powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η NAPOLI!

Χαίρετε κύριοι! Μπορεί χτες να μην δημοσίευσα στο blog, αλλά όσοι διαβάζουν συστηματικά τις αναρτήσεις μου θα ήξεραν τι να παίξουν ακόμα και αν δεν το έγραψα. Αναφέρομαι στο 2-3 γκολ του Παναθηναϊκού. Έκανε ''γκέλα'' την προηγούμενη αγωνιστική βάζοντας τέσσερα γκολ στην ΑΕΛ Καλλονή, οπότε απολύτως φυσιολογικά και δεδομένου του αντιπάλου και της σημαντικότητας του παιχνιδιού, θα επέστρεφε στο αγαπημένο του-μου 2-3 σύνολο γκολ. Όπερ και εγένετο. Σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με Ιταλία διότι τα διπλά του Παοκ και του Ολυμπιακού, αν και θα έρθουν, έχουν απαγορευτικές αποδόσεις.

Σημείο της ημέρας, όπως γράφω και στον τίτλο, για μένα είναι άσσος της Napoli απέναντι στην ασταθή και προβληματική στην άμυνα Inter. Μπορεί η Napoli να προέρχεται από αποκλεισμό στο Champions League και η ψυχολογία της να είναι στο ναδίρ, ωστόσο το παιχνίδι είναι μια καλή ευκαιρία να αναπτερώσει το ηθικό της. Η Inter, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει πολύ ασταθής αμυντικά δεχόμενη γκολ από ομάδες ακόμα και Γ' κατηγορίας (3-2 με την Trapani για το κύπελλο), αλλά και επιθετικά παίζει χωρίς center for. Ο Palacio είναι καλός παίχτης, αλλά center for δεν ήταν και δε θα γίνει ποτέ. Από την άλλη, η Napoli αν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στην Arsenal, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ίσως το 2-0 να την αδικεί κιόλας. Εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή και έχει κερδίσει όλα τα σημαντικά παιχνίδια ως τώρα, κάτι που αναμένω να κάνει και σήμερα. Από κει και πέρα, οι άσσοι των Fiorentina και Udinese έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης, ο πρώτος κυρίως λόγο της κακής φέτος Bologna (όπως είχα γράψει θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία) και ο δεύτερος λόγο της καλής αλλά άτυχης στα τελευταία παιχνίδια Udinese. Οι μεν Viola έχουν δυνατό σύνολο φέτος και απέναντι σε αυτή την Bologna δεν μπορεί παρά να κερδίσουν και μάλιστα εύκολα, οι δε Zebrette (από το ''The little Zebras'' λόγο των χρωμάτων της φανέλας) παίζουν καλά τον τελευταίο καιρό, χάνουν δύσκολα (στην έδρα τους έχουν χάσει μόνο από Inter και Roma) και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρουν και βαθμούς εκτός από το χειροκρότημα για τις καλές τους εμφανίσεις.

Αυτά για σήμερα, με βασικό σημείο τη Napoli και δευτερεύοντα τη Fiorentina και την Udineze, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!    


SSC NAPOLI - FC INTER:                         1          Stoiximan 1.94
AC FIORENTINA - BOLOGNA FC:            1          Stoiximan 1.47
UDINESE CALCIO - TORINO FC:              1          Stoiximan 1.90

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου