powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΚΟΠΑ ΜΕΞΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Καλησπέρα! Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη διοργάνωση του κυπέλλου στο Μεξικό. Στους αγώνες των ομίλων του Κόπα Μέξικο πέραν της φυσιολογικής βαθμολογικής συγκομιδής, όποια ομάδα υπερτερεί της αντιπάλου της σε συνολικό σκορ των δυο αναμετρήσεων μεταξύ τους θα παίρνει έναν έξτρα βαθμό. Να τονίσουμε ότι το Κόπα Μέξικο είναι από τις πιο δύσκολες και απρόβλεπτες διοργανώσεις και απαιτείται συντηρητικό ποντάρισμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους αγώνες.


Αρχή από την αναμέτρηση Κρουζ Αζούλ Ιντάλγκο με τη Μοντερέι. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε ομάδα β' κατηγορίας. Δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Σήμερα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι παγκίτες, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή τους, ο οποίος επεσήμανε και τη δυσκολία του αγώνα όσον αφορά την ώρα διεξαγωγής (15.00 τοπική) και το υψόμετρο της πόλης Τούλα στην επαρχία Ιντάλγκο (2020μ.) σε σχέση με το υψόμετρο στο Μοντερέι (537μ.). Θα πάμε με τους γηπεδούχους.   





Συνέχεια με την αναμέτρηση της Ντελφίνες με την Ατλάντε. Ανοιχτός είναι ο όμιλος μετά από δύο αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν με αρκετές αλλαγές, μιας και για αυτούς προέχει η αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Κρουζ Αζούλ, αφού βρίσκονται μόλις 7 βαθμούς μακριά από τις θέσεις υποβιβασμού. Ενδεικτικό είναι ότι χθες προπονήθηκαν ξεχωριστά, από τη μία οι παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα, και από την άλλη οι υπόλοιποι παίκτες που προετοιμάζονται για την αναμέτρηση πρωταθλήματος. Θα στηρίξουμε τα δελφίνια.









Επόμενος αγώνας είναι αυτός της Γουαδαλαχάρα με την Τέκος. Ανώτερο σύνολο οι γηπεδούχοι. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού της, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, μιας και βρίσκονται ήδη δύο βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση του ομίλου. Πιστεύω στη νίκη τους και με μεγάλο σκορ για να εξασφαλίσουν και τη διαφορά τερμάτων για τον έξτρα βαθμό σε περίπτωση ήττας στην έδρα της Τέκος.









Ας δούμε και μία πιθανή έκπληξη. Βερακρούζ-Οαχάκα η αναμέτρηση. Δεν παίζουν καλά οι γηπεδούχοι, ακόμα κι αν κερδίζουν. Θα παραταχθούν και με αρκετούς παγκίτες. Οι φιλοξενούμενοι είναι μια κατηγορία κάτω, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να κερδίσουν δύο φορές την Τζαγκουάρες και μάλιστα πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ εκτός έδρας. Πάω με τους φιλοξενούμενους.


                                                            
                                                                                                                             



FT
 (HT)
CRUZ AZUL HIDALGO - MONTERREY:  
HIDALGO TO SCORE  
Stoiximan 1.44   0-2  (0-0)
DELFINES - ATLANTE:  
DELFINES TO SCORE  
Stoiximan 1.22   1-1  (0-0)
CHIVAS GUADALAJARA - TECOS:  
CHIVAS TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 1.55   1-2  (1-1)
VERACRUZ - OAXACA:  
OAXACA TO SCORE  
Stoiximan 1.47   0-0  (0-0)




ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4

FT
 (HT)
CRUZ AZUL HIDALGO - MONTERREY:  
HIDALGO TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 3.25   0-2  (0-0)
DELFINES - ATLANTE:  
DELFINES TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 2.15  
1-1  (0-0)
CHIVAS GUADALAJARA - TECOS:  
CHIVAS TO SCORE OVER 2.5 GOALS  
Stoiximan 2.75   1-2  (0-0)
VERACRUZ - OAXACA:  
OAXACA TO SCORE OVER 1.5 GOALS  
Stoiximan 3.35   0-0  (0-0)



Caesar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου