powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Τελείως άστοχο το τελευταίο μας ποντάρισμα αφού η City δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο ματς, το παιχνίδι δεν έδειξε ούτε για μια στιγμή ότι μπορεί να περάσει από τον άσσο, αλλά ούτε καν και από την ισοπαλία. Πολύ ανώτερη η ομάδα του Λονδίνου, κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι και ήταν αυτή που βρέθηκε πιο κοντά στο δεύτερο γκολ. Έγκλημα και τιμωρία ή αλλιώς ύβρης και νέμεσις όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες, αφού αποφάσισα να πάω κόντρα στον ''εκλεκτό'' έπρεπε να το πληρώσω, όπως και έγινε.


Σήμερα θα ξεκινήσω από Premier League με το παιχνίδι Crystal Palace - West Bromwich Albion. Όσοι διαβάζετε τη στήλη θα ξέρετε τη γνώμη μου για την γηπεδούχο. Σκληρή άμυνα, ματώνεις για να της βάλεις γκολ, αλλά και αδύναμη επιθετικά αφού σκοράρει με το σταγονόμετρο. Συνήθως την ποντάρω στα 2-3 σύνολο γκολ αλλά σήμερα αποφάσισα να πάρω το under. Όσες φορές πόνταρα στα 2-3 όλα τα παιχνίδια έληξαν με δύο, καμία φορά και ένα γκολ οπότε σήμερα αποφάσισα να πάω με την ασφάλεια του under. Μένω στο νησί και μεταφέρομαι βόρεια όπου η Sunderland υποδέχεται τη Hull. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκονται οι γηπεδούχοι και φαίνεται ότι ο Gus Poyet έχει αρχίσει να κάνει εμφανή τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Οι παίχτες του παίζουν με πάθος και κυνηγούν κάθε μπάλα και κάθε φάση ''με το μαχαίρι στα δόντια''. Από την άλλη, η Hull χάνει αρκετή από τη δύναμή της εκτός έδρας και σήμερα αναμένω επικράτηση των γηπεδούχων. Θα πάρω βέβαια την ασφάλεια του DNB αφού η απόδοση είναι ικανοποιητική.


Από το νησί μεταφέρομαι στην Ελλάδα όπου η Βέροια υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Εντύπωση μου κάνει το 1.65 του over αφού μέχρι σήμερα συνήθιζα να το βλέπω περίπου στο 1.40. Οκ, μπορεί ο Ολυμπιακός να μην πετάει φωτιές όπως έκανε το τρίμηνο Οκτώβρη-Νοέμβρη-Δεκέμβρη, αλλά δεν παύει να συνεχίζει να παράγει πολλές φάσεις και ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Η Βέροια δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί πίσω και θα στήσει τοίχος μπροστά από την εστία της οπότε αυτό θα ευνοήσει το γρήγορο και όμορφο παιχνίδι. Δεν βλέπω τον Ολυμπιακό να δέχεται γκολ και πιστεύω ότι θα σκοράρει τουλάχιστον δις, οπότε πάω με το 2 με -1 HC που έχει λίγο καλύτερη απόδοση από το over. Από την Ελλάδα περνάμε στην Ισπανία και στο παιχνίδι Rayo Vallecano - Malaga. Η Rayo με ρεκόρ 2-0-8 εντός έδρας και όντας προ-τελευταία στη βαθμολογία δεν θα έπρεπε να δίνεται σε αποδόσεις φαβορί. Δε λέω ότι η Malaga είναι ομαδάρα, ούτε καν ομάδα δεν είναι αλλά το παιχνίδι σήμερα δύσκολα θα το χάσει από αυτή τη Vallecano. Πάω με το Χ2 λοιπόν θέλοντας να εκμεταλλευτώ το λάθος σετ των αποδόσεων.


Μετά τη βόλτα από τρία μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Ελλάδα) πάμε σε ένα ακόμα, αυτό της Ιταλίας. Το βράδυ η Napoli υποδέχεται την αγνώριστη φέτος Milan, μια Milan που μπορεί να άλλαξε προπονητή αλλά δεν άλλαξε καθόλου αγωνιστικά. Συνεχίζει να είναι ασταθής τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, και είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο (περισσότερο για το χειρότερο θα έλεγα). Από την άλλη, η Napoli μπορεί να έκανε δυο συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας, μια για το πρωτάθλημα από την Atalanta και μια για το κύπελλο από τη Roma, αλλά στην έδρα της είναι τελείως διαφορετική ομάδα. Πνίγει τον αντίπαλο και απέναντι σε μια Milan (που έχει μόλις δυο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Cagliari και Catania) δεν βλέπω να δυσκολεύεται ιδιαίτερα και μάλλον θα πάρει εύκολα το τρίποντο. Τέλος, σε ένα άλλο παιχνίδι από την Ιταλία η Udinese υποδέχεται την Chievo. Κλασσική ομάδα των under οι φιλοξενούμενοι με 8/11 εκτός έδρας, ενώ αρκετά under φέρνει και η Udinese. Θα πάρω τα 2-3 σύνολο γκολ από αυτό το παιχνίδι αφού θεωρώ ότι δύσκολα θα ανοίξει πολύ το σκορ.

Αυτά για σήμερα, καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε! Ραντεβού αύριο με πολύ over τον Παναθηναϊκό...  


ΣΥΣΤΗΜΑ 4-5-6

FT
(HT)
CRYSTAL PALACE - WEST BROMWICH ALBION:   
UNDER 2.5 GOALS  
Stoiximan 1.61  
3-1
(2-0)
SUNDERLAND AFC - HULL FC:   
1 DNB  
Stoiximan 1.53  
0-2
(0-1)
ΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:   
2 (-1HC)  
Stoiximan 1.66  
0-5
(0-0)
RAYO VALLECANO - MALAGA CF:   
X2 DC  
Stoiximan 1.61  
4-1
(3-0)
SSC NAPOLI - AC MILAN:   
1  
Stoiximan 2.16  
3-1
(1-1)
UDINESE CALCIO - AC CHIEVO VERONA:   
2-3 GOALS  
Stoiximan 2.00  
3-0
(0-0)

Ksaderfos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου