powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ SUPERLEAGUE!

Χαίρετε κύριοι! Μια εβδομάδα έμεινε για να ολοκληρωθούν οι συμμετοχές και να γίνει η κλήρωση του διαγωνισμού του Betrace με δώρο paysafecard (περισσότερα για το διαγωνισμό εδώ). Πολλές οι σωστές απαντήσεις μέχρι στιγμής, μην ξεχνάτε όμως να γράφετε όνομα και τηλέφωνο ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είστε ένας από τους τυχερούς. 


Θα ξεκινήσω τις σημερινές μου εκτιμήσεις από την Ελληνική Superleague. Πολύ σπάνια θα λείπει παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος από τα δελτία μου και ο λόγος είναι κυρίως ότι πρόκειται για πρωτάθλημα που παρακολουθώ ανελλιπώς, οπότε γνωρίζω καλύτερα τις ομάδες και είναι ευκολότερη η προσέγγιση ενός αγώνα. Ακόμα και όταν το σημείο κοκκινίζει, το παιχνίδι θα έχει κυλίσει πολύ κοντά σε αυτό που φανταζόμουν. Σήμερα θα σταθώ στο παιχνίδι της Ξάνθης, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Θα κερδίσουν σήμερα οι ερυθρόλευκοι, αλλά το 1.35 του διπλού είναι μη αποδεκτή τιμή. Αντίθετα, το 2.05 του διπλού σε συνδυασμό με το over 2,5 goals είναι αρκετά καλή τιμή και θα μπει σε κάποια από τα δελτία μου. Φύση επιθετική ομάδα οι ερυθρόλευκοι, παράγουν και τελειώνουν αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου αντιπάλου, και το ίδιο αναμένω να κάνουν και σήμερα. Ίσως να βοηθήσει και η Ξάνθη για το over, αλλά ακόμα και αν δεν σκοράρει, ο Ολυμπιακός μπορεί να το κάνει μόνος του, ακόμα και μέσα σε ένα ημίχρονο.


Συνέχεια με παιχνίδι από τη Γερμανία, στην επανέναρξη της Bundesliga ύστερα από τη χειμερινή διακοπή και Hamburger SV εναντίον FC Schalke 04. Άμυνα παιδική χαρά και για τις δυο ομάδες, δεν γνωρίζω ποιος θα κερδίσει, αν υπάρξει νικητής, αλλά το over συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί. Με 5/8 over εντός έδρας για το Hamburger και 6/9 εκτός για τη Schalke, το 1.53 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Από τη Γερμανία πηγαίνω στην Ισπανία όπου η Rayo Vallecano υποδέχεται την Atletico de Madrid. Γκέλα την προηγούμενη αγωνιστική για τους Μαδριλένους αφού η Sevilla απέσπασε 1-1 στο El Madrigal, ωστόσο σήμερα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια Rayo που μάλλον θα είναι θαύμα αν σωθεί. Αν θέλουν οι Μαδριλένοι να χτυπήσουν το πρωτάθλημα στα ίσια, τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουν από τα αποδυτήρια. Αυτό αναμένω να κάνουν σήμερα. Τέλος, το ίδιο αναμένω να κάνει και ο Παοκ κόντρα στη Βέροια, όπου σήμερα έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις. Η Βέροια είναι κακή ομάδα και σε μια τόσο καυτή έδρα θα λυγίσει.

Αυτά για σήμερα, συνεχίζεται να στέλνετε email για το διαγωνισμό και καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!  

Υ.Γ. Λέτε και σήμερα με το κρύο και τη βροχή οι Παοκτσήδες να είναι πάλι γυμνοί στο γήπεδο? Πρώτα σου βγαίνει το όνομα και μετά το χούι...





FT
(HT)
ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:   

2 & OVER 2.5 GOALS  

Stoiximan 2.05  
0-2  
(0-1)
HAMBURGER SV - FC SCHALKE 04:   
OVER 2.5 GOALS  

Stoiximan 1.53  
0-3  
(0-1)

RAYO VALLECANO - ATLETICO MADRID:   
2  

Stoiximan 1.38  
2-4  
(1-3)
ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ:   
1 (-1HC)  

Stoiximan 1.72  
4-1  
(3-0)


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου