powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΑΜΕΙΟΥ!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Δυνατό ελληνικό κουπόνι μεσοβδόμαδα, αφού έχουμε πλήρη αγωνιστική σε Superleague και A1 μπάσκετ. Έχουμε επιλέξει τρία παιχνίδια, με τα οποία θα προσπαθήσουμε να επανέρθουμε στα ταμεία. Από Ελλάδα και τα τρία, πάμε να τα δούμε κατά χρονολογική σειρά, βάσει ώρας έναρξης.


Αρχικά, ξεκινάμε με μπάσκετ και εμπιστευόμαστε την ομάδα του Άρη για νίκη απέναντι στο σύνολο του Ρεθύμνου. Στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει οι κρητικοί με 84-77 στο κλειστό ''Μελίνα Μερκούρη'' και απόψε οι θα ψάξουν πιθανόν και τη διαφορά, που θα τους δώσει προβάδισμα σε τυχόν ισοβαθμία με το Ρέθυμνο. Είναι δυνατόν ομάδα που σε τέσσερις ημέρες παίζει τελικό κυπέλλου να παλεύει για την είσοδο στα play-off!? Κι όμως στην Ελλάδα όλα γίνονται... Από την άλλη, το Ρέθυμνο εκτός έδρας είναι πολύ αδύναμο, ενώ ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ και Κηφισιά αντίστοιχα και να μπει σε τροχιά play-off. Αρκετός κόσμος αναμένεται στο κλειστό ''Nick Galis Hall'', έτσι ώστε να ντοπάρουν και τους παίχτες των γηπεδούχων για τον τελικό κυπέλλου της Κυριακής. Ο άσσος είναι πάρα πολύ δυνατός. Ρισκάρουμε σε αυτόν από ημίχρονο, ελπίζοντας να σταθούμε τυχεροί.


Από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έχουμε επιλέξει το Χ2 του Παναθηναϊκού στη δύσκολη έδρα του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι πράσινοι διαθέτουν καλύτερο σύνολο από τους ''Αρκάδες'', προέρχονται από ισόπαλο αποτέλεσμα και η απόδοση της μη ήττας τους είναι δελεαστική. Τελευταίο παιχνίδι που στεκόμαστε είναι η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ με 2 τουλάχιστον τέρματα. Αναμένεται αντίδραση από τους Θεσσαλονικείς έπειτα από την ήττα τους από τον Πλατανιά και η απόδοση του -1 χάντικαπ είναι άκρως ικανοποιητική.






FT
(HT)
ΑΡΗΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ 
1/1
Stoiximan 1.90   73-67
(39-26)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ   
  Χ2  
Stoiximan 1.57     1-0
(0-0)
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 
   1 (-1 HC)   
Stoiximan 1.90     5-0
(1-0)

Laftsis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου