powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ!!!

Καλημέρα! Σήμερα έχουμε μετά από καιρό ένα γεμάτο κουπόνι. Πολλά παιχνίδια, πολλές επιλογές αλλά και πολλές παγίδες. Πάμε να τα δούμε.


Ξεκίνημα από Γερμανία και την αναμέτρηση της Νυρεμβέργης με τη Χοφενχάιμ. Μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι, αλλά αδίκως. Παίζουν καλά, κάνουν πολλές ευκαιρίες, σπάνε τα δοκάρια και όταν σκοράρουν, αδυνατούν στην άμυνα. Πιθανή η πρώτη τους νίκη σήμερα, αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια θα κρατήσω το να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ, αφού δεν πιστεύω να λήξει 1-0, απέναντι στη χειρότερη άμυνα αλλά και στην τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.




Συνέχεια με Κόνφερενς Αγγλίας και την αναμέτρηση της Μπαρνέτ με τη Σάουθπορτ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μία από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Ειδικά εκτός έδρας είναι τελευταίοι (μαζί με τη Χάιντ), με απολογισμό 1-2-11, 10:30 τέρματα. Οι γηπεδούχοι πλέον με νέο τεχνικό δίδυμο, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν στις νίκες. Ευκαιρία να σκοράρουν τουλάχιστον δις απέναντι στο χαμηλών δυνατοτήτων ρόστερ των φιλοξενουμένων.



Πάμε και στην Τουρκία. Αδικείται από τη βαθμολογική της θέση η Ρίζεσπορ, που έχει πολύ καιρό να κερδίσει. Δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες και θα την εμπιστευτούμε να σκοράρει. Στο Μεξικό λογικά κερδίζει η Τίγκρες, αλλά στην απόδοση που είναι δεν το αγγίζω. Προτιμώ την πρωταθλήτρια Λέον που εντός έδρας παίζει δυνατά και κάνει ευκαιρίες.





FT
(HT)
NÜRNBERG-HOFFENHEIM:   
NÜRNBERG TO SCORE OVER 1,5 GOALS   
Stoiximan 1.95   
4-0  
(2-0)
BARNET-SOUTHPORT:   

BARNET TO SCORE OVER 1,5 
GOALS
Stoiximan 1.66   
1-0  
(0-0)

GENCLERBILIGI-RIZESPOR:   

RIZESPOR TO SCORE
Stoiximan 1.40   
3-1  
(0-0)
LEON-PACHUCA:   

LEON TO SCORE OVER 1,5 
GOALS
Stoiximan 1.75   
1-3  
(0-1)


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου