powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ!

Καλησπέρα σε όλους του φίλους! Ένα παιχνίδι ξεχωρίσαμε για σήμερα, από την 11η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ. Η Καβάλα ταξιδεύει στην Αθήνα για να αγωνιστεί στο κλειστό γήπεδο του Λαυρίου, με την ομώνυμη ομάδα. Ποντάρουμε στο αουτσάιντερ, βάσει αποδόσεων, Λαύριο στην απόδοση του 2.25 για απλή νίκη. Ο λόγος είναι κυρίως οι δηλώσεις-ρεπορτάζ από τον προπονητή τής Καβάλας, Γιάννη Τζήμα:

Προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν καλύτερα να προετοιμαστούμε για το δύσκολο αυτό πρώτο εκτός έδρας ματς του 2014, όμως από τη μία οι ιώσεις, από την άλλη οι τραυματισμοί, μας ανάγκασαν να αναβάλουμε το φιλικό με τη Δράμα. Μάλιστα, μέχρι και ο γενικός μας αρχηγός ο Νίκος Πενταζίδης με 40 πυρετό βρίσκεται κλινήρης όλη τη βδομάδα.

Πολύ δυνατή έδρα έχει το Λαύριο (3/4 νίκες, με την ήττα να είναι στον πόντο) αρκετά δυνατό σύνολο. Προέρχεται από ήττα στην έδρα του Παγκρατίου (83-74) και σήμερα θέλει να σπάσει το ρόδι για το 2014. Μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τη σημερινή Καβάλα. Αν χαθεί το ποντάρισμά μας, εκτιμώ πως θα γίνει στο όριο. Υπάρχει για τους περισσότερο συντηρητικούς και το χάντικαπ +3.5 υπέρ του Λαυρίου σε απόδοση του 1.87, αλλά εμείς θα ποντάρουμε το πρώτο, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.

ΛΑΥΡΙΟ - ΚΑΒΑΛΑ:   1   Stoiximan 2.25

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου