powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

RESPECT!!!

Χαίρετε κύριοι! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Πρώτη ανάρτηση της χρονιάς για μένα η οποία κυρίως γίνεται για να απονείμω τα εύσημα στον Laftsis (εξ' ου και ο τίτλος της ανάρτησης), παρά για στοιχηματικές προτάσεις. Για ακόμα μια φορά έδειξε ότι το μπάσκετ είναι το σήμα κατατεθέν του, διάβασε το παιχνίδι πολύ σωστά (θα έλεγα άψογα αν έπιανε και τον πρώτο σκόρερ, αλλά εις γνώση του προτίμησε το ρίσκο και όχι τα σίγουρα γι' αυτό και το 15 στην απόδοση) και άνοιξε τη νέα μπασκετική χρονιά έτσι όπως την έκλεισε... με πράσινο. Συγχαρητήρια, περιμένουμε και άλλα τέτοια στο μέλλον. Άλλωστε η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη...


Στα δικά μας τώρα, με μια τετράδα θα περάσω το Σάββατό μου και αυτή χαλαρά διότι το κουπόνι είναι γεμάτο από κύπελλα που δε με ψήνουν ιδιαίτερα. Άλλωστε αύριο έχω ξεχωρίσει καλύτερα παιχνίδια που αξίζουν την προσοχή μας. Αρχίζω με τον άσσο της Valencia κόντρα στην Levante. Με νέο προπονητή στον πάγκο τους οι νυχτερίδες εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, κόντρα βέβαια σε μια αξιόλογη και μαχητική ομάδα. Θεωρώ ότι η αλλαγή στον πάγκο θα τονώσει την ψυχολογία των παιχτών της Valencia και αυτοί θα είναι οι νικητές του τοπικού ντέρμπι. Άλλωστε και στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Real Madrid στο Mestalla έδειξαν καλό πρόσωπο και έχασαν δύσκολα στο τέλος με 2-3. Συνέχεια πάλι με Ισπανία και Malaga - Atletico Madrid. Όσοι διαβάζεται τις αναρτήσεις μου, γνωρίζεται τι θα παίξω. Η Malaga δεν είναι κακή ομάδα, προέρχεται μάλιστα από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά η Atletico είναι ανώτερη και θα διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Έχει μπροστά της πολύ δύσκολο πρόγραμμα με κύπελλο μεσοβδόμαδα με τη Valencia στο Mestalla, υποδέχεται στη συνέχεια τη Barcelona για το πρωτάθλημα, επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Valencia και ταξιδεύει στη Sevilla πάλι για το πρωτάθλημα. Ένας Γολγοθάς ξεκινάει για τους Μαδριλένους και θέλουν αν μη τι άλλο να ξεκινήσουν με νίκη και καλή ψυχολογία τη νέα χρονιά.


Τέλος, θα κλείσω με δυο παιχνίδια από Ελλάδα. Στο πρώτο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αδύναμη ΑΕΛ Καλλονή στο Φάληρο. Εντύπωση μου έχουν προκαλέσει οι αποδόσεις στα over/under τόσο στο 2.5, όσο και στα 3.5 και 4.5 goal. Το τελευταίο μάλιστα, με 1.53 απόδοση είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και θα το τιμήσω. Δε νομίζω να σκοράρει σήμερα η Καλλονή, αλλά ούτε θα φάει και 5 τόσο εύκολα. Άλλωστε, αν δεν ανοίξει νωρίς το σκορ ο Ολυμπιακός δύσκολα θα ξεφύγει το ματς στα τόσα πολλά goal. Μπορεί να κερδίσει από 2 εως και 5-0, αλλά το 1.53 στο under 4.5 το θεωρώ μεγάλη απόδοση και το παίρνω. Κλείνοντας, στο έτερο παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ατρόμητο και τα 2-3 σύνολο γκολ φαντάζουν δυνατό ποντάρισμα. Δεν καταλαβαίνω το φαβοριτισμό των αποδόσεων για το διπλό του Ατρομητου μέσα στην έδρα του εργοτέλη, ωστόσο ότι και να λήξει το παιχνίδι δε θεωρώ ότι θα ξεφύγει από τα τρία γκολ.

Αυτά για σήμερα, συγχαρητήρια και πάλι στον Laftsi και ανανεώνω το ραντεβού για αύριο με καλύτερα παιχνίδια. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!


VALENCIA CF - LEVANTE UD:                           1                       Stoiximan 1.44
MALAGA CF - ATLETICO MADRID:                     2                      Stoiximan 1.57
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ:           UNDER 4.5 GOALS        Stoiximan 1.53
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:                      2-3 GOALS              Stoiximan 1.97


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου