powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ VS ΑΜΥΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΑΣΣΟ!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Με γλυκόπικρη γεύση έκλεισε η χθεσινή μέρα καθότι σε μια Κυριακή όπου πολύ κόσμος είδε τα δελτία του να πηγαίνουν στον κουβά (πολλά από τα φαβορί χθες πέταξαν βαθμό-ους), εμείς καταφέραμε τουλάχιστον, με 4/6 στο σύστημα, να μη χάσουμε. Κρίμα βέβαια διότι χάθηκαν και τα 2 παιχνίδια από την τρίτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος, μια κατηγορία που πρώτη φορά περιλαμβάνω σε ανάρτηση μου αλλά παρακολουθώ ανελλιπώς (σχεδόν αποκλειστικά και μόνο τον τρίτο όμιλο) και είμαι σίγουρος ότι θα μας πληρώσει στο εγγύς μέλλον.   


Σήμερα η ανάρτηση είναι αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στο ντέρμπι του νησιού μεταξύ Manchester City και Chelsea, παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν και ο τελικός της Premier League (αργά ή γρήγορα η Arsenal θα μείνει πίσω στην κούρσα του τίτλου διότι δεν έχει το βάθος στο ρόστερ που θα της επιτρέψει να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη). Pelegrini εναντίον Mourinho ή αλλιώς η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος ενάντια στην καλύτερη άμυνα. Η City σε 11 εντός έδρας παιχνίδια έχει σημειώσει 42 γκολ (σχεδόν 4 ανά παιχνίδι) ενώ η Chelsea σε έντεκα εκτός έδρας παιχνίδια έχει δεχτεί έντεκα. Μάλιστα σε όλα τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος η εστία της έχει παραβιαστεί μία ή καμία φορά και όλα ήταν under (Arsena - Chelsea 0-0, Tottenham - Chelsea 1-1, Everton - Chelsea 1-0, United - Chelsea 0-0). Στο τελευταίο της παιχνίδι με αντίπαλο τη West Ham ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη στατιστική να γράφει 39 τελικές, 2 δοκάρια και 72% κατοχή για την Chelsea και μόλις μια τελική για τa ''σφυριά'' με τον ''Εκλεκτό'' (το κεφαλαίο έψιλον είναι τιμητικό) να διαμαρτύρεται ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ''στήσει λεωφορείο'' μπροστά από την εστία τους. Η μοίρα όμως τα έφερε έτσι και σήμερα είναι η σειρά του να στήσει λεωφορείο μπροστά από τη δικιά του εστία για να περιορίσει τις επιθέσεις των αφηνιασμένων γηπεδούχων. Δύσκολα θα καταφέρει η Chelsea να καταστρέφει το παιχνίδι των αντιπάλων για 90' λεπτά και κάποια στιγμή θα λυγίσει. Αν αυτό μάλιστα γίνει νωρίς, τότε το παιχνίδι θα ανοίξει και θα δούμε πολλά γκολ. Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν παίρνω τον άσσο της City σε συνδυασμό με το over 2.5 goals. 

Υ.Γ. Όσο βλασφημία και αν είναι να πας κόντρα στον ''Εκλεκτό'', σήμερα πιστεύω ότι θα χάσει και θα πληρώσω για να το μάθω...  





FT
(HT)
MANCHESTER CITY - FC CHELSEA:   1 & OVER 2.5 GOALS   Stoiximan 2.75  
0-1
(0-1)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου