουν μια νίκη ξέσπασμα απέναντι σε μια κακή προς πολύ κακή ομάδα. Τέλος, αξία έχει και μια δυάδα ομάδων που πάνε για ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Πρόκειται για τον Ajax και τη Schalke. Η ιστορία έχει δείξει μέχρι τώρα ότι οι ομάδες που πάνε μόνο για ένα αποτέλεσμα και παίζουν στην έδρα τους, συνήθως το παίρνουν. Αυτό δίνει αξία στον άσσο των Γερμανών, αλλά ακόμα και ο Ajax απέναντι σε μια τόσο κακή Milan θεωρώ ότι έχει τύχη. Άλλες χρονιές το παιχνίδι αυτό θα ήταν πολύ άσσος, αλλά με τη φετινή Milan, όλα είναι πιθανά. Σε κάθε περίπτωση το  2 DNB είναι αρκετά ψηλά σε σχέση με τη δυναμικότητα (και όχι το όνομα) των δυο ομάδων και θα το τιμήσω. 

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 

OLYMPIQUE MARSEILLE - DORTMUND:                    2              Bet365 1.44
SSC NAPOLI - ARSENAL FC:                                  2 DNB          Bet365 1.83
CHELSEA FC - STEAUA BUKURESTI:                 1 (-1.5 HC)       Bet365 1.55


ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ
AC MILAN - AFC AJAX:                   2 DNB               Bet365 4.00   (1.00)
FC SCHALKE 04 - FC BASEL:              1                  Bet365 1.75  



Ksaderfos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου