powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΕΥΚΟΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ REAL MADRID!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Συγχαρητήρια στο Laftsi για την τελευταία του ανάρτηση. Για ακόμα μια φορά έδειξε ότι είναι expert στο μπάσκετ και όπως έγραψε δεξιά στο chat box τα σφάλματα πρέπει να πληρώνονται. Πλούσιο το κουπόνι του Σ/Κ, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και τυχεροί στις επιλογές μας. 


Σήμερα θα ξεκινήσω τις εκτιμήσεις μου με ένα σημείο το οποίο αδίκως χάθηκε την προηγούμενη Κυριακή, αλλά σήμερα ήρθε η ώρα να μας πληρώσει. Αναφέρομαι στο παιχνίδι RCD Espanyol - Real Madrid όπου θεωρούσα ότι η Βασίλισσα θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Espanyol και μάλιστα εύκολα. Αντ' αυτού κέρδισε μόνο 0-1 αλλά με σωρεία χαμένων ευκαιριών για να σκοράρει δεύτερο και τρίτο γκολ. Σήμερα ταξιδεύει στην έδρα της Real Betis και δε νομίζω ότι θα ''χαριστεί'' και πάλι. Θα κερδίσει τουλάχιστον με δυο γκολ διαφορά. Η Betis είναι πολύ χειρότερη ομάδα από την Espanyol και δε θα προβάλει καθόλου αντίσταση στη Βασίλισσα. Εγώ θα πάρω το διπλό με -1.5HC στην απόδοση του 1.66, αλλά για τους πιο τολμηρούς υπάρχει το -2.5HC που δίνει 2.65. Όπως και να έχει, σήμερα η Real θα κερδίσει εύκολα, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. 


Συνεχίζω με Ελληνικό πρωτάθλημα όπου έχω ξεχωρίσει έναν άσσο και ένα διπλό. Πρόκειται για τον Παναιτωλικό και τον Παοκ αντίστοιχα. Οι μεν Αγρινιώτες υποδέχονται τον Πανθρακικό, οι δε Θεσσαλονικείς ταξιδεύουν στην πλατεία όπου θα τους υποδεχτεί ο Πανιώνιος. Ομάδα έδρας ο Παναιτωλικός με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 9 παιχνίδια, έχοντας δεχτεί μόνο ένα γκολ. Από την άλλη, ο Πανθρακικός έχει μόνο μια νίκη εκτός έδρας (μέσα στη Λεωφόρο) και γενικά χάνει πολύ από τη δύναμή του όταν ταξιδεύει εκτός Θράκης. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι ο άσσος, βάση δυναμικότητας, θα έπρεπε να κυμαινόταν μεταξύ 1.40 και 1.50 και όχι στο εκπληκτικό 1.70. Βέβαια ότι παρασκηνιακό και να συμβαίνει δε μπορώ να προσπεράσω τέτοια απόδοση και σίγουρα θα την βάλω σε κάποια από τα δελτία μου. Στο έτερο παιχνίδι ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παοκ. Πολύ ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και σε συνδυασμό με την καθοδική πορεία και τα πολλά οικονομικά - διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ''Πάνθηρες'', θεωρώ ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα. Δίκαιο το 1.53 στο διπλό, με καθοδική όμως πορεία. 



Από τη Super League περνάω στην Premier League και στο παιχνίδι Crystal Palace - Stoke City. Η εικοστή και τελευταία στη βαθμολογία Palace υποδέχεται τη δωδέκατη Stoke σε ένα παιχνίδι όπου τις χωρίζουν μόνο πέντε βαθμοί. Γενικά η Premier League είναι πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα και δυο - τρεις συνεχόμενες νίκες σε ανεβάζουν τουλάχιστον πέντε με έξι θέσεις στη βαθμολογία, όπως βέβαια και αντίστοιχα δυο - τρεις ήττες σε ρίχνουν πολύ (θυμίζει λίγο Β' Εθνική Ελλάδας). Ιδιαίτερα αμφίρροπο το σημερινό παιχνίδι, θεωρώ ότι καμιά από τις δυο δε θα ρισκάρει πολύ και κυρίως η Palace όπου βασιζόμενη στην πολύ καλή αμυντική της λειτουργία είναι πιο κοντά στη νίκη. Αν σκοράρει πρώτη, δύσκολα θα χάσει το παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά θα πάω με το 2-3 σύνολο γκολ ώστε να καλύψω όλο το εύρος των αποτελεσμάτων.  Τέλος, κλείνω τις σημερινές μου εκτιμήσεις με παιχνίδι από την Πορτογαλία και FC Arouca εναντίον Sporting Lisbon. Τρένο πήγαινε η ομάδα του Zardim, ως που έφερε δυο συνεχόμενα 0-0 (με τη Nacional Madeira στην έδρα της και με την Estoril εκτός) και έμεινε δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Benfica. Πολύ σφιχτή άμυνα για την Sporting (κλασσική ομάδα Zardim), δεν έχει δεχτεί γκολ στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της και γενικά οι αντίπαλοί της έχουν παραβιάσει την εστία της μόνο 4 φορές σε 15 αναμετρήσεις. Σήμερα, θεωρώ ότι θα σταματήσει η επιθετική ''ανομβρία'' της και εύκολα ή δύσκολα θα φύγει με το διπλό από την έδρα της Arouca. Ελκιστικότατο το 1.47, αν σκεφτείτε ότι το διπλό άνοιξε στο 1.60 και γνωρίζει μεγάλες πιέσεις. 

Με αυτές τις 5 αναμετρήσεις κλείνω τις εκτιμήσεις μου για σήμερα και ανανεώνω το ραντεβού μας για αύριο. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!       






FT
(HT)
REAL BETIS - REAL MADRID:    
2 (-1HC)  
Stoiximan 1.66    
  0-5  
(0-3)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:     
 1  
Stoiximan 1.70
3-1
(0-1)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ:   
Stoiximan 1.53
2-0 
(1-0)
CRYSTAL PALACE - STOKE CITY:   
2-3 GOALS   
Stoiximan 1.97
1-0 
(0-0)
FC AROUCA - SPORTING LISBON:   
Stoiximan 1.47
1-2 
(1-1)


Υ.Γ.: Τη Δευτέρα έρχεται μεγάλος διαγωνισμός για το Betrace με έπαθλο paysafecard. Stay tuned!




Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου