powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗ SUPER LEAGUE!

Χαίρετε κύριοι! Με αυτά και με εκείνα παραλίγο να κάναμε το απόλυτο χτες, αλλά ο Εργοτέλης είχε άλλη γνώμη. Έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το ματς (ειδικά από το 85' και μετά) και όπως είπε ο Παράσχος μετά τη λήξη του παιχνιδιού: ''Ήμασταν τυχεροί με βάση την εικόνα του παιχνιδιού''. Σήμερα το κουπόνι είναι καλύτερο, χωρίς κύπελλα και με περισσότερα ενδιαφέροντα παιχνίδια, εγώ όμως θα ασχοληθώ μόνο με Ελληνική Super League. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αρκετό ποντάρισμα παίρνει το 1Χ του Παναιτωλικού, κυρίως διότι διαθέτει μια ισχυρή έδρα, όντας αήττητη με 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ούτε ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Παναιτωλικός θα τερματίσει το πρωτάθλημα αήττητος. Εγώ θα σταθώ περισσότερο σε μια κουβέντα που έχω πει για τον Παναθηναϊκό από την αρχή της χρονιάς. Θα κάνει πολλές κηδείες φέτος και δεν εννοώ μόνο ότι δε θα κερδίζει μικρές ομάδες, αλλά ότι θα κερδίζει και εκεί που δεν τον περιμένει κανείς. Ίσως το σημερινό να είναι ένα από αυτά τα ματς, αλλά και πάλι δε θα ρισκάρω σε σημείο. Είτε κάποιος πάει στο 1Χ, είτε στο διπλό η απόδοση θα είναι κοντά στο 2.00. Εγώ θα πάρω τα 2-3 γκολ με απόδοση επίσης κοντά στο 2.00 και ας λήξει ότι θέλει. Αν και τον Παναθηναϊκό έχω αποφασίσει να τον παίζω πλέον over, ειδικά εντός έδρας, σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση διότι οι Αγρινιώτες έχουν καλή ομάδα με σφιχτή άμυνα. Την άλλη αγωνιστική εδώ θα είμαστε για να πάρουμε τα πολλά γκολ στο ματς με τον Πανιώνιο.

Συνέχεια με ντέρμπι από το βορρά και Ξάνθη εναντίον Παοκ. Οι Θεσσαλονικείς είναι πλέον οριστικά εκτός πρωταθλήματος και το μόνο κίνητρο που έχουν, πέρα από το γόητρο, είναι να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους εν όψει play off. Η Ξάνθη έχει δυνατή έδρα με 6 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα, αλλά δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμα δυνατή ομάδα στην έδρα της. Άλλωστε η μόνη της ήττα είναι από τον Ατρόμητο. Σήμερα θεωρώ ότι ο Παοκ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Το διάβασμα του παιχνιδιού μου δείχνει διπλό, γκολ - γκολ και over, οπότε επιλέγω το 2 σε συνδυασμό με το over 2.5 goals σε απόδοση 2.65. Τέλος, θα κλείσω με ένα αυριανό ματς, νωρίς το μεσημέρι, από το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Η Napoli υποδέχεται τη Sampdoria σε ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα χρονιά. Η Sampdoria δε δείχνει ικανή να κυνηγήσει κάτι πέρα από την εύκολη παραμονή της στη Serie A, αντιθέτως με τη Napoli που ύστερα από τον αποκλεισμό της από τα knock out ματς του Champions League, θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή στη χειρότερη περίπτωση να τερματίσει δεύτερη. Το αυριανό ματς είναι από εκείνα στα οποία δε χωράει απώλεια βαθμών, γι αυτό το λόγο παίρνω τον άσσο ακόμα και στο απαράδεκτο 1.38.    

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! 


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:                  2-3 GOALS             Stoiximan 1.97
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ:                                       2 & OVER 2.5 GOALS     Stoiximan 2.65
SSC NAPOLI - UC SAMPDORIA:                                 1                     Stoiximan 1.38

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου