powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ!

Χαίρετε κύριοι! Πιο εύκολα δε θα μπορούσε να κερδίσει η Real χτες και να μας δώσει αυτά που μας χρωστούσε από την προηγούμενη Κυριακή. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δε μπορεί κάθε βδομάδα να χάνει τόσες ευκαιρίες. Real είναι, κάποια στιγμή θα ξεσπάσει και θα μας πληρώσει καλά. Κατά τα άλλα, πολύ κατώτερος των περιστάσεων ο Παοκ, ελπίζω χτες να κατάλαβαν ακόμα και οι πιο δύσπιστοι το λόγο που ακόμα δεν είναι έτοιμος, όχι να πάρει, αλλά ούτε καν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στα σημερινά τώρα, με μια πρώτη ματιά διαπιστώνω ότι το κουπόνι κρύβει πολλές παγίδες. Υπάρχουν πολλά διπλά, που πλασάρονται ως φαβορί λόγο αποδόσεων, αλλά ποτέ ένας γηπεδούχος δεν πρέπει να υποτιμάται. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι παίζουμε, αλλά κυρίως τι δεν παίζουμε.


Αρχή με Ιταλία και το παιχνίδι Bologna - Napoli. Οι Ναπολιτάνοι έχουν επίθεση φωτιά και παίχτες μεγάλης κλάσης που τέτοια παιχνίδια ξέρουν να τα κερδίζουν. Άλλωστε φέτος δεν έχουν κερδίσει μόνο μέσα στη Juventus και στη Roma, μετρώντας επίσης και μια άδικη, βάση εμφάνισης και ευκαιριών, ισοπαλία στην έδρα της Cagliari. Μικρό το 1.60 στο διπλό, αλλά οριακά μου κάνει. Από την Ιταλία μεταφέρομαι λίγο ανατολικά και πάω στην Ελληνική Super League. Εδώ κρύβονται ορισμένες παγίδες κυρίως λόγο του ότι στο Ελληνικό πρωτάθλημα απαγορεύεται ο φαβοριτισμός του διπλού πέρα από 1-2 ομάδες (Ολυμπιακός και άλλη μια η οποία από χρονιά σε χρονιά είναι διαφορετική). Παρ' όλα αυτά σήμερα βλέπουμε τρία παιχνίδια με αποδόσεις φαβορί στους φιλοξενούμενους. Πρόκειται για τα Άρης - Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης και Βέροια - Παναθηναϊκός. Μπορεί και οι τρεις γηπεδούχοι να παραπαίουν φέτος, αλλά σε τόσο μικρές αποδόσεις στο διπλό δεν θα έπαιζα ποτέ παιχνίδι από Ελλάδα. Θα κάνω μόνο μια εξαίρεση με τον Παναθηναϊκό όπου μετά από καιρό θα αφήσω στην άκρη το παιχνίδι με τα γκολ και θα τον ακολουθήσω στη νίκη που πληρώνει 2.15. Το ρεπορτάζ με την επιστροφή του εξαιρετικού, για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, Markus Berg βοηθάει και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι πράσινοι ψάχνουν επιτέλους μια καλή εμφάνιση, με κάνει να στραφώ στο διπλό. Βεβαίως αξία έχουν και τα 2-3 γκολ, αλλά σήμερα προσεγγίζω διαφορετικά το παιχνίδι. 


Συνεχίζω με παιχνίδι από Γαλλία και Toulouse εναντίον Monaco. Μόλις μια ήττα μετράνε οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, με τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες, αλλά και η Monaco έχει χάσει μόνο στην έδρα της Lille. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ότι θα λείψουν οι δυο βασικοί στόπερ της Toulouse πράγμα το οποίο με κάνει να κοιτάξω προς τα δεξιά. Δύσκολο το παιχνίδι όμως γι' αυτό θα πάρω την ασφάλεια του DNB. Προχωράω στο Βέλγιο όπου η Zulte Waregem υποδέχεται την Genk. Οι γηπεδούχοι είναι τέταρτοι στη βαθμολογία και μάλιστα αήττητοι στην έδρα τους, ωστόσο στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχασαν παίχτες κλειδιά. Από την άλλη, η Genk είναι κλασσική δύναμη του Βελγικού ποδοσφαίρου που όμως στα τελευταία ματς δεν πάει καλά και ψάχνει απεγνωσμένα μια μεγάλη νίκη που θα την ανεβάσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Σήμερα, είναι η ευκαιρία για μια τέτοια νίκη και το 2 DNB έχει αξία. 


Τέλος, θα κλείσω τις εκτιμήσεις μου με δυο παιχνίδια στα οποία θα ποντάρω στα γκολ. Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών για τη Football League και πάω με τα λίγα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρχίσει εσχάτως και προσέχουν πολύ την άμυνά τους, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ στις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις. Το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό και για τους δυο και δε βλέπω κάποια από τις ομάδες να ρισκάρει στα μετόπισθεν. Θα μπουν στο γήπεδο με σκοπό να μη δεχτούν γκολ και από κει και πέρα ότι βγει μπροστά. Στο 1.50 το under δεν μπορώ παρά να το τιμήσω. Κλείνω με το ντέρμπι από το νησί όπου η Chelsea υποδέχεται την αποδεκατισμένη Manchester United. Πολύ λόγος για τη νίκη της Chelsea, ωστόσο ένα πληγωμένο θηρίο είναι πάντα επικίνδυνο. Δε θα ρισκάρω σε σημείο και θα πάω με τα 2-3 γκολ που καλύπτω και τα τρία σημεία, καθώς και ένα μεγάλος εύρος στη νίκη και των δυο.  

Αυτά για σήμερα, δώστε προσοχή στους φιλοξενούμενους διότι υπάρχουν πολλά φαβορί και κάποια από αυτά σίγουρα θα είναι τυράκια. Μείνετε συντονισμένοι διότι αύριο έρχεται ο μεγάλος διαγωνισμός από τη Betrace με δώρο paysafe card. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 

ΣΥΣΤΗΜΑ  4-5-6



FT
(HT)
BOLOGNA FC - SSC NAPOLI:     
2   
Stoiximan 1.60   
2-2
(1-0)
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:     
2   
Stoiximan 2.15   
1-3
(1-2)
TOULOUSE FC - AS MONACO FC:     
2 DNB   
Stoiximan 1.44   
0-2
(0-1)
SV ZULTE WAREGEM - KRC GENK:     
2 DNB   
Stoiximan 2.08   
1-0
(0-0)
ΦΩΚΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:     
UNDER 2.5 GOALS   
Stoiximan 1.50   
1-0
(1-0)
CHELSEA FC - MANCHESTER UNITED:     
2-3 GOALS   
Stoiximan 1.97   
3-1
(2-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου