powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Η ΡΕΝ!

Καλησπέρα! Και πάλι εδώ μετά από καιρό. Πολλά μπράβο στα παιδιά για τις αναλύσεις τους. Επιτέλους γεμίζει το κουπόνι σιγά σιγά. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα.




Ξεκίνημα με το άχαστο της ημέρας από τη Γαλλία. Λιλ-Ρεν η αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μετά τη διακοπή προέρχονται από 2 σερί ήττες, επιτρέποντας 2 γκολ ανά αγώνα, απέναντι σε Σεντ Ετιέν και Ρέιμς. Η Ρεν προέρχεται από 2 σερί 0-0 σε αναμετρήσεις, όμως, που κυριάρχησε και είχε πολλές ευκαιρίες. Σήμερα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στην επίθεση μετά την απόκτηση του Φιλανδού Τοιβόνεν. Άχαστο το να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.




Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουμε πιθανές νίκες από Χέρακλες και Τιχουάνα. Στην επανεκκίνηση της Μπουντεσλίγκα μακριά από Μπάγερν Μονάχου. Χωρίς Ριμπερί και Σβάινσταιγκερ, απέναντι στη δεύτερη καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος (πρώτη καλύτερη έδρα αυτή της Μπάγερν), θα αφήσει σήμερα βαθμό-ούς. 


Στα μπασκετικά να κάψουμε αρχικά το διπλό της Ζαλγκίρις. Η απόδοση είναι όντως πιο ψηλά από αυτή που περίμενα, αλλά η αλήθεια είναι ότι και δυνατά να μπει η Ζαλγκίρις και να προηγηθεί με μεγάλη διαφορά, οι γηπεδούχοι έχουν την έδρα και το βάθος στο ρόστερ για να πάρουν τη νίκη. Δεν μου άρεσε ο Ολυμπιακός ούτε στο Μιλάνο ούτε στο ντέρμπι. Είχε και 7 ώρες ταξίδι. Αθήνα-Βαρκελώνη αεροπορικώς, Βαρκελώνη-Μπιλμπάο αεροπορικώς και Μπιλμπάο-Βιτόρια οδικώς. Αν έπαιζα κάτι θα πήγαινα με τους γηπεδούχους.




                                                                                                                                       FT   (HT)
LILLE- STADE RENNES:               STADE RENNES TO SCORE               Bet365 1.83    1-1  (1-1)


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
HERACLES-WAALWAIJK:  HERACLES TO SCORE OVER 1,5 GOALS    Bet365 1.57    2-1  (1-0)
TIJUANA-MONARCAS:        TIJUANA TO SCORE OVER 1,5 GOALS     Bet365 2.62    1-0  (0-0)

Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου