powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

VIVA MEXICO!!!

Καλησπέρα! Επιτέλους ξεκινάνε σιγά σιγά και τα πιο σοβαρά και στοιχηματικώς πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα. Σήμερα έχουμε έναρξη σε Χιλή και Μεξικό. Θα προσπεράσουμε τη Χιλή, που δεν ξεχωρίσαμε κάτι ιδιαίτερο και θα πάμε στο Μεξικό.

Μονάρκας - Κερετάρο η πρώτη αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι, πολύ δυνατοί στην έδρα τους και στα μεταγραφικά πιστεύω ότι μάλλον ενισχύθηκαν. Έχασαν 3, οι 2 ήταν βασικοί, αλλά πήραν 4 αξιόλογες προσθήκες. Η Κερετάρο αποδυναμώθηκε. Έστειλε 3 παίχτες στην ''αδερφή'' της, την Τζαγκουάρες, έναν από κάθε γραμμή. Πρεμιέρα είναι και εκπλήξεις γίνονται, γι΄ αυτό θα κρατήσω τους γηπεδούχους να σκοράρουν τουλάχιστον 2 γκολ.

Σάντος Λαγκούνα - Γουαδαλαχάρα η επόμενη αναμέτρηση. Λίγα πράγματα μεταγραφικά οι γηπεδούχοι. Ριζική ανανέωση στη Γουαδαλαχάρα. Μετά την προτελευταία θέση στο Απερτούρα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο στο Κλαουσούρα για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την παραμονή τους στην κατηγορία. Νέος προπονητής, νέος τεχνικός διευθυντής, 5 παίχτες αποχώρησαν και 4 προσθήκες έγιναν, αλλά πραγματικά αξιόλογες και προορίζονται για βασικοί. Λογικό φαβορί ο άσσος. Είναι δυνατοί οι γηπεδούχοι και ανώτεροι των φιλοξενούμενων, αλλά επειδή είναι πρεμιέρα, είναι σε αξιόλογη απόδοση και θέλουν και περισσότερο τους βαθμούς, θα πάω με τους φιλοξενούμενους. 

MONARCAS - QUERETARO:       MONARCAS TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Bet365 1.83

VALUE BET
SANTOS LAGUNA - GUADALAJARA: GUADALAJARA TO SCORE OVER 1.5 GOALS    Bet365 3.75


Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου