powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Εύκολα επιβεβαιώθηκε η Napoli την Κυριακή ως σημείο της ημέρας, ακόμα πιο εύκολα η Fiorentina, μας χάλασε όμως το απόλυτο η Udinese που αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων. Σήμερα είναι ημέρα κυπέλλου με εξαίρεση μόνο την Ελλάδα όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Δεδομένου ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, θα προτιμήσω να ασχοληθώ περισσότερο με τα ματς του Ελληνικού πρωταθλήματος και ως συμπλήρωμα θα πάρω ένα over από το κύπελλο Ολλανδίας.


Ξεκίνημα με το ντέρμπι στο Περιστέρι μεταξύ Ατρόμητου και Παοκ. Οι Περιστεριώτες είναι καλή ομάδα με σφιχτή άμυνα (ελέω Παράσχου) και θα είναι εκείνοι που μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παοκ θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αν και στο τέλος βλέπω τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση, το ματς σήμερα δε θα είναι εύκολο. Η αλήθεια είναι ότι ταλαντεύομαι ανάμεσα σε τρία ειδικά στοιχήματα σε αυτό το ματς. Γκολ - γκολ, να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28' λεπτό και 2-3 σύνολο γκολ. Όλα πάνω κάτω στην ίδια απόδοση. Τελικά καταλήγω στο τρίτο (2-3 γκολ) μιας και θεωρώ ότι θα γίνει κλειστό παιχνίδι που θα κινηθεί μεταξύ under και over. Καιρό έχουν επίσης να σκοράρουν Παπαδόπουλος και Stoch, ίσως σήμερα ένας από τους δυο να βρει δίχτυα.



Συνέχεια με παιχνίδι από τη Βοιωτία και Λεβαδειακός εναντίον Παναθηναϊκού. Οι συχνοί αναγνώστες υποψιάζεστε τι θα παίξω σε αυτό το ματς και έχετε δίκιο. Τα 2-3 γκολ θα πάρω και εδώ ωστόσο σήμερα δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για το συγκεκριμένο στοίχημα όσο τις υπόλοιπες φορές. Κυρίως φοβάμαι τα πολύ λίγα γκολ και όχι τόσο το να μου ξεφύγει το ματς στα πολλά. Τιμητικά όμως και μόνο (ο Παναθηναϊκός μας έχει χρυσώσει φέτος με το συγκεκριμένο στοίχημα όταν κάτι άλλους τους έστελνε κουβά με απρόσμενες ισοπαλίες ή και ήττες) πρέπει να το παίξω και ας λήξει 0-0. Ο Berg αποτελεί βαρόμετρο γι αυτή την ομάδα κάτι το οποίο φάνηκε και στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Ατρόμητο. Όσο ο Σουηδός βρισκόταν στο γήπεδο, η άμυνα των φιλοξενούμενων ένιωθε μια ανασφάλεια. Με το που χτύπησε και βγήκε αλλαγή, οι πράσινοι δε δημιούργησαν ούτε μια κλασσική ευκαιρία. κακώς βέβαια δεν τους δόθηκε το πέναλτι, αλλά αυτό δεν αλλάζει την επιθετική ανυπαρξία τους. Σήμερα, με τον Κλωναρίδη στην επίθεση και την απουσία του Schildenfeld από την άμυνα θεωρώ ότι οι πράσινοι θα σκοράρουν από 0 ως 2 γκολ maximum και θα δεχτούν κανένα ή ένα γκολ. Με αυτά τα δεδομένα παίρνω πάλι το 2-3 σύνολο γκολ σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού και αναμένω για τη σούπα που θα δούμε όσοι παρακολουθήσουμε το παιχνίδι. Τέλος, κλείνω με το over 2.5 στο παιχνίδι Heracles - Feyenoord από το κύπελλο Ολλανδίας. Ανοιχτό ματς βλέπω να γίνεται εδώ και αμφότερες τις ομάδες να σκοράρουν οπότε το over έχει πολύ καλές πιθανότητες να εμφανιστεί.

Αυτά για σήμερα, με βάση μας το Ελληνικό πρωτάθλημα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ:                                2-3 GOALS           Stoiximan 1.97
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:             2-3 GOALS           Stoiximan 1.97
HERACLES ALMELO - FEYENOORD:      OVER 2.5 GOALS     Stoiximan 1.53



Ksaderfos
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου