powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ 11ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!!!

Χαίρετε κύριοι! Συγχαρητήρια στους νικητές του διαγωνισμού, αύριο θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες (δείτε τους νικητές ΕΔΩ). Με έξι παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα, λόγω της δυσκολίας και των υψηλών αποδόσεων θα παιχτούν σε ζητούμενα. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.



Στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον φορμαρισμένο, τον τελευταίο καιρό, Ατρόμητο. Χωρίς τους βασικούς τους στόπερ θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι πράγμα που γέρνει κατά πολύ την πλάστιγγα προς το διπλό. Βρίσκονται σε φουλ φόρμα οι Περιστεριώτες, παρουσιάζονται οργανωμένοι και καλά στημένοι μέσα στο γήπεδο και έχουν ένα Παπαδόπουλο που κάνει τη διαφορά. Θα περάσουν με νίκη σήμερα από την έδρα του Απόλλωνα και θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον δεύτερο Παοκ. Συνέχεια με 3η Εθνική Ελλάδας για την οποία θα γράψω για  πρώτη φορά, ωστόσο είναι ένα πρωτάθλημα που παρακολουθώ ανελλιπώς. Για τον τρίτο όμιλο ο ΑΟ Χαλκίς υποδέχεται τον Μαχητή Τερψιθέας. Πολλά γκολ σκοράρουν αλλά και δέχονται αμφότερες οι ομάδες οπότε το over 2.5 γκολ στο 2.22 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Όποιος βρει τον 1 σε συνδυασμό με το over, αξίζει επίσης το ποντάρισμα αφού σήμερα η Χαλκίδα θέλει πολύ το παιχνίδι και μάλλον θα το πάρει. Το γκολ - γκολ αποτελεί επίσης μια καλή επιλογή. Σε άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου, η πρωτοπόρος Λαμία υποδέχεται τον τέταρτο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι Λαμιώτες είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο, αλλά το παιχνίδι σήμερα δε θα είναι τόσο εύκολο όσο λένε οι αποδόσεις του άσσου. Έχουν εύκολα το γκολ μπροστά, αλλά η άμυνά τους δεν είναι αξιόπιστη, οπότε και εδώ θα πάω με το over 2.5 γκολ στο 1.90.

Από την τρίτη Εθνική θα μεταφερθώ στη δεύτερη κατηγορία και στο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου Ζάκυνθος - Αναγέννηση Γιαννιτσών. Όπως έγραψα και στον τίτλο της ανάρτησης η Αναγέννηση θα κατέβει στο παιχνίδι με 11μελή αποστολή από τους οποίους οι δύο είναι τερματοφύλακες και άλλοι τρεις έχουν μικροενοχλήσεις σε παλαιότερους τραυματισμούς. Ξεκάθαρο προβάδισμα για τους γηπεδούχους με τον άσσο του 1.40 να φαντάζει ιδανικός, αλλά και το -1.5HC στον άσσο να έχει αξία. Δυστυχώς όμως δεν προσφέρεται σε πολλές εταιρείες. 



Με αυτές τις τέσσερις επιλογές αφήνω την Ελλάδα και ταξιδεύω σχετικά κοντά, στην Ιταλία, όπου η Juventus υποδέχεται την Inter. Θα κερδίσει σήμερα η ''μεγάλη κυρία'' του Ιταλικού ποδοσφαίρου και μάλιστα εύκολα. Η Inter δεν πατάει καλά στο γήπεδο τον τελευταίο καιρό. Σε μια έδρα όπου φέτος Roma και Napoli έχασαν αμφότερες με 3-0, δε νομίζω ότι η Inter θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι. Μια αξιοπρεπή εμφάνιση είναι το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους οπότε παίρνω τον άσσο με -1HC για τη Juventus. Τέλος, πετάμε βόρεια και πάμε στο Λονδίνο όπου η Arsenal υποδέχεται τη σκληροτράχηλη Crystal Palace. Έχω γράψει πολλάκις ότι η Palace είναι σκληρή ομάδα με άμυνα μπετόν. Δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, αλλά εξίσου δύσκολα σκοράρει. Την έχω ακολουθήσει πολλές φορές στα 2-3 σύνολο γκολ και τις περισσότερες κόλλησε στο 0-1. Σήμερα παίζει σε μια καυτή έδρα και θεωρώ πολύ δύσκολο να κολλήσει πάλι το παιχνίδι στα 0-1 γκολ. Εξίσου δύσκολο θεωρώ και να ανοίξει πολύ στο over, οπότε πάλι θα πάρω το 2-3 ελπίζοντας αυτή τη φορά να σταθώ τυχερός.

Αυτά και για σήμερα. Μείνετε συντονισμένοι διότι έρχονται και άλλοι διαγωνισμοί. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!   



ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6

FT
(HT)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:    
2   
Stoiximan 1.93  
2-3
(1-1)
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ:    
OVER 2.5 GOALS   
Stoiximan 2.22  
1-0
(0-0)
ΛΑΜΙΑ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ:    
OVER 2.5 GOALS   
Stoiximan 1.90  
1-0
(0-0)
ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ:    
1   
Stoiximan 1.40  
2-0
(0-0)
JUVENTUS FC - INTER FC:    
1 (-1HC)   
Stoiximan 2.02  
3-1
(1-0)
ARSENAL FC - CRYSTAL PALACE:    
2-3 GOALS   
Stoiximan 2.05  
2-0
(0-0)


Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου